Hvad er hjemmearbejde?

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 23. august 2018

Hvad indebærer hjemmearbejde?

Hjemmearbejde er en ny arbejdsform der kom hånd i hånd med internettet. Da internettet kom blev der åbnet for nye og alternative måder at arbejde på, der ligeledes gav plads til en langt mere fleksibel hverdag for mange.

Der findes tre forskellige slags hjemmearbejde, den første er når du har et fast arbejde i en virksomhed, men fast eller midlertidigt kontor hjemme. Der er også den form, hvor du arbejder for dig selv hjemmefra, enten for ekstra lommepenge eller fordi du er selvstændig. Den tredje form er der tale om den slags hjemmearbejde der findes i skolerne, hvor du lære at sy og kokkerer. I denne omgang vil vi fokusere på den første og anden form for hjemmearbejde.

Igennem denne side vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig, så godt i gang med hjemmearbejde som muligt. Vi vil blandt andet give dig råd om effektivitet når du arbejder hjemme, hvor der tilbydes hjemmearbejde og ligeledes hvad du kan forvente i løn.

Hvilke typer hjemmearbejde findes?

Hjemmearbejde .kvinde

Der findes et hav af måde hvorpå du kan tjene penge på hjemmearbejde. Det vigtigste er at du finder den måde der passer dig og din hverdag bedst. Vi har herunder givet nogle forslag til hvordan du kan tjene penge på hjemmearbejde.

Start som freelance grafisk designer hjemmefra.

Grafisk design er et godt hjemmearbejde, da det blot kræver at du er god til at designe og naturligvis at du har en computer. Der findes mange steder online hvor du kan tage mindre jobs, de betaler ikke så godt men er gode til at få bygget et portfolio op.

Arbejd hjemmefra som virtuel assistent.

Som virtuel assistent tager du dig af kontor arbejde såsom planlægning af medarbejderes dag, fotokopiering eller dataindtastning. Det er et anderledes men udfordrende hjemmearbejde. Alt efter om du er assistent for en person eller en hel virksomhed, kan du have flere kunder på én gang.

Få hjemmearbejde som oversætter.

Kan du mere end ét sprog har du gode muligheder for at finde hjemmearbejde som oversætter. At oversætte indebærer at du på professionel vis oversætter alt fra PR materiale til hjemmesider og emails. Det er naturligvis vigtigt at du er dygtig grammatisk og kan overholde en deadline. Når du bliver betalt for en oversættelse afhænger prisen du får for det meste af hvor mange ord du oversætter. Prisen vil næsten altid være fastsat inden du går igang.

Oversætter .arbejde .hjemmefra

Det kan du forvente i løn ved hjemmearbejde.

Hvor meget du kan tjene på hjemmearbejde afhænger naturligvis af hvilken form for arbejde du laver hjemmefra og hvor meget du arbejder. Fælles for det meste hjemmearbejde er dog at du vil blive betalt for en enkelt opgave og så er det op til dig selv at være effektiv når du arbejder så din timeløn er acceptabel.

Når du arbejder hjemmefra og selv skal strukturer hvor meget tid du bruger på en opgave, er det vigtigt at du ikke bare skynder dig igennem en opgave for at gå en god timeløn. At forhaste dig kan resulterer i et dårligt stykke arbejde og så vil du højst sandsynligt ikke få tilbudt arbejde fra dem igen.

Der er mange fordele ved hjemmearbejde, men man skal huske på at lønnen ikke kommer ved at sidde i sofaen hele dagen. Det er som alt andet hårdt arbejde, men for mange er dét det hele værd. Man kan være sin egen chef og bestemmer selv hvilke opgave man vil tage.

Hvor tilbydes hjemmearbejde?

Du kan tit finde hjemmearbejde på forskellige forums og hjemmesider. På siderne vil virksomheder lægge mindre opgaver ud som kan variere meget i tid. Det er herefter din tur til at byde på opgaven. Den profil og pris virksomheden syntes passer bedst får opgaven.

Det kan også ske at du selv skal på jagt efter opgaver, dette kan du gøre ved at reklamere for dig selv enten på sociale medier eller specifikke netværker. Du kan også vælge at tilbyde din service i de lokale aviser.

Sådan bliver du effektiv når du arbejder hjemmefra.

Minimer forstyrrelser.

Små forstyrrelser fra email, telefon eller familien kan skade din koncentration mere end man skulle tro. Det er derfor vigtigt at du finder en balance mellem hvad der er nødvendigt og hvilke forstyrrelser du kan skære fra. Du kan eventuelt slukke mobilen eller slå internettet fra i en times tid af gangen, når du laver hjemmearbejde.

Har du hjemmearbejde mens resten af familien er i huset, kan det anbefales at du får et separat kontor. Således vil din familie kunne se hvornår du er til stede og hvornår du arbejder.

Lav en to-do liste.

Når du laver hjemmearbejde strukturer du selv din arbejdsdag og hvilke opgaver der skal løses. Da du bliver betalt for hver opgave der laves, er det vigtigt du er effektiv. Har du et slagplan når du starter dagen er det langt mere overskueligt at komme igang.

Lav en liste over de opgaver du skal nå i løbet af arbejdsdagen. Prioriterer opgaverne i forhold til hvornår på dagen du har mest energi og fokus. Ved at gøre dette ender du ikke med at bruge dobbelt tid på en kompleks opgave fordi du er træt.

Todolisthjemmearbejde

Sæt deadlines for dig selv.

Samtidig med at du udarbejder din daglige to do liste, er det en god idé at sætte deadlines for
alle opgaver. Man kan hurtigt få skubbet en opgave for langt frem i tiden. For at undgå det er det en god idé at lave en lille tidsbuffer når du sætter dine deadlines, for hjemmearbejde. 

Find ud af hvornår du arbejder bedst.

Vi er alle forskellige og arbejder nødvendigvis ikke lige godt hele døgnet. Find ud af hvornår på dagen du er mest produktiv og få arbejdet i dette tidsrum.

Husk den sociale kontakt.

Når man arbejder hjemmefra er der naturligvis ingen kollegaer omkring. Det kan have en negativ effekt på din arbejdsglæde og motivation at du ikke har lidt menneskelig kontakt. Så når du holder dine pauser fra arbejde, er det en god idé at snakke med kollegaer over sociale medier. Du kan eventuelt diskutere et projekt du sidder med og få nogle gode input.

Sæt grænser mellem arbejde og fritid.

Det er vigtigt for dit privatliv at du kan skelne mellem arbejde og fritid. Grænsen kan hurtigt falme ved hjemmearbejde. Er det en udfordring for dig, er det uden tvivl en god idé at få et kontor i hjemmet. Ved at have et kontor får du en fysisk grænse mellem hvornår du arbejder og hvornår du har fri.

Arbejde -afslapning

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager