5 billige alternativer til ting, der kan være dyre

Sponsoreret indhold ikonDu kender det måske godt - du ønsker dig noget, men prisen er uoverkommelig. I dag koster mærkevarer og services mange penge, og er økonomien i forvejen trang, kan det virke svært at skulle få råd til det hele.

Måske kender du allerede til, at du skal sammenligne priser på nettet, når du skal købe noget? Men det gælder ikke altid, da ikke alle priser kan sammenlignes på forhånd.

Derfor har vi herunder fundet 5 gode alternativer til ting, der normalt vil koste mange penge. Du kan, med forholdsvis få krumspring, ofte spare en hel del - både på dine indkøb, men også på dine månedlige udgifter.

Skift fra Mac til Windows

Har du en Mac, og river du dig i håret over, at maskinen ikke kan køre de samme programmer som en Windows-computer, så findes der en løsning. Med et simpelt program som Parallels, kan du nemt skifte fra at bruge Mac til Windows - helt uden at skulle købe en ny computer.

Køb ting i pre-sale

Går du og venter på et nyt computerspil, eller skal familien en tur i forlystelsespark? Hvis du bestiller dine ting på forhånd, kan du ofte få en pre-sale rabat, som er billigere end prisen på købsdagen. Det er ikke altid de største beløb, men mange bække små gør som bekendt en stor å.

Køb studiebøgerne brugt

Er du, som mange andre unge, lige startet på dit nye studie, kan det virke fristende at løbe ud og købe alle dine bøger nye. Men se dig for, for ofte kan du få bøger i perfekt stand til det halve af prisen, hvis du kigger godt efter på forskellige salgsportaler.

Drop toget, og tag bussen

Det er som bekendt en bekostelig affære at tage toget i Danmark. Selvom det er hurtigere, kan der være økonomiske fordele ved at skifte togturen ud med en bustur, hvis du ikke er heldig at få fat i en af de få, billige togbilletter. Ofte er besparelsen på flere hundrede kroner pr. billet.

Køb familieabonnementer til dine streamingtjenester

Er I mere end to i husstanden, og benytter I jer af en streamingtjeneste, kan det være værd at undersøge, om I kan skifte abonnementet ud med en familieversion. På den måde kan I f.eks. have hver jeres Spotify-bruger og betale mindre. Flere filmstreamingtjenester tilbyder også dette.

Anbefaling: Læs flere spændende nyheder på Erhvervsindsigt.dk.