Lær dine nye kollegaer bedre at kende med teambuilding

Content DK

De sidste mange måneder har været hårde for store dele af befolkningen. Det har for nogen betydet at de mistede deres job, og for andre har det været lig med depressionslignende træk og måske færre arbejdsvagter. Men hvad kan du gøre for at få lidt penge imellem hænderne indtil du kommer på benene igen? Vi har svaret til dig her i artiklen.

Teambuilding er nemt og sjovt for alle

Pandemien har i den grad sat sit præg på hele verden. Også herhjemme i Danmark har vi kunne mærke en drastisk ændring ift. Arbejde og dagligdag. For nogen mennesker har det tilmed betydet at de var nødt til at blive opsagt, eftersom virksomhederne slet ikke har haft råd til at kunne have så mange medarbejdere ansatte. Så hvad gør du så? Under Corona-perioden har det ikke just været nemt at finde andet arbejde heller, så det kan hurtigt efterlade os stressede og i pengenød. Men bare rolig, du kan nemlig altid lave og svare på spørgeskemaer herinde på siden. Vi er med på at det selvfølgelig ikke er et fuldtidsjob, men det er nok til at du kan have lidt flere penge imellem hænderne, indtil du finder et nyt arbejde. Når du pludselig finder et nyt arbejde, så kan du passende bruge nogle af de penge du har tjent på disse skemaer til at investere i god og tiltrængt teambuilding. Ligesom med så meget andet, så er det vigtigt at mennesker som bruger meget tid sammen lærer hinanden ordentligt at kende. Det er dog ikke alle der er vilde med ”bare” at snakke løs med andre, og derfor kan teambuilding være helt optimal til at få opbygget et bedre og tættere venskab med fremtidige kollegaer.

Prøv de forskellige escape rooms fra Midgaard Event

Midgaard Event har mange forskellige muligheder til dig der gerne vil lave noget sammen med dine nye kollegaer. Det kan f.eks. være et escape room, hvor I skal løse nogle gåder indenfor en bestemt tidsramme. Det kan netop være godt at teste hinanden i lidt stressende situationer for at kunne se, hvordan I fungerer sammen når der er sat lidt pres på. I vil uden tvivl komme ud for nogle situationer hvor I får travlt, og her er det godt at vide hvad hinandens stærke og svage sider er, så I kan supplere hinanden ordentligt. Vi er alle forskellige og har alle gode og dårlige sider, det handler blot om at finde ud af, hvor de forskellige gør mest gavn.