Spar på dine penge, selvom du har børn

Spar på dine penge, selvom du har børn

Content DK

Det er ingen hemmelighed, at det er dyrt at have børn. Det er ekstra maver at mætte, flere kroppe at give tøj på og meget mere til. Men selvom det kan være dyrt at være forældre, kan det altså godt lade sig gøre at spare. Her får du nogle gode tips til at spare på dine penge, selvom du har børn.

Jagt de gode tilbud

Det er altid en god idé at gå på jagt efter de gode tilbud – uanset om det er indkøb til børn, sig selv eller helt almindelige dagligdagstilbud. Der er mange penge at spare, hvis man gider at gøre noget ud af det. Du kan fx. finde en oversigt over webshops og lede i forskellige kategorier med Black Friday tilbud. Køb gerne tilbud og discount – men invester på for eksempel vandtæt tøj og vinterjakker. Se for eksempel regntøj børn her.

Lad tøj og ting gå i arv

Det første punkt er enormt smart, hvis du har to eller flere børn. Men det kan også være en god idé, hvis du kan alliere dig med en kollega, ven eller familiemedlem, som har et barn, der er lidt ældre end dit eget. Du kan lade tøj, legetøj og tilbehør gå i arv. Så kan gamle ting få nyt liv, samtidig med det er en god måde at spare penge og mindske forbruget.

Sælg ting videre

Hvis du ikke har flere børn eller nogen, som vil afsætte brugte ting til dig og dit barn, så kan du overveje muligheden for at sælge nogle ting videre. Hvis dit barn er vokset ud af noget ganske udmærket tøj, kan du sætte det til salg. Eller hvis noget af det gamle legetøj blot står i et hjørne og samler støv, er der garanteret nogle andre, der er interesserede i at lege med det.

På denne måde kommer nogle af de spenderede penge ind igen. Sæt eventuelt fortjenesten ind på en særlig opsparing.