Sådan kan du tjene lidt ekstra penge til varmeregningen

Content author info

Hvis du mangler lidt ekstra penge mellem hænderne til for eksempel at dække en lidt større varmeregning, så kan der være muligheder at hente i online jobs som at deltage i online undersøgelser.

Du kender helt sikkert rutinen. Postbuddet afleverer posten i din postkasse. Du henter posten. Du får øje på varmregningen. Allerede her får du helt ondt i maven, og du bliver helt opgivende. Du oplever for tiden, at din varmeregning er en enorm pengetank, men du føler faktisk ikke, at du rigtig får noget for pengene.

Du oplever faktisk i stedet, at der er konstant koldt i dit hus og du er pakket godt ind i varmt tøj og store tæpper. Det hjælper bare ikke. I stedet har du været nødsaget til at skrue mere op for varmen for at få bare en smule mere varme i huset. Og det er dette, der i den grad er at se på varmeregningen.

Tips

  • Hvis du står og mangler lidt ekstra penge til at dække regningen, men ikke har så meget tid at gøre med, kan du kigge på muligheder for at arbejde hjemmefra. Der er for eksempel. forskellige sites, hvor du kan udfylde undersøgelser og være en del af et panel, og på den måde tjene lidt ekstra. Jo flere undersøgelser du besvarer, jo mere bliver du betalt, og du kan klare det fra din sofa.
  • Få isoleret huset. Hvis din varmeregning er høj, kan det være fordi dit hus er dårligt isoleret, og hvad kan du gøre ved det, spørger du måske. Jo, nu skal du høre. Faktisk er det muligt at få hjælp til dit isoleringsproblem. Dette betyder altså en investering, men det er en investering i fremtidige lavere varmeregninger, som også hurtigt vil være tjent ind igen. En varmeregning skal ikke give ondt i maven.