10 billige og kreative Halloween kostume ideer

Er kreativiteten sluppet op eller kontoen tom? Her får du inspiration til budget venlige Halloween kostumer.

Halloween

Halloween er lige om hjørnet og butikkerne er begyndt at fylde op med skræmmende dekorationer og søde sager. Det er tid til at forberede årets Halloween fest og de første er allerede begyndt. Men man står altid tilbage med det spørgsmål, hvilken udklædning skal man vælge?

I dette indlæg vil vi prøve at give dig lidt inspiration med 10 kreative kostumer. Kostumerne vi har valgt at tage med i dette indlæg er budgetvenlige og utrolig lette at lave, så alle kan se godt ud til Halloween.

1. Holger/Helga

Holger1

Vi kender ham alle fra vores barndom, Holger fra børnebøgerne ‘’Find Holger’’. At klæde sig ud som Holger er en del lettere end at finde ham i bøgerne og ligeledes et kostume der ikke kræver mange ressourcer.

Du skal bruge:

 • En rød stribet hue.
 • En rød stribet trøje.
 • Jeans eller en cowboy nederdel.

Hvis du ikke kan finde rød stribet tøj, kan du altid få fingre i noget hvidt og selv male striberne med en rød sprittus. Du kan også prøve at kigge på lokale loppemarkedet, der kan man nogle gange være heldig.

2. Nitteren Rosie

Halloween .kostume

Nogen kender hende måske bedre som Rosie the Riveter, der var et symbol på de mange fabriks arbejdende kvinder under 2. verdenskrig. Det er ikke blot et kostume med et statement men også et kostume hvor du kan få lov at se godt ud.

Du skal bruge:

 • Polka prikket tørklæde.
 • Blå skjorte. 
 • Et stykke papir.

3. Slikpose

Slikpose .halloween

Hvem elsker ikke søde sager? Du kan let klæde dig ud som en farverig pose med slik. Hvis du er lidt ekstra kreativ kan du klæde dig ud som en pose med uhyggeligt Halloween slik.

Du skal bruge:

 • En gennemsigtig plastikpose.
 • Farverige balloner.
 • En sløjfe.

For at lave dette kostume skal du blot klippe huller i posen til arme, ben og træde ned i posen. Fyld posen med ballonerne og bind den fast om halsen med sløjfen. Føler du der mangler lidt detaljer, kan du printe et slik logo på et stykke papir og lime det fast på posen.

4. Piñata.

Pinata .halloween .kostume

Dette kostume er super let at lave og er rigtig festligt. Det tager dog noget tid at lave kostumet, så gå ikke i gang en time før Halloween festen.

Du skal bruge:

 • Farverigt papir.
 • Tape.
 • Et hårbånd.

Når du skal lave kostumet skal du blot lave lange strimler af papir og sørge for at tape dem alle godt sammen. Herefter laver du blot to horn af et stykke pap, dækker dem med det farverige papir og sætter dem på hårbøjlen. Husk at være lidt forsigtig i dette kostume, da det er lavet af papir.

5. Den lille havfrue.

Den .lille .havfrue

Du behøver ikke en stor dyr kjole for at være prinsesse til Halloween. Her får du en moderne fortolkning af Den lille havfrue, så du kan være en prinsesse og samtidig overholde budgettet.

Du skal bruge:

 • En lilla top.
 • Grønne bukser eller en nederdel.
 • En gaffel

Denne fortolkning af Den lille havfrue giver dig frihed til at være kreativ og du kan gøre det præcis som du vil, så længe du holder dig til de rette farver. Har du ikke en lille top eller grønne bukser, kan du også købe nogle stofrester og binde dem tæt til kroppen, som en havfrue.

6. En stick mand.

Stickmand

Dette er et klassisk og utrolig let kostume, der ikke kræver mange kreative evner.

Du skal bruge:

 • Hvidt tøj 
 • Sort tape
 • Hvidt karton
 • En elastik eller elastisk tråd

Tag det hvide tøj på og få en af dine venner til at hjælpe dig med at sætte tapen, så det former en mand. Skær kartonen ud i en cirkel og tegn et glad ansigt på. Det gode ved dette kostume er, du kan bruge tøjet igen, da du blot skal fjerne tapen.

7. Snapchats hunde filter.

Snapchat .hund

Dette er et kostume der er lidt mere oppe i tiden og nok er kendt af mange fra den sociale app Snapchat.

Du skal bruge:

 • Papir.
 • Et hårbånd .
 • En træpind.
 • Tape.
 • Ansigtsmaling eller make up.

Der findes hundredvis af skabeloner for denne udklædning. Så blot gå ind på nettet, find en du kan lide og print det ud. Når du har klippet delene til, taper du ørene på hårbåndet og tungen på pinden. Det kan være lidt svært at sætte næsen på med tape, så vi anbefaler en tynd elastik tråd eller blot tegne den selv med ansigtsmaling.

8. Sims karakter.

Sims .kostume

Et kostume for hengivne Sims spillere. Dette kostume er lidt anderledes og har et specielt twist, tænk dig derfor en ekstra gang over hvor du skal til fest før du vælger denne.

Du skal bruge:

 • Hårbøjle.
 • Ståltråd.
 • Grønt papir.
 • Pap.
 • Hudfarvet maling.

Brug det grønne papir til at lave plum bob’en oven på hovedet og sæt den fast på hårbøjlen med ståltråden. Tag et stykke pap der er stort nok til at dække din krop og mål censur firkanter på med den hudfarvet malling. Så er du klar til festen!

9. Error code

Error -costume

Et kostume der er perfekt for ham eller hende der ikke kan overskue at klæde sig ud. Blot find en t shirt du ikke skal bruge mere og skriv ‘’ERROR 404 - Kostume ikke fundet.’’ Hurtigt og let har du et kostume, uden at klæde dig ud.

Du skal bruge:

 • En t shirt
 • En sort tus (Gerne en sprittus)

10. Mumie

Toilet -papir -mummy

Den klassiske mumie virker hver gang og er en hurtig løsning hvis du er tidspresset.

Du skal bruge:

 • Toiletpapir

Du skal helt enkelt, bare vikle dig ind i et par lag toiletpapir. Sørg for at papiret er viklet godt om dig, så du ikke taber kostumet i løbet af de første 10 minutter.

 

 

 

Kilder: Find Holger = party city/pinterest, Rosie=  Her campus/pinterest, Slikpose = Payton Gutting/pinterest, Pinata = FreeFunHalloween.com, Den lille havfrue = On the Henkaa Blog, Stick Figur = MoneyWiseMoms.com, Snapchat hund = Elorabee/Youtube Sims = Theladida.com, Error = Stayathomemum.com, Mummie=  Vanillajoy.com