Sådan får du en sekundær indkomst, uanset hvor i verden du er

Content author info

Hvis du gerne vil tjene penge online, så er der en hel masse muligheder på nettet, som lyder lette, og som lover dig, at du bliver millionær i morgen. Men de fleste af dem er lavet til at franarre dig dine penge, og derfor ender du ofte med at spilde din tid. Derfor har vi her samlet 3 måder at tjene penge online.

Investering i aktier

Hvis du allerede har noget startkapital, er en god måde at vækste din formue ved at handle aktiver. På den måde sikrer du, at dine frie midler eller opsparing ikke står og taber værdi. Køb aktier i virksomheder, som du tror, har en lys fremtid foran sig. Ønsker du bare at se din opsparing gro passivt, kan du investere i ETF’er, som er investeringsfonde, der vil varetage dine investeringer og sprede dem ud på mange markeder. På den måde er risici, for at du skulle opleve tab, mindre.

Bliv freelance tekstforfatter

Der er mange muligheder for at blive freelance tekstforfatter, hvor den primære opgave er at skrive tekster for andre virksomheder. Det kan være produkttekster, reklametekster, nyhedsbreve m.v., hvor dit eneste arbejdsredskab er en computer. Opgaven kræver naturligvis, at du kan din vej gennem sprog.

Et god tip er at starte ud med at byde på freelanceopgaver til en lavere timeløn eller fast aftalt pris. Herefter kan du øge din pris, når du har samlet erfaring og gode referencer. Denne metoder giver dig også muligheden for at arbejde overalt i verden, hvilket er en fantastisk frihed.

Besvar online spørgeskemaer

Der findes flere muligheder for at tjene penge på at besvare betalte spørgeskemaer online, hvor alt der kræves, er at du siger din mening i undersøgelserne. Disse steder, som betaler dig for det, skal nemlig skaffe data til de store virksomheder, som vil blive bedre til at ramme deres målgruppe. På den måde kan de udvikle bedre produkter, services og tjenester.

Hvis du vil finde en måde at tjene penge på ved siden af uddannelse eller jobbet, og godt kan bruge nogle ekstra lommepenge, så er denne mulighed ganske fornuftig, da det er nemt at gå til og afhænger udelukkende af, hvor meget tid du vil bruge på spørgeskemaerne. Derudover er en af fordele også, at du kan komme i gang uden erfaring og startkapital.

Sælg gamle notater

En anden metode, du kan bruge, er at grave dine gamle notater frem fra skoletiden. Du kan sælge dine gamle notater fra skolen online, da der findes mange der kan gøre brug af dem, særligt til eksamener, hvor disse notater inden for forskellige nicher er i høj kurs. Har du gode notater, og hvis du får dem lavet om til en PDF eller skrevet om på computeren fra de håndskrevne notater, så kan du udbyde dem på en af de mange studieportaler.

Muligheden for at købe notater minder lidt om at købe opgaver, som andre har skrevet, men er både bedre fordi køberen som regel køber notater for at blive klogere på et emne. Derudover er det også 100% lovligt, hvilket gør det til en rigtig fin måde at få en ekstra indkomst på. Du kan endvidere kombinere dit salg af notater med at stille dig tilgængelig som studiehjælper. Hvis du er ekspert indenfor et felt, kan du tage timeløn for at undervise studerende, som har en hård eksamen lige om hjørnet.