Spar penge ved at bo i de københavnske forstadskommuner

Content DK

Det kan være dyrt at bo i København, men heldigvis findes der en masse forstadskommuner til Hovedstaden, hvor du fortsat er tæt på storbylivet og ikke mindst naturen. I forstadskommunerne til København er der desuden mulighed for at spare en sjat penge på huslejen.

Dette kunne fx være Glostrup, Gentofte, Hørsholm og Høje-Taastrup kommune.

Spar penge

Ikke nok med at man kan spare nogle penge ved at flytte ud fra byen, så kan der også være mere plads og bedre forhold – især for børnefamilierne.

Generelt er priserne lige billigere når du flytter væk fra storbyen. Hvor længere væk fra København du kommer, jo billigere bliver huspriserne og lejepriserne. Undersøg de forskellige sjællandske kommuner, og tjek deres individuelle boligpriser. Hvis du fortsat har job i København, så husk desuden at medregne pengene, som du bruger på transport.

Kniber det stadig en smule med at få råd til både fornøjelser og husleje? Så kan det anbefales at tjene nogle ekstra penge online via spørgeskemaundersøgelser. Dette kan gøres forholdsvis let og hurtigt – og kan endda klares mens du er på farten, og undersøger dit nye lokalområde.

Engagere dig i lokalområdet

Når man flytter til et nyt område og kommune, så kan det føles en smule fremmede – især hvis man ikke har nogle familiemedlemmer, venner eller bekendte i området. Derfor kan det være en god idé at engagere sig i lokalområdet, så man får nogle nye bekendtskaber og lærer byen af kende.

Er Glostrup din nye kommune? Så klik ind på Glostrup Netavis, og lær byen og området meget bedre at kende. Her kan du fx finde inspiration til kommende events, kulturarrangementer eller udflugtsmuligheder i området. Et godt tip er ligeledes at engagere sig i foreningslivet, og måske finde en ny hobby i området – så man på denne måde også lærer nogle lokale mennesker at kende.