Tjen penge hjemmefra - Deltag i betalte undersøgelser i dag!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 07. august 2019

Tjen penge hjemmefra - Med Surveybee kommer du godt igang!

Når du arbejder hjemmefra har du mulighed for en fleksibel hverdag, hvor du er chefen. Hos Surveybee giver vi dig chancen for at tjene penge hjemmefra på en måde der både er let og 100% gratis. Du kan hurtigt booste din indtjening ved at besvare betalte undersøgelser hjemmefra. Du kan let tilmelde dig Danmarks legitime og bedst betalende undersøgelses paneler, blot tilmeld dig her igennem Surveybee.

Tjen ekstra penge hjemmefra med Surveybee

Hos Surveybee gør vi det vores mission at finde legitime undersøgelses paneler, der betaler mest muligt. Dette gør vi for at du kan tjene penge hjemmefra, uden at blive snydt. Du kan derfor trygt tilmelde dig de paneler, vi tilbyder. Surveybee teamet arbejder altid på at forbedre dine muligheder for at tjene penge hjemmefra.  

Troværdighed

Det er essentielt at du kan tilmelde dig undersøgelser uden at blive snydt for dine belønninger. Derfor er det også vigtigt for os at være en troværdig service, hvor du kan være sikker på kun at tilmelde dig legitime og godt betalende paneler.

 

Kvalitet

Når du tjener penge hjemmefra, vil du naturligvis deltage i de undersøgelser der betaler mest. Vi bruger derfor meget tid på at undersøge markedet for de bedst betalende paneler. Mange af panelerne har forskellige måder at belønne dig på og du kan derfor blive betalt med alt fra kontanter til gavekort og donationer.

Gennemsigtighed

Tjener man penge hjemmefra, er der nok at se til og holde styr på. Vi har derfor gjort hvad vi kan for at gøre betalte undersøgelser så overskuelige som muligt. Du skal blot melde dig til hos Surveybee og vælge dine paneler.

Top paneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

FAQ
?

Betalte undersøgelser er når virksomheder sender undersøgelser ud, for at kende dit behov. På den måde kan de udvikle deres produkter, så de passer bedre til din hverdag og smag. Din mening er derfor også vigtig for virksomheder, hvilket er grunden til at du kan blive betalt for at besvare undersøgelserne.

?

Panelerne tilbyder forskellige måder at betale dig for dine besvarelser. Den mest brugte er at du vil blive betalt i gavekort til butikker såsom, Zalando, Itunes, IKEA og  EL giganten. Du kan også vælge at få en penge belønning. Så vil de penge du har tjent blive sat ind på din Paypal konto, når du har tjent et hvis beløb. I nogle tilfælde vil du dog få mere ud af at blive betalt i gavekort, da de for det meste er af højere værdi end de kontante belønninger.

Enkelte paneler giver dig muligheden for at donerer de penge du tjener på undersøgelser. Så du kan støtte en god sag, uden at det går ud over din normale indkomst. Du har muligheden for at donerer til blandt andet CONCERN Worldwide, Verdens skove og World Animal Protection.

Alle gavekort du tjener vil enten blive sendt via mail eller posten, kontanter vil blive overført til din Paypal og donationer vil du få et online bevis på.

?

Hvor meget du kan tjene på undersøgelser afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest afhænger det naturligvis af hvor mange undersøgelser du besvare. Føler du ikke at du modtager nok undersøgelser, kan det være en god idé at tilmelde dig flere paneler. Du kan ligeledes bruge noget ekstra tid på at udfylde din profil, da panelerne bruge denne information til at screene dig og se om du passer på de forskellige undersøgelser.

 

Hvor meget du tjener for hver undersøgelse afhænger også at undersøgelsens længde. Hvis man skal bruge mere tid på at besvare undersøgelsen, bliver man ligeledes betalt mere. Det kan derfor godt betale sig at besvare de undersøgelser der tager lidt længere tid.

 

?

Alle kan deltage i betalte undersøgelser! Du behøver ikke nogen specielle kompetencer, du skal blot have internetadgang og lysten til at tjene lidt ekstra lommepenge. De paneler der tilbyder undersøgelser, søger personer i alle aldre, med forskellige jobs og livsstile. I de fleste paneler skal du være 18 år for at deltage..

?

