Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser hos Surveybee!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 24. januar 2019

Guide: Tjen penge hjemmefra

Således kan du tjene penge hjemmefra.

Der findes en lang liste af måder hvorpå du kan tjene penge hjemmefra. For at gøre det lidt lettere at få et overblik over de mange muligheder, kan du herunder se de fire overordnet og de mange jobs der hører under disse overordnet.

Penge .hjemmefra

Hvor mange penge kan man tjene hjemmefra?

Hvad du kan tjene af penge, på at arbejde hjemmefra kommer naturligvis an på hvilken form for hjemme job du vælger men det kan også svinge alt efter hvor meget energi du lægger i arbejdet. Et eksempel kan være en blogger der kun arbejde med bloggen en gang om ugen, tjener måske mellem 100-500 kr om måneden, hvor en blogger der arbejder på det hver dag kan tjene betydeligt mere.

Dette er naturligvis bare et eksempel og der er langt flere faktorer end blot hvor mange timer du bruger på det. At tjene penge hjemmefra giver lidt mere plads til forbrug og fungere fint som alternativ til at stifte gæld gennem forskellige lån.

Fordele ved at arbejde hjemmefra

Ingen transport når du arbejder hjemmefra: Når du arbejder hjemmefra slipper du for at starte dagen med at sidde i kø på motorvejen eller stå i en varm overfyldt bus. Det er en fordel de fleste kan tage og føle på.

Du sætter din egen arbejdstid: Når du arbejder hjemmefra vil du får det meste have mulighed for at sætte din egen agenda. Det gør din hverdag langt mere fleksible, hvilket i høj grad fungere godt for folk med børn.

Lettere at holde fokus: Flere føler at det er lettere at fokusere, da man ikke sidder på et kontor hvor der sker tonsvis af ting i løbet af en dag.

Ulemper ved at tjene penge hjemmefra

Der kan være mindre tendens til sparring: Når man arbejder hjemmefra kan der være mindre tendens til at sparre med sine kollegaer eller sit netværk. Vær derfor opmærksom på dette når du arbejder hjemmefra.

Man skal strukturer sin egen dag: For nogle er dette ikke en stor udfordring. Har man dog let ved at lave overspringshandlinger, kan man hurtigt komme til at sidde og arbejde sent om aften i stedet for at få det overstået om dagen.

Arbejde og fritid kan flyde sammen: Når man arbejder hjemmefra kan det være svært at skelne mellem hvornår man er på arbejde og hvornår man er hjemme. Har man plads til det, er det altid en god idé at have et kontor eller som minimum et skrivebord, der kun bruges når man arbejder.

Det skal du bruge for at arbejde hjemmefra

Hvad du skal bruge for at tjene penge hjemmefra kan svinge lidt, alt efter hvad du laver. Er du eksempelvis grafikker skal du bruge nogle specielle programmer for at designe. Tjener du derimod penge på undersøgelser skal du blot bruge en computer, tablet eller smartphone med internet forbindelse.

Generelt er der tre ting du skal bruge når du vil tjene penge hjemmefra: Internet, computer/tablet/mobil og viden om det du vil tjene penge på. Så det kræver ikke meget at
arbejde hjemmefra.


Hjemmefra .tip

 

 

10 Tips når man arbejder hjemmefra

1. Kom ud af sengen tidligt
Det kan hurtigt blive let at retfærdiggøre, at blive liggende i sengen en time ekstra når man arbejder hjemmefra. Selvom det er rart at få lidt ekstra søvn, nedsætter det din produktivitet. Stå derfor tidligt op, sæt en kop kaffe over, spis din morgenmad og tag et varmt bad. Så er du frisk og klar til en ny dag

2. Tag på arbejde selvom du arbejder hjemmefra
Det er vigtigt at man separeret arbejde fra fritid, så man undgår at det hele flyder sammen. Arbejder du hjemmefra er det derfor en god idé at have et område i hjemmet, hvor du arbejder som er separat fra resten af dit hjem. Det er ikke alle der har plads til et kontor i hjemmet, det er såmænd heller ikke nødvendigt. Du kan meget simpelt have et skrivebord, du udelukkende sidder ved når du arbejder. Det vil give samme gode resultater i produktiviteten.

3. Husk at tage pauser
Er man passioneret for det man arbejder med, er det langt fra umuligt at blive opslugt af sit arbejde. Sidder du foran en computer hele dagen, er det dog en god idé at tage små pauser i løbet af dagen. Få strukket ud i kroppen og lidt frisk luft til hjernen.

4. Huslige Pligter skal ikke klares i arbejdstiden
Lige såvel som folk der har en traditionel arbejdsplads ikke går hjem midt i arbejdet for at tage opvasken, skal man heller ikke klare huspligter når man arbejder hjemmefra. Lad opvasken stå til du får fri. Hvis du absolut ikke kan stoppe dig selv, så kan du altid klare vasketøjet. Vasketøjet kan klare sig selv og du vil være tvunget til at tage en pause når det er færdigt.

5. Sæt deadlines for dig selv
Sætter du deadlines for dig selv, får du presset dig selv til at nå det opgaver du har liggende. Skriv det eventuelt ind i din kalender, så du forstærker, hvor vigtigt det er at overholde.

6. Motiver dig selv
Vi har alle brug for motivation i dagligdagen. Da du ikke har en daglig leder derhjemme, er det vigtigt at du ved hvordan du kan motivere dig selv. Find frem til hvad der gør dig målrettet og brug det mod dig selv. Således at du presser dig selv hver dag på trods af du arbejder alene hjemmefra.

7. Spørg om hjælp når du arbejder hjemmefra
Når man arbejder hjemmefra er kolleger og netværk ikke synligt, man kan derfor hurtigt få en tendens til ikke at sparre og spørge kollegaer. Lav en aftale med dig selv om at sparre med minimum én kollega eller en i dit netværk, minimum én gang om dagen. Efter noget tid, vil det blive en vane for dig.

8. Klæd dig på til arbejde
Som nævnt flere gang kan fritid og arbejde hurtigt flyde sammen når man arbejder hjemmefra. Klæd dig derfor på som skulle du være på en arbejdsplads.

9. Arbejd kun i hverdage
Lad ikke arbejdet overtage dine weekender. Vi har alle brug for pauser, hvor hovedet kan få lov at slappe af. Hold derfor en skarp linje mellem fridage og arbejdsuge.

10. Find ud af hvordan du arbejder bedst
Ikke alle arbejder ens og det er derfor vigtigt at du finder din stil. Alle disse punkter er en guideline, så prøv dig frem og se hvad der fungere bedst.

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager