Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser med Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning
h-and-m
ikea
magazin
matas
paypal
zalando

Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser med Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning

Tjen penge nu!

Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!

Tjen penge på Facebook

Sådan tjener du penge på Facebook 

Der findes to måder hvor du kan tjene penge på Facebook, alt efter hvad du vil tjene penge på. Du kan tjene penge direkte ved at gøre brug af affiliate marketing. Du kan ligeledes indirekte tjene penge på Facebook ved at promote din webshop/butik, promote dig selv og skabe synlighed. At promote sig selv er primært for folk der har egen virksomhed, såsom freelancere.

Vi vil gennemgå alle tre muligheder for at tjene penge på Facebook, først vil vi dog kigge nærmere på hvorledes du tjener penge på affiliate marketing, igennem Facebook.

Tjen penge på affiliate marketing på Facebook

Affiliate marketing på Facebook er kort fortalt hvor du lægge annoncer op på Facebook, når nogen klikke på annoncen tjener du et lille beløb. Men hvordan gør du helt præcis? Vi vil herunder tage det ned på et meget praktisk trin for trin niveau.

Til at starte med skal du først og fremmest lave en Facebook side, således at du kan få dine annoncer ud og blive set af folk. Det kræver ikke meget at oprette en Facebook side, du skal blot logge ind på Facebook, klikke på menuen i venstre side og vælge ‘’Opret side’’. Så er du i gang!

Vil du læse om andre måder at tjene penge på? Læs mere: Tjen penge online.

Tid til at skaffe likes

Når du har lavet din Facebook side er det tid til at skaffe likes. Det er vigtigt med et stort antal af likes når du vil tjene penge, da jo flere du har, jo flere ser dine annoncer. Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at bygge din Facebook side op med nogle flotte billeder og lidt tekst om siden inden du begynder at samle likes.

Få hjælp af venner og familie til at skaffe dig dine først likes, blot bed dem like din side og dele det med deres venner. Når dette er gjort skal du til at få likes fra fremmede. Undgå at lave direkte likehunt og prøv at gå efter en målgruppe der vil passe til de annoncer du har til rådighed.

Vælg de rette annoncer 

Der er rigtig mange annoncer du kan gøre dig brug af. De tilbyder alle forskellige ting og naturligvis er prisen du bliver betalt også svingende for hver annonce. Du skal derfor være meget nøje når du udvælger hvilke annoncer du vil tjene penge på, på Facebook.
Dine annoncer skal passe din målgruppe, så du har en større chance for at folk klikker på den. Du skal ligeledes sørge for at de overholder Facebooks reglementer, for det meste kan du på annoncesider sortere efter om de kan bruges på Facebook.

Indirekte salg igennem Facebook

Hver måned kommer en stor håndfuld nye webshops og konkurrencen er hård. Du skal ikke blot finde en måde at differentiere dig men ligeledes at promote din webshop for at tjene penge. Facebook er et godt redskab til at skabe synlighed og indirekte tjene penge på din webshop. Så lad os gennemgå en række ting du kan gøre for at tjene penge på Facebook.

Lav en Facebook side

Du skal naturligvis starte med at oprette en Facebook side for din webshop. Som nævnt ovenover skal du blot logge ind på din private profil, derefter klikke på menuen i højre hjørne og vælge ‘’opret side’’.

Når du har oprettet din Facebook side, er det tid til at gøre den indbydende. Start med at tilføje informationer om webshoppen såsom, hvad sælger du? Du skal ligeledes tilføje kontakt informationer, som eksempelvis kundeservice og link til din webshop.

Sidst men ikke mindst skal du pynte din side. Tilføj billeder der relaterer til din forretning, det kan ligeledes være billeder af dine produkter. Mange webshops lader deres personlighed skinne igennem på Facebook, hvilket kan hjælpe for nogle, så det er noget du naturligvis også skal overveje.

Få skabt synlighed på Facebook

Når du promoter på Facebook er det naturligvis vigtigt at dine aktiviteter bliver vist til så mange som muligt, start derfor med at få en bunke likes. Du kan enten gøre det ved at få venner og familie til at dele eller du kan gøre som mange sider på Facebook, ved at lave konkurrencer.

Er du villig til at betale for din synlighed på Facebook, kan du også gøre brug af Facebook Ads. Prisen på dette svinger meget og lav derfor et budget for hvor meget du vil bruge inden du går igang.

Du kan ligeledes promote ved at være aktiv i dit netværk, deltag i debatter og kommenter på relevante emner. Det vil ikke give dig den bredeste promotion men det vil give lidt. Det vil dog give dig meget hvis du er freelancer, da freelancing afhænger af dit netværk.