Arbejde hjemmefra

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 13. december 2019

Hos Surveybee tilbyder vi dig at tjene penge hjemmefra. Du kan let og hurtigt tilmelde dig et væld af betalte undersøgelser hos os. Det er alt sammen 100% gratis og lovligt at arbejde med undersøgelser hjemmefra. Du kan tilmelde dig herover, det tager kun 30 sekunder!

Hvad vil det sige at arbejde hjemmefra?

Når du arbejder hjemmefra betyder det blot at du arbejder hjemmefra. Dette kan både være hvis du har dit eget firma, du har et kontorjob der kan klares hjemmefra eller hvis du har brug for et fritidsjob, så du kan tjene lidt ekstra penge.

Det giver i høj grad frihed og mere fleksibilitet i dagligdagen når man arbejder hjemmefra. Du er selv ansvarlig for at prioritere din tid i løbet af dagen, strukturer dine deadlines og opgaver. At arbejde hjemmefra er derfor en god løsning for rigtig mange mennesker, om det er fordi du har din egen virksomhed eller blot vil tjene lidt ekstra lommepenge.

At arbejde hjemmefra indebærer en masse ting du skal have styr på. Det kan være overvældende i første omgang, hvis man ikke har arbejdet hjemmefra før. Derfor har vi hos Surveybee gjort hvad vi kan, for at give dig de bedste tips og tricks, til at komme godt igang med at arbejde hjemmefra.

Fuldtid eller deltid, når man arbejder hjemmefra?

Som nævnt tidligere er der flere forskellige måder at arbejde hjemmefra, men hvor meget tid kræver det at arbejde hjemmefra? Det kommer naturligvis an på hvad du arbejder med og om du arbejder for en virksomhed eller dig selv.

Har du din egen virksomhed vil du med stor sandsynlighed arbejder fuld tid. Har du en mindre hobby virksomhed såsom en blog kan du for det meste kunne arbejde hjemmefra på deltid, med din normale hverdags job ved siden af.

Vælger du at arbejde hjemmefra med online undersøgelser, vil dette blot være deltid. Du kan derfor tjene ekstra lommepenge, uden at det går udover dit normale hverdags arbejde. Dette er en god måde at tjene ekstra penge, da du ikke har omkostninger såsom udgifter til transport eller en kantine. Du skal blot tænde computeren eller mobilen og så er du i gang.

Få flere tips til privatøkonomi på nyhedssiden Solbergs.dk.

Arbejd .hjemmefra .fuldtid .deltid

Løn når man arbejder hjemmefra.

Hvad kan du forvente at tjene når du arbejder hjemmefra? Dette afhænger meget af hvad du laver af arbejde. Du vil naturligvis tjene mere på nogle jobs end andre, men arbejdsbyrden vil naturligvis også være her efter. Så når du skal vælge hvad du vil arbejde hjemmefra med, skal du tage stilling til hvor meget du vil tjene og hvor meget tid du vil bruge.

Besvare du eksempelvis undersøgelser afhænger det af, hvad du bliver betalt for hver undersøgelse og naturligvis hvor mange af dem du besvare. Arbejder du på en blog hjemmefra, vil din løn afhænge af antallet af følgere og hvor mange sponsorer du har på bloggen.

Det ene behøver ikke nødvendigvis udelukke det andet, du kan sagtens arbejde hjemmefra med både en blog, din egen virksomhed og betalte undersøgelser. Som nævnt tidligere strukturer du selv din dag når du arbejder hjemmefra og du er derfor herrer over hvor meget du vil arbejde.

Fordele og ulemper ved at arbejde hjemmefra.

Overvejer du at arbejde hjemmefra har vi her lavet en oversigt over fordele og ulemper du kan støde på. Det er derfor en god idé at kigge dem igennem så du er forberedt og let kan komme uden om de forhindringer der er ved at arbejde hjemmefra.

Fordele når du tjener penge hjemmefra

 • Mere frihed i hverdagen. 
 • Fleksibilitet.
 • Arbejdsro.
 • Ingen transportudgifter.
 • Du bestemmer selv hvor meget du vil arbejde.

