Uden indtægt under Corona? Kom i gang igen

Content DK

Rigtig mange mennesker og erhverv er blevet slemt påvirket af Corona-situationen verden over. Specielt mennesker i showbiz har måtte vente tålmodige og skal det endnu. Musikere, der ikke kan komme ud og spille for andre, ikke kan spille månedens indtægt ind eller kan møde op til den ugentlige terapi i øvelokalet – disse mennesker kan stadig se frem til en periode med færre spillejobs. Er du en af dem? Så har du også haft mistet en masse penge og mangler derfor nu. Få herunder 3 gode råd til, at komme i gang igen efter denne nedlukning.

1. Brug internettet

Du har formentligt set mange af dine kollegaer gå LIVE på de forskellige streaming-tjenester. Her har de så lavet koncerter på åben skærm i stedet for på scenen. Hvordan giver det mig en indtægt tænker du? På den lange bane vil det give dig flere jobs, da flere vil kende til dig og bruge dit talent efter nedlukningen. Aktuelt, kan du lave en linje for neden på skærmen, hvor du kan få folk til at donere penge til dig eller selv vælge et beløb de vil betale for koncerten.

2. Tag selv kontakt til kunder

Spillesteder, restauranter, cafeer og private er også bukket under i denne underlige tid. Derfor har de ikke penge til, at få musikere ud at spille. Derfor vil det være en god ide for dig at række ud til dem og give dem en god pris. Vi kunne kalde det Corona-rabat. På denne måde imødekommer du stedets økonomiske vanskeligheder, du får selv lidt ud af det og du har fået en fod indenfor på stedet, hvorfor du med tiden vil kunne stige i pris til din normale rate. Det kræver meget kontorarbejde at kontakte steder. Der skal skrives PR-tekster, sendes billeder og lydmateriale. Hvis du vil sørge for at have det rette udstyr, så du nemmere kan overskue dette, så anskaf dig de gode produkter fra Logitech allerede i dag.

3. Udnyt tiden og promover dig

I led med ovenstående, så vil det være nu du skal benytte tiden på at være kreativ. Er du en af de heldige, som ved, at der kommer gang i dine jobs, så snart det er muligt, så er dette ekstra godt for dig. Du skal udnytte din ekstra fritid på at promovere dig selv. Få lavet en masse gode Facebook-opslag, som du kan planlægge hvornår frigives. Du kan også stille dig ned i parken og øve. Her er du i det fri og mennesker vil høre dig og disse er potentielle kunder.