Hvilke muligheder har du for at tjene penge online i 2016?

Der er flere måder for dig at tjene lidt ekstra lommepenge.

Der findes et hav af muligheder for at tjene penge, vi har i denne artikel lagt vægt på måder hvorpå du kan tjene penge online. Disse metoder kræver ikke at du sælger dine ting, laver noget kreativt der kan sælges eller at du skal på den forkerte side af loven. Det er 100% legitime måder, hvorpå du trygt kan tjene lidt ekstra penge.

Spørgeskemaer - Besvar undersøgelser.

Flere markedsundersøgelses virksomheder tilbyder dig belønning i bytte for din mening. Din mening bruges til at forbedre virksomheders produkter og services. Mange gange tager disse undersøgelser ikke mere end 5-15 minutter og du bliver belønnet efter hvor tidskrævende undersøgelserne er. Du kan blive spurgt om alt lige fra farve præference i forhold til emballage, til hvilke smage du foretrækker. Du vil dog aldrig blive spurgt om privat information og du vil ligeledes være anonym gennem undersøgelserne.

Reklamer - Bedøm reklamer for penge.

Reklamer skal altid prøves af, så man sikre at der ikke er fejl i. For det meste når man bedømmer en reklamer, kigger virksomhederne efter om deres reklame gør følgende:

  • Har et klart budskab.
  • Giver seeren en bestemt følelse eller humør. 
  • Ikke er stødende.

Den bedste måde at teste en reklame er derfor ved at sende den ud til nogle i målgruppen. Det er her du kommer ind i billedet, du kan tjene penge på at se reklamer og give din ærlige mening om dem.

Produkt tests - Giv din mening om produkter.

Lige såvel som reklamer skal testes, skal produkter også. Det er derfor muligt for dig at få nogle produkter hjem, så du kan teste dem. For det meste får man lov at beholde produkterne, som belønning for sin mening om produkterne.

Pengeonline 2016

Mere information om at tjene penge online

Hvor meget du kan tjene på disse metoder, kan svinge meget. Du vil naturligvis ikke blive en hel månedsløn rigere af at bedømme reklamer eller besvare en undersøgelse. Derimod kan du få lidt ekstra penge på lommen, til enten sommerferie eller blot en god kop kaffe på en café.

Der er forskel på hvordan du bliver belønnet for din mening, alt efter hvilken panel du tilmelder dig. Nogle steder vil du bliver betalt et mindre beløb for hver undersøgelse du besvare. Disse penge vil for det meste blive udbetalt til din Paypal konto, så du kan føle dig så tryg som muligt.

Andre steder vælger de at belønne dig i gavekort til velkendte