Ledige Fritidsjob - Tjen penge i din fritid med online undersøgelser!

Tjen op til 800 kr. om ugen med online undersøgelser!

  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
  • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
  • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
  • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 10. august 2018

Leder du efter et fleksibelt og velbetalt fritidsjob?

Tjen op til 800 kr. om ugen!

 

SurveyBee er en unik service i det at du kan arbejde hvorend du vil, lige præcis når det passer dig. Vores service er 100% gratis og uden nogen form for binding, og helt kort fortalt bliver du en del af en række undersøgelsespaneler, der sender dig korte undersøgelser du kan tage i din fritid. Du bestemmer selv, hvor meget tid du vil bruge, og du er fri til at arbejde lige præcis når det passer dig. Alle undersøgelser kan endda klares direkte fra din smartphone, så selv når du er på stranden eller nyder en iskaffe på din yndlingscafé kan du nemt tjene lidt ekstra på meget kort tid.

 

Du vil fra starten af blive en vigtig del af vores mange undersøgelsespaneler, som hver især betaler dig op til 50 kr. pr. undersøgelse, og som nævnt helt op til 800 kr. om ugen. Der er dermed gode muligheder for at tjene penge med SurveyBee i din fritid, eller hvis du blot ønsker at supplere din nuværende indtjening. Nogle undersøgelsespaneler tilbyder endda gavekort til- og gratis produkter fra flere kendte butikker rundtomkring i Danmark. Her får du ofte rigtig meget værdi for den tid du bruger.

Med SurveyBee er processen både simpel og pålidelig

Processen er super simpel: 

Du udfylder kontaktformularen foroven, vælger hvilke undersøgelsespaneler, der passer til dine interesser, og når du matcher vores panelernes målgrupper, får du tilsendt undersøgelser direkte til din email - sværere behøver det faktisk ikke at være!

Helt praktisk kræver hver undersøgelse normalt at du bruger 5-10 minutter på at give din mening om produkter og reklamer, hvor du efterfølgende får udbetalt dine penge på din konto, så du kan nemt og bekvemt kan fortsætte med at tage flere undersøgelser. Ønsker du at tjene mest muligt, anbefaler vi at du tilmelder dig 3-4 paneler, da nogle paneler sender flere undersøgelser om ugen, hvor andre kun sender én eller få om måneden.

Hos SurveyBee sætter vi også en dyd i at levere en service af ekstra høj kvalitet, hvor sikkerheden samtidig er i top. Vi vælger kun at samarbejde med lovlige og velkendte undersøgelsespaneler, da vi mener det giver den bedste langsigtede fordel for dig som bruger. Du deltager samtidig helt anonymt og udbetalinger af penge sker så sikkert og bekvemt som muligt gennem den verdenskendte e-handelstjeneste PayPal.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hvis du har nogen spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk.