Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser hos Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning
h-and-m
ikea
magazin
matas
paypal
zalando

Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser hos Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning

Tjen penge nu!

Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!

Guide: Tjen penge hjemmefra

Således kan du tjene penge hjemmefra.

Der findes en lang liste af måder hvorpå du kan tjene penge hjemmefra. For at gøre det lidt lettere at få et overblik over de mange muligheder, kan du herunder se de fire overordnet og de mange jobs der hører under disse overordnet.

Penge .hjemmefra

Hvor mange penge kan man tjene hjemmefra?

Hvad du kan tjene af penge, på at arbejde hjemmefra kommer naturligvis an på hvilken form for hjemme job du vælger men det kan også svinge alt efter hvor meget energi du lægger i arbejdet. Et eksempel kan være en blogger der kun arbejde med bloggen en gang om ugen, tjener måske mellem 100-500 kr om måneden, hvor en blogger der arbejder på det hver dag kan tjene betydeligt mere.

Dette er naturligvis bare et eksempel og der er langt flere faktorer end blot hvor mange timer du bruger på det. At tjene penge hjemmefra giver lidt mere plads til forbrug og fungere fint som alternativ til at stifte gæld gennem forskellige lån.

Fordele ved at arbejde hjemmefra

Ingen transport når du arbejder hjemmefra: Når du arbejder hjemmefra slipper du for at starte dagen med at sidde i kø på motorvejen eller stå i en varm overfyldt bus. Det er en fordel de fleste kan tage og føle på.

Du sætter din egen arbejdstid: Når du arbejder hjemmefra vil du får det meste have mulighed for at sætte din egen agenda. Det gør din hverdag langt mere fleksible, hvilket i høj grad fungere godt for folk med børn.

Lettere at holde fokus: Flere føler at det er lettere at fokusere, da man ikke sidder på et kontor hvor der sker tonsvis af ting i løbet af en dag.

Ulemper ved at tjene penge hjemmefra

Der kan være mindre tendens til sparring: Når man arbejder hjemmefra kan der være mindre tendens til at sparre med sine kollegaer eller sit netværk. Vær derfor opmærksom på dette når du arbejder hjemmefra.

Man skal strukturer sin egen dag: For nogle er dette ikke en stor udfordring. Har man dog let ved at lave overspringshandlinger, kan man hurtigt komme til at sidde og arbejde sent om aften i stedet for at få det overstået om dagen.

Arbejde og fritid kan flyde sammen: Når man arbejder hjemmefra kan det være svært at skelne mellem hvornår man er på arbejde og hvornår man er hjemme. Har man plads til det, er det altid en god idé at have et kontor eller som minimum et skrivebord, der kun bruges når man arbejder.

Det skal du bruge for at arbejde hjemmefra

Hvad du skal bruge for at tjene penge hjemmefra kan svinge lidt, alt efter hvad du laver. Er du eksempelvis grafikker skal du bruge nogle specielle programmer for at designe. Tjener du derimod penge på undersøgelser skal du blot bruge en computer, tablet eller smartphone med internet forbindelse.

Generelt er der tre ting du skal bruge når du vil tjene penge hjemmefra: Internet, computer/tablet/mobil og viden om det du vil tjene penge på. Så det kræver ikke meget at
arbejde hjemmefra.


Hjemmefra .tip

 

 

10 Tips når man arbejder hjemmefra

1. Kom ud af sengen tidligt
Det kan hurtigt blive let at retfærdiggøre, at blive liggende i sengen en time ekstra når man arbejder hjemmefra. Selvom det er rart at få lidt ekstra søvn, nedsætter det din produktivitet. Stå derfor tidligt op, sæt en kop kaffe over, spis din morgenmad og tag et varmt bad. Så er du frisk og klar til en ny dag

2. Tag på arbejde selvom du arbejder hjemmefra
Det er vigtigt at man separeret arbejde fra fritid, så man undgår at det hele flyder sammen. Arbejder du hjemmefra er det derfor en god idé at have et område i hjemmet, hvor du arbejder som er separat fra resten af dit hjem. Det er ikke alle der har plads til et kontor i hjemmet, det er såmænd heller ikke nødvendigt. Du kan meget simpelt have et skrivebord, du udelukkende sidder ved når du arbejder. Det vil give samme gode resultater i produktiviteten.

3. Husk at tage pauser
Er man passioneret for det man arbejder med, er det langt fra umuligt at blive opslugt af sit arbejde. Sidder du foran en computer hele dagen, er det dog en god idé at tage små pauser i løbet af dagen. Få strukket ud i kroppen og lidt frisk luft til hjernen.

4. Huslige Pligter skal ikke klares i arbejdstiden
Lige såvel som folk der har en traditionel arbejdsplads ikke går hjem midt i arbejdet for at tage opvasken, skal man heller ikke klare huspligter når man arbejder hjemmefra. Lad opvasken stå til du får fri. Hvis du absolut ikke kan stoppe dig selv, så kan du altid klare vasketøjet. Vasketøjet kan klare sig selv og du vil være tvunget til at tage en pause når det er færdigt.

5. Sæt deadlines for dig selv
Sætter du deadlines for dig selv, får du presset dig selv til at nå det opgaver du har liggende. Skriv det eventuelt ind i din kalender, så du forstærker, hvor vigtigt det er at overholde.

6. Motiver dig selv
Vi har alle brug for motivation i dagligdagen. Da du ikke har en daglig leder derhjemme, er det vigtigt at du ved hvordan du kan motivere dig selv. Find frem til hvad der gør dig målrettet og brug det mod dig selv. Således at du presser dig selv hver dag på trods af du arbejder alene hjemmefra.

7. Spørg om hjælp når du arbejder hjemmefra
Når man arbejder hjemmefra er kolleger og netværk ikke synligt, man kan derfor hurtigt få en tendens til ikke at sparre og spørge kollegaer. Lav en aftale med dig selv om at sparre med minimum én kollega eller en i dit netværk, minimum én gang om dagen. Efter noget tid, vil det blive en vane for dig.

8. Klæd dig på til arbejde
Som nævnt flere gang kan fritid og arbejde hurtigt flyde sammen når man arbejder hjemmefra. Klæd dig derfor på som skulle du være på en arbejdsplads.

9. Arbejd kun i hverdage
Lad ikke arbejdet overtage dine weekender. Vi har alle brug for pauser, hvor hovedet kan få lov at slappe af. Hold derfor en skarp linje mellem fridage og arbejdsuge.

10. Find ud af hvordan du arbejder bedst
Ikke alle arbejder ens og det er derfor vigtigt at du finder din stil. Alle disse punkter er en guideline, så prøv dig frem og se hvad der fungere bedst.