Alt information du giver til Surveybee eller de paneler du tilmelder dig, vil altid være fortrolige. Når du tilmelder dig et panel, beder de dig udfylde din profil med information om din livsstil. Denne information bliver ikke givet videre og bruges udelukkende for at finde ud af hvilke betalte undersøgelser der passer dig bedst.

?

Ja, du vil altid være anonym når du besvare betalte undersøgelser. Dine oplysninger vil ligeledes være fortrolige hos både Surveybee og panelet du vælger at tilmelde dig.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

10 tips når du tjener penge hjemmefra

Når du tjener penge hjemmefra, fremfor at skulle sidde på et kontor, har du pludselig hele dagen til at klare dine opgaver. Du kan derfor hurtigt gå hen og udskyde dine opgaver og lave dem sent om aften hvor du ikke er så frisk i hovedet. Hvis du vil tjene mest muligt hjemmefra, er det derfor en god ide at lave en deadline for hver opgave således at du tvinger dig selv til at lave det. Dette kan ligeledes hjælpe dig med at strukturer din arbejdsdag.

Når du arbejder hjemmefra er det vigtigt at du sætter en grænse mellem hvornår du arbejder og hvornår du har fri. Det er derfor anbefalet at du kommer ud af badekåben og i hverdagstøj, så du signalerer til dig selv at det er tid til arbejde.

Når du tjener penge hjemmefra er du din egen chef. Dette kan hurtigt blive svært at forholde sig til hvis ikke man får struktureret sin arbejdsdag. Normalt har du en chef der giver dig opgaver og projekter, men er du din egen chef skal du helt selv styre det. For at sikre du får lavet noget, er det en god idé med en To-Do list.

Få sat et skrivebord op i dit hjem, så du ikke ender med at arbejde i sengen eller på sofaen. Bor du ikke alene, kan det anbefales at du får et kontor i hjemmet hvor du kan sidde og arbejde i fred.

Medmindre du tjener penge igennem de sociale medier, burde de være slukket mens du arbejder. Når først man får åbnet Facebook kan man hurtigt blive optaget af det i en halv time. Det spilder din tid og gør at du skal arbejde længere for at tjene nok penge.

Der er flere måder at tjene penge hjemmefra, men de fleste er foran computeren. Man bliver hurtig træt i hoved når man sidder foran en computer i flere timer, så husk at gå en kort tur. Således får du frisk luft og arbejdet på afstand.

Din yndlings musik er ikke nødvendigvis den bedste at arbejde til, da man automatisk vil synge med eller fokusere for meget på musikken. Prøv eventuelt noget klassisk musik eller lounge musik, da disse genre normalt er gode når man skal fokuserer, blandt andet fordi der ikke er noget sang i musikken.

Alle mennesker er ikke ens og man arbejder bedst på forskellige tidspunkter.Prøv dig derfor frem og find ud af hvornår på dagen du arbejder bedst. Om det er morgen, middag eller aften er ikke vigtigt, det vigtigste er at du er effektiv når du arbejder.

Når du arbejder hjemmefra, er det vigtigt at du fokuserer på dette og ikke på de daglige opgaver såsom opvask, vasketøj og støvsugning. Hvis det går dig på at det ikke er klaret, så stå tidligt op og klar det inden du begynder at arbejde.

Når du har fundet ud af hvad tid på døgnet du arbejder bedst, så sæt tiden af til at arbejde lige såvel som du ville hvis du ville med et traditionelt job.

Fordele ved at arbejde hjemmefra

Ingen transporttid

Når du vågner er du i realiteten på arbejde, der er derfor ingen spildt tid på busser, tog, bil eller cykel. Du skal blot lave din normale morgen rutine og så er du i gang med at arbejde.  

Arbejdsro

Når du arbejder hjemmefra bestemmer du selv støjniveauet, om du vil have musik på eller stilhed. Der er ligeledes ikke kollegaer der afbryder dit arbejde eller larmer på kontoret.

 

Mere frihed

Du er din egen chef og kan derfor også planlægge din tid som det passer dig. Hvis du vil bruge dagen med familien og aften på arbejde, kan du gøre dette. Du kan ligeledes spise frokost når du, eller gå en tur når du har brug for en pause.

Mere effektivitet

Når du arbejder hjemmefra kan du selv sætte rammerne for, hvordan du vil arbejde. Du har derfor også muligheden for at arbejde på den måde der booster din effektivitet mest muligt.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager