Trænger du til et nyt badeværelse? Læs om gode råd her

Content DK

Et nyt badeværelse er noget af det bedste, som du kan gøre for dig selv. Hvis du længe har længtes efter et badekar, hvor du kan koble helt af og slappe af efter en lang dag, er det nu, hvor du har muligheden for at anskaffe dig sådan et. En renovering af et badeværelse giver dig lov til at få flere elementer ind, der gør hverdagen mere afslappende for jer alle sammen. Et nyt badeværelse giver en ro, og hvis du har et ældre badeværelse, hvor du bliver irriteret hver gang, at du træder ind, er det nok på tide med et nyt badeværelse. Her kan du læse om gode råd til dit badeværelse.

Et badekar

Det er helt sikkert en god mulighed for dig at få et badekar, hvis du længe har ville have sådan et. Har I et stort badeværelse, kan I jo lave begge dele, så der er mulighed for at tage et hurtigt brusebad, men også et langt bad i badekaret. Hvis ikke, kan I lave en kombineret løsning, hvor I har et badekar, men også mulighed for at bruge det som en bruser. Konklusionen er, at du ikke bare lige kan få et nyt badekar, hvis du ikke fortryder at have brugt de ekstra penge på det.

Afslappende farver

Det er en god idé at give badeværelset nuancer, der giver dig en god følelse indeni. Sort kan være meget flot inde på et badeværelse, men det lukker badeværelset og vil være lidt mere ”dystert”. De blide toner kan du sagtens få ind i dit badeværelse og stadig holde det stilet, men også afslappende. Du kan købe en masse pynteting, der giver mulighed for endnu mere stilet, men også et roligt look. Alt overflødigt som forskellige cremer kan gemmes væk i skuffer.