20 januar udsalg du ikke må gå glip af

20 januar udsalg du ikke må gå glip af

JANUAR UDSALG

Vi ved, at I har ventet på det. Hvert år myldrer danskerne til butikker og webshops, for at være en del af det store januar udsalg, som vi hvert år oplever. Vi har på denne side samlet 20 store januar udsalg, som du bør holde øje med. De forskellige shops er inddelt i 5 forskellige kategorier, som er følgende:

  • Mode
  • Parfume og smykker
  • Sport og fitness
  • Bolig
  • Elektronik

Vi håber, at vi kan inspirere dig til en masse januar shopping, hvor du forhåbentligt kan spare en masse penge.
God læsning!

 

Mode

Zalando -Logo

Zalando er en af de mere kendte webshops i Danmark. Deres store udvalg af mange lækre produkter giver mulighed for at finde et stykke tøj til enhver lejlighed. Deres udsalg her i starten af året bør også udnyttes og der er besparelser på helt op til 60%.

 

Asos

Ses der på udenlandske webshops inden for mode, kommer man ikke udenom ASOS. Deres store udvalg er tæt på uendeligt, og du har mulighed for at få besparelser på helt op til 70%.

2trendy

En af de webshops som muligvis ikke er lige så kendte som de to foregående, men som dog stadig kan være med på et stort udvalg af lækre mærker, er 2trendy. Her kan du også starte dit shoppingår på en god måde og opnå helt op til 70% besparelser

Nelly .com

For at nævne endnu en stor webshops inden for den store modebranche, vil Nelly.com naturligvis også være værd at nævne. Tag et kig på deres hjemmeside og opnå besparelser på helt op til 80%.

 

Parfume Og Smykker

Billig Parfume

Hos Billig Parfume er der også mulighed for at starte året med en ny duft. Det vil naturligvis være oplagt at benytte dig af januars udsalg, da der er helt op til 66% at spare på nogle af produkterne.

Georg -jensen -logo

Hvis du vil forny dit eget smykke sortiment, vil januars udsalg være en oplagt mulighed at benytte sig af. Her kan du nemlig spare 25 - 50% op nogle smykker hos det kendte brand Georg Jensen.

Helsebixen

Hvis du ønsker at forkæle dig selv, har Helsebixen nogle rigtig gode tilbud at benytte sig af. Spar op til 50% på nogle produkter.

Billigvoks

Hvis håret skal sidde ordentligt, er billigvoks.dk et godt sted at kigge. Udvalget er bredt og priserne er, som navner antyder, lave. Du kan eksempelvis spare helt op til 25% på nogle produkter her i januar.

 

Sport Og Fitness

Bodystore

Januar er også kendt som måneden, hvor folk for alvor ønsker at starte på fitness igen. Dette er muligvis også tilfældet for dig, og i denne sammenhæng kan du selvfølgelig benytte dig af BodyStores januar udsalg. Her kan du nemlig spare 50% på nogle produkter.

Sportmaster

Der er selvfølgelig flere steder på nettet, hvor du kan spare penge på sportsprodukter. Både håndvægte og løbesko, men også fodboldstøvler kan findes mange steder på nettet. Sportmaster kører også med udsalg og du kan her spare helt op til 70%.

Cdon _logo

Efter du har arbejdet hårdt med motionen, er det tid til en velfortjent pause. Du kan her smutte forbi CDON.com, hvor du med sikkerhed kan finde nogle gode produkter med besparelser op mod 70%.

Cykelpartner .dk

Er du en af Danmarks cykelentusiaster, bør du i høj grad kigge forbi Cykelpartner. Der er mange hundredekroner at spare og er helt klart et kig værd.

 

BOLIG

Bedre Naetter

I januar er det ikke kun mode og fitness, du kan spare penge på. Det vil naturligvis også være en god idé at købe nogle ting til boligen, som ofte vil være en lidt større investering. Tag eksempelvis et smut forbi Bedre Nætter, hvor du kan spare op mod 50% her i januar.

Skousen Kopi

De lidt større investeringer til boligen kan også findes hos Skousen, som dog også kører med en række gode udsalg. På Skousens hjemmeside kan du spare helt op mod 50% på mange produkter.

Ikea

IKEA er denne listes eneste butik, hvor der ikke henvises til webshoppen. Her vil vi blot gøre opmærksom på IKEAs såkaldte "Rodebutik", hvor det er muligt at spare helt op til 80%.

Coop

På COOPs side kan du naturligvis finde mange forskellige varer og produkter. Her i januar er det nemlig muligt at spare helt op til 65%.

 

Elektronik

 Wupti

Webshops som handler med elektronik, kommer også mere og mere frem i på nettet. Der er naturligvis også mange, som handler al elektronik online, hvorfor mange af disse webshops naturligvis kører med en række gode udsalg. Hos Wupti kan du eksempelvis spare 50% på nogle produkter.

Komplett -Logo -e 1431682699190

Komplett handler med en bred vifte af produkter, hvor du kan finde det meste indenfor eksempelvis elektronik. På Komplett kan du her i januar bl.a. spare 56% på nogle produkter.

Coolshop

På Coolshop.dk kan du også finde mange forskellige produkter indenfor flere brancher. Dog kan det siges, at de fleste personer nok kender dem for deres spil. Du kan her i januar spare 50% på flere produkter.

White Away -logo

Hos WhiteAway kan du også finde en lang række produkter, som også kan knyttes til flere brancher. Du bør dog tage et kig på dette, hvis du vil spare penge på nogle forholdsvis store investeringer. Spar op til 50% på nogle varer.