Studiejob - Tjen penge i din fritid med online undersøgelser!

Tjen op til 800 kr. om ugen med online undersøgelser!

  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 10. august 2018

Leder du efter et fleksibelt og velbetalt studiejob?

Tjen op til 800 kr. om ugen!

Er du studerende og rækker SU’en ikke i hverdagen? Ved hjælp af online undersøgelser kan du tjene nogle ekstra penge ved siden af studiet. Om du har studiejob i Odense eller i Aalborg, er det ingen hindring for at du kan supplere din SU, med et af Danmarks mest fleksible studiejob.

Hvordan fungerer betalte undersøgelser?

De fleste studerende i dag er klar over, at et studiejob baner vejen for en fremtidig karriere. Derudover kan mange heller ikke, nøjes med SU’en, når der både skal betales regninger og der skal mad på bordet. Derfor er der også mange, der har et sommerjob. Ofte er disse jobs dog ikke så fleksible, som betalte undersøgelser, her kan du arbejde når solen er gået ned og nyde vejret om dagen.  

Som tidligere nævnt har mange studerende et studenterjob, og det varierer meget, hvad folk arbejder som. Eksempelvis arbejder nogle som studentermedhjælpere, og andre arbejder ufaglært i detailbutikker.

En alternativ måde at tjene penge ved siden af studiet, er at blive betalt for at deltage i forskellige undersøgelser på nettet. Disse undersøgelser er udarbejdet af firmaer i Danmark, der er interesserede i at kende forbrugerne og deres adfærd.

På Surveybee.dk kan man tjene penge online ved at deltage i betalte undersøgelser, og dette er der mange unge, der benytter sig af som en slags fritidsjob ved siden af studierne.

Tilmeldingen tager ca. 30 sekunder og du vil derefter modtage spørgeskemaer direkte i din indbakke, hvorefter du kan udfylde disse online.

Du bliver belønnet i form af kontanter eller gavekort for hvert spørgeskema du udfylder.

Trin 1: Indtast dine personlige informationer

Trin 2: Vælg hvilke paneler du vil modtage undersøgelser fra

Trin 3: Aktiver dine profiler – udfyld skemaer

Fordelen ved betalte undersøgelser?

Hvis du er under uddannelse, må du oftest kun arbejde mellem 15-20 timer i et studiejob pr. uge. En af fordelene ved disse online undersøgelser er, at de ikke tæller med i disse timer, og så er de penge, du tjener, således skattefrie.

En anden fordel er, at du må udfylde ligeså mange undersøgelser, du har lyst til. Det tager ca. 5-10 minutter pr. spørgeskema og i gennemsnit vil firmaerne tilbyde dig 10 kr. per spørgeskema. Sommetider kan du få op til 50 kr. baseret på længden af spørgeskemaet, og hvor mange arbejdstimer, der er involveret.

Det er et meget fleksibelt studiejob med god løn, og alle spørgeskemaerne skal udfyldes online. Det betyder, at du kan udfylde dem når som helst, så længe du har en internetforbindelse og fem minutter til overs.

Denne fleksibilitet gør det populært blandt studerende, især i større byer, hvor mange har et studiejob på eksempelvis en cafe i København eller Aarhus. Her er det muligt for dig at benytte tiden i din pause, til at udfylde et skema og herved tjene ekstra penge ved siden af dit fritidsjob.

Økonomi ved betalte undersøgelser

Hvis du laver 8 undersøgelser om dagen, vil dette ca. tage en time af din tid og du vil få udbetalt 2.400 kr. på en PayPal konto om måneden. Virksomheder, der betaler dig kontant, benytter oftest denne sikre måde at overføre penge på.

Når du har pengene på din PayPal konto kan du overføre pengene til din bankkonto, eller bruge dem online, hvis det er det, du ønsker.

Om du er i praktik eller om du har et sommerferiejob, kan du benytte dig af online undersøgelser, som et supplement til økonomien. Arbejdstiderne bestemmer du selv, hvilket er en stor fordel, når du har eksamensperioder, hvor det kan være rart kun at fokusere på studierne.

På Surveybee.dk kommer du godt i gang med din første online undersøgelse.