At arbejde hjemmefra giver uden tvivl mere frihed og fleksibilitet, du vælger selv hvornår de forskellige opgaver skal klare, hvad tid på døgnet du vil arbejde og ligeledes om du vil arbejde hjemmefra eller eksempelvis på en cafe. Dette giver naturligvis også en chance for at miste fokus, det er derfor altid en god idé at lave en plan for hver dag med deadlines, når du arbejder hjemmefra.

Du sætter som sagt selv tempoet når du arbejder hjemmefra, men ligeledes sætter du støjniveauet. Vi er alle forskellige når vi arbejder og der er derfor også forskel på hvordan vores omgivelser skal være, for at vi er mest effektive. Har du brug for lidt støj omkring dig kan du blot sætte lidt musik på og omvendt hvis du arbejder bedst i stilhed kan du slukke for alt omkring dig så du får mest, muligt ud af at arbejde hjemmefra.

På det økonomiske punkt er der en del at hente hvis man overvejer at arbejde hjemmefra. Først og fremmest har du naturligvis ikke transportudgifter, men du har ligeledes et helt køkken at lave mad i, kan du ligeledes få en sund og nærende frokost, uden at skulle betale til en dyr kantine.

Vælger du at arbejde hjemmefra og har din egen virksomhed, bestemmer du helt selv hvor meget du vil arbejde. Hvor meget du arbejder vil naturligvis også vise sig på hvor meget du tjener, så find derfor en balance der passer både din bankkonto og dig selv.

Ulemper når du arbejder hjemmefra

 • Egen selvdisciplin. 
 • Motivation .
 • Ingen kolleger.
 • Overarbejde.

Noget af det sværeste når man arbejder hjemmefra er, at holde sin selvdisciplin oppe. Man kan hurtigt komme til at bruge en halv time på Facebook eller foran TV’et. For at forblive effektiv og disciplineret kan du gøre brug af et tid tracker. Du kan finde en stort udvalg af gratis apps og extensions på nettet, så det vil ikke være en udgift for dig.

At man ikke har kolleger omkring sig når man arbejder hjemmefra, kan gå ud over motivationen. Man får nødvendigvis ikke den sociale del af at have et arbejde, der ligeledes er en motiverende faktor, da man har folk omkring sig der arbejder mod samme overordnet mål som dig selv. For at bibeholde motivationen kan det være en god idé at have nogle online du kan sparre med, det kan være en kollega, en ven eller en fra et professionelt netværk såsom LinkedIn.

Når din arbejdsplads er dit hjem, kan det være svært separere hvornår du er hjemme og hvornår du arbejder. Sidder man med et projekt man er passioneret omkring, kan man hurtigt komme til at arbejde hele døgnet på det. Det er vigtigt at man får noget afstand fra arbejdet engang i mellem. Så når du arbejder hjemmefra er det en rigtig god idé at du eventuelt får en arbejdsplads i huset, så du kun arbejder når du er ved dit skrivebord.


Motivation .arbejde


10 måder at arbejde hjemmefra.

Arbejd hjemmefra med affiliate markedsføring.
Har du flair for at udarbejde interessant indhold og generer trafik til din hjemmeside eller blog, kan du let tjene penge på dette. Det er en god måde at arbejde hjemmefra, da du kan gøre det i dit tempo. Gevinsten du får ud af dette, kommer an på hvor meget arbejde du lægger i affiliate kampagner og du er derfor herrer over hvor meget du vil arbejde.

Vind penge i konkurrencer og på at spille.
Du kan deltage i forskellige konkurrencer hos blandt andet undersøgelses panelerne. For det meste er præmierne alt fra rejser til de nyeste iphones. Har du en gambler i maven kan du også vælge at vinde penge ved at spille på online casinoer. Det er en anderledes måde at arbejde hjemmefra og vi anbefaler naturligvis at dette kun er et fritidsjob, da indkomsten kan svinge meget.

Arbejd med små opgaver hjemmefra.
På hjemmesider såsom Fiverr kan du finde små jobs du kan lave hjemmefra. Opgaverne du kan arbejde med hjemmefra kan svinge fra alt mellem grafisk arbejde til oversættelser og udarbejdelse af videoer. Der er et hav af opgaver indenfor mange brancher og du kan derfor bare gå i krig.

Bliv produkttester.
Flere og flere virksomheder ønsker at teste deres produkter og den eneste rigtige måde at gøre dette er ved at bruge produkterne i hverdagen. De er derfor også villige til at betale dig for at afprøve dem, i bytte for din mening om produktet. I de fleste tilfælde får du også lov at beholde produkterne som en ekstra bonus.

Tjen penge hjemmefra på Youtube.
At arbejde med Youtube hjemmefra har i bund og grund samme princip som affiliate marketing. Du skal anskaffe en masse følgere til din Youtube kanal og ansøge om at blive partner. Når du er blevet Youtube partner, vil der kommer reklamer på dine videoer, som du tjener penge på når dine videoer bliver set.

Se reklamer og tjen på din mening.
Du kan tjene penge på at se reklamer, lige såvel som du kan med undersøgelser og produkttest. Det eneste du skal er at se en reklame og give din ærlige mening om reklamen. Du kan eventuelt gøre dette ind i mellem din hverdags arbejde, så du lige får arbejdet lidt på afstand.

Du kan arbejd hjemmefra ved hjælp af Facebook.
Dette er en anden gren af affiliate markedsføring, der kræver at du har en Facebook side med et stort antal af likes. Når du har opnået en betydelig mængde likes, kan du enten vælge at sælge siden eller bruge den som en affiliate side selv.

Bliv en velkendt blogger.
Begynd din egen blog indenfor et specifikt område og begynd at tjene penge på sponsor indlæg. Vær omhyggelig når du vælger dit emne for bloggen, så du sikre at der er et behov for dine indlæg. Dette er en rigtig fin måde at arbejde hjemmefra, da du ikke blot kan have det sjovt men samtidig kan gøre det når det passer ind i dit daglige skema.

Fold dig ud som freelancer.
Har du kompetencer indenfor et bestemt område? Så kan du starte din karriere som freelancer og arbejde hjemmefra. De fleste freelancere arbejder med oversættelser, grafisk design, journalistik og programmering. Besidder du ikke disse kompetencer skal du ikke holde dig tilbage, du vil for det meste altid kunne freelance, så længe du er god til det du laver.

Du kan arbejde hjemmefra med Instagram.
Hvis du ønsker at tjene penge på Instagram er det vigtigt at du naturligvis kan tage nogle fantastiske billeder. Når du skal tjene penge på de billeder du lægger op, er det derfor også vigtigt at du er meget omhyggelig med hvilke billeder du vælger og at der er en rød tråd gennem din profil.

Penge .arbejde .hjemmefra

Tips til dig der arbejder hjemmefra.

Anskaf en app der holder styr på din tid.
Tiden kan hurtigt løbe fra en når man arbejder hjemmefra, det er derfor vigtigt at du holder styr på hvad din dyrebare tid bliver brugt på. Du kan gratis downloade apps til din computer eller telefon, der tracker din tid, så du let kan optimerer dine arbejdsopgaver. Dette er specielt brugbart hvis du laver arbejde for andre virksomheder.

Gør brug af din kalender når du arbejder hjemmefra.
Som nævnt tidligere er det vigtigt at du laver en plan for dig selv hver dag. Find ud af hvad du skal nå den dag og hvilke deadlines du har i løbet af ugen. Således undgår du at glemme vigtige deadlines og løbe tør for opgaver midt på dagen. Effektivisering og strukturering er nøglen til vellykket arbejde hjemmefra.

Prøv dig frem.
Alle har deres måder at gøre tingene på, måske arbejder du bedst i stuen eller udenfor i haven. Prøv dig derfor frem og se hvorledes du er mest effektiv. Det handler i høj grad om at lære sig selv at kende, både svagheder og styrker.

Husk at spise når du arbejder.
Kroppen har brug for brændstof og man kan ikke tænke klart hvis der ikke er nok næring i kroppen. Arbejder man hjemmefra kan der være en tendens til at springer frokoster over. Sæt tid af i din kalender eller i dit tracking program til at få noget mad, så du altid kan være på toppen.

Planlæg altid pauser.
Det er vigtigt når du arbejder hjemmefra at du holder nogle pauser. Planlæg dine pauser så det ikke bliver impulsivt og ødelægger din tidsplan. Når du holder pauser er det vigtigt at du får noget frisk luft og tømmer hovedet. Gå eventuelt en tur rundt om huset eller ned til købmanden.

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager