Tips og tricks, som gør kontoret bedre

Content DK

Bruger du mange timer foran computeren på kontoret? Så er du en af de mange. Derfor kan du lige så godt gøre mest ud af tiden og endda optimere hvor meget du får lavet. Nedenfor finder du nogle hacks, som du med fordel kan bruge, når du sidder foran skærmen.

Små hacks, som gør dit arbejde bedre

Du hører tit at du skal huske at drikke meget vand, og dette er der en grund til. Du arbejder nemlig langt bedre når du er ordentligt hydreret. Dette påvirker både din koncentrationsevne og dit humør på en positiv måde. Dette gør at dit arbejde bliver af højere kvalitet, og på samme tid bliver du en bedre kollega. Men, det kan være svært at huske at drikke vand, derfor kan du med fordel sætte bestemte intervaller vha. en alarm, så du ikke glemmer at drikke vand. Næste tip går på, at du simpelthen skal købe en plante til dit kontorbord. Planter øger nemlig koncentration og kreativitet, derfor er arbejdskontoret et ideelt sted at have en. Udover det, er det jo bare en bonus at planten i høj grad pynter på kontoret.

Lær din computer at kende

Dette indebærer at du skriver på tastaturet på den rigtige måde, dvs. du bruger alle fingrene. Det øger antal ord pr. minut, hvilken på længere sigt gør, at du får mere lavet på kortere tid. Derudover bør du lære alle genvejene på tastaturet at kende, så det bliver hurtigere for dig at navigere på din computer. F.eks. kan du på få sekunder åbne din lommeregner, i stedet for at bruge musen på at finde den. Derudover gør genvejene, at arbejdet på din computer får et bedre flow. Det kan virke svært i starten at minde sig selv om, at bruge genveje i stedet for musen, men når du tænker over hvor meget du steder ved computeren, kan det virkelig betale sig.