Job til unge - Tjen penge online i din fritid!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 10. august 2018

Leder du stadig efter et fritidsjob til sommer?

Tjen op til 800 kr. om ugen!

Sommeren er på vej - og en masse fritid? Kunne du tænke dig at tjene lidt ekstra penge i den fritid? Så er du kommet til det rette sted. 

Hos SurveyBee kan du arbejde hjemmefra i din sommerferie og tjene penge til dit kommende skoleår. Du kan arbejde hvor du vil, når du vil. Vi ved, at det som ung kan være svært at finde et job i en begrænset periode, derfor er SurveyBee en oplagt mulighed. Du kan tjene op til 800 kr. om ugen og det eneste det kommer an på, er hvor mange undersøgelser du har lyst til at tage, og hvor lang tid du har lyst til at bruge på det.

Undersøgelsespanelerne hos SurveyBee får stor værdi ud af de mange besvarelser vores brugere giver, derfor betaler de dig også godt for det. Det er 100% gratis for dig både at tilmelde dig hos SurveyBee og at tjene penge på de undersøgelser du har mulighed for at deltage i.

For at tage de undersøgelser vi tilbyder er alt du behøver en computer eller en smartphone med en internetforbindelse. Så kan du ellers slappe af og lave undersøgelser mens du nyder din yndlingskaffe eller selv mens du sidder på stranden og soler - det er helt op til dig! Og det bedste af det hele? Du bliver betalt for det.

Tjen ekstra penge hjemmefra med Surveybee

Job til unge hos SurveyBee.dk i sommferien

Ønsker du at tjene penge hos SurveyBee.dk i din sommerferie, er processen for dette ganske simpel. Derudover vil du til enhver tid have alle forudsætninger for at arbejde hos SurveyBee.dk, da det blot er din mening, som vi er interesseret i.

Hos SurveyBee.dk bliver du nemlig betalt for at besvare undersøgelser om din mening. Processen er enkel, og materialet du skal bruge, vil blive sendt til dig.

Sådan fungerer processen

Til at begynde med skal du udfylde formularen øverst på siden. Vi har brug for et par detaljer om dig for at kunne sende dig de rette spørgeskemaer. Herefter vil vores partnere sende dig de spørgeskemaer, som passer til dig som målgruppe. Disse spørgeskemaer kan omhandle mange forskellige produkter og services og vi ønsker blot at få din ærlige mening. Du er nu klar til at begynde at tjene penge hjemmefra i din sommerferie.

Når du modtager et spørgeskema, vil du blive gjort opmærksom på, hvor lang tid det vil tage at besvare og hvor mange penge du vil tjene på dette. Når du har besvaret spørgeskemaet, vil dit arbejde være gjort, og du har nu tjent dine penge.

Processen er dermed meget enkel, og du vil altid være kvalificeret til at besvare disse spørgeskemaer. Benyt SurveyBee.dk hvis du ønsker at blive belønnet for din vurdering, og stadig have tid til alt det sjove i din sommerferie!

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos SurveyBee.dk!