Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser med Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 23. august 2018

Tjen penge på Facebook

Sådan tjener du penge på Facebook 

Der findes to måder hvor du kan tjene penge på Facebook, alt efter hvad du vil tjene penge på. Du kan tjene penge direkte ved at gøre brug af affiliate marketing. Du kan ligeledes indirekte tjene penge på Facebook ved at promote din webshop/butik, promote dig selv og skabe synlighed. At promote sig selv er primært for folk der har egen virksomhed, såsom freelancere.

Vi vil gennemgå alle tre muligheder for at tjene penge på Facebook, først vil vi dog kigge nærmere på hvorledes du tjener penge på affiliate marketing, igennem Facebook.

Tjen penge på affiliate marketing på Facebook

Affiliate marketing på Facebook er kort fortalt hvor du lægge annoncer op på Facebook, når nogen klikke på annoncen tjener du et lille beløb. Men hvordan gør du helt præcis? Vi vil herunder tage det ned på et meget praktisk trin for trin niveau.

Til at starte med skal du først og fremmest lave en Facebook side, således at du kan få dine annoncer ud og blive set af folk. Det kræver ikke meget at oprette en Facebook side, du skal blot logge ind på Facebook, klikke på menuen i venstre side og vælge ‘’Opret side’’. Så er du i gang!

Vil du læse om andre måder at tjene penge på? Læs mere: Tjen penge online.

Tid til at skaffe likes

Når du har lavet din Facebook side er det tid til at skaffe likes. Det er vigtigt med et stort antal af likes når du vil tjene penge, da jo flere du har, jo flere ser dine annoncer. Det er altid en god idé at bruge lidt tid på at bygge din Facebook side op med nogle flotte billeder og lidt tekst om siden inden du begynder at samle likes.

Få hjælp af venner og familie til at skaffe dig dine først likes, blot bed dem like din side og dele det med deres venner. Når dette er gjort skal du til at få likes fra fremmede. Undgå at lave direkte likehunt og prøv at gå efter en målgruppe der vil passe til de annoncer du har til rådighed.

Vælg de rette annoncer 

Der er rigtig mange annoncer du kan gøre dig brug af. De tilbyder alle forskellige ting og naturligvis er prisen du bliver betalt også svingende for hver annonce. Du skal derfor være meget nøje når du udvælger hvilke annoncer du vil tjene penge på, på Facebook.
Dine annoncer skal passe din målgruppe, så du har en større chance for at folk klikker på den. Du skal ligeledes sørge for at de overholder Facebooks reglementer, for det meste kan du på annoncesider sortere efter om de kan bruges på Facebook.

Indirekte salg igennem Facebook

Hver måned kommer en stor håndfuld nye webshops og konkurrencen er hård. Du skal ikke blot finde en måde at differentiere dig men ligeledes at promote din webshop for at tjene penge. Facebook er et godt redskab til at skabe synlighed og indirekte tjene penge på din webshop. Så lad os gennemgå en række ting du kan gøre for at tjene penge på Facebook.

Lav en Facebook side

Du skal naturligvis starte med at oprette en Facebook side for din webshop. Som nævnt ovenover skal du blot logge ind på din private profil, derefter klikke på menuen i højre hjørne og vælge ‘’opret side’’.

Når du har oprettet din Facebook side, er det tid til at gøre den indbydende. Start med at tilføje informationer om webshoppen såsom, hvad sælger du? Du skal ligeledes tilføje kontakt informationer, som eksempelvis kundeservice og link til din webshop.

Sidst men ikke mindst skal du pynte din side. Tilføj billeder der relaterer til din forretning, det kan ligeledes være billeder af dine produkter. Mange webshops lader deres personlighed skinne igennem på Facebook, hvilket kan hjælpe for nogle, så det er noget du naturligvis også skal overveje.

Få skabt synlighed på Facebook

Når du promoter på Facebook er det naturligvis vigtigt at dine aktiviteter bliver vist til så mange som muligt, start derfor med at få en bunke likes. Du kan enten gøre det ved at få venner og familie til at dele eller du kan gøre som mange sider på Facebook, ved at lave konkurrencer.

Er du villig til at betale for din synlighed på Facebook, kan du også gøre brug af Facebook Ads. Prisen på dette svinger meget og lav derfor et budget for hvor meget du vil bruge inden du går igang.

Du kan ligeledes promote ved at være aktiv i dit netværk, deltag i debatter og kommenter på relevante emner. Det vil ikke give dig den bredeste promotion men det vil give lidt. Det vil dog give dig meget hvis du er freelancer, da freelancing afhænger af dit netværk.

Betalte undersøgelser - Besvar online undersøgelser for penge
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager