Shampoo bars deler vandene - Nogle elsker dem andre hader dem

Content DK

Shampoo bars er det nye store på hårmarkedet, men det er også et forholdsvis kontroversielt produkt, der deler vanderne. Hvad er årsagen til at nogle elsker dem og andre hader dem? Det kan du læse mere om her.

Skån miljøet for unødvendig emballage

En af de største fordele ved shampoo bars, er at man skåner miljøet for helt unødvendig emballage. Shampoo er en af de forbrugsvarer til personlig pleje, som vi køber forholdsvis tit, og det er de færreste af os, der bruger noget man kan re-fille, når det er tomt. Derfor siger det nærmest sig selv, at der er meget plastikemballage, der bliver smidt ud om året.

Sådan er det jo bestemt ikke med shampoo bars. Shampoo bars lader dig nemt vaske dit hår, uden at skulle bøvle med emballage. Den tørrer efter hver brug, og der findes mange smarte opbevaringsløsninger til den – ligesom med sæbestykker. For dig der går op i miljø og klima, er shampoo bars derfor det oplagte valg.

Geniale at rejse med

Efter de mange rejserestriktioner på væske, er det blevet langt sværere at tage sin yndlingshampoo med, når man skal ud at rejse. En shampoo bar er solid, og kan derfor ikke regnes som væske. Den kan du derfor nemt rejse med i håndbagage, og du slipper også for at komme frem til din destination, og opdage at din kuffert er fyldt med shampoo.

Er det besværligt at vaske hår med shampoo bars?

Det enkle svar er nej. Du fugter din shampoo bar og får det produkt du skal bruge fra skummet. Der findes så mange forskellige lækre shampoo bars, med mindst lige så gode ingredienser som en traditionel shampoo. Du behøver derfor ikke at gå ned på kvalitet, når du vælger en shampoo bar overfor en almindelig shampoo. Det er nemt at bruge en shampoo bar, den er nem at rejse med og skåner miljøet. Måske er det bare noget vi skal vænne os lidt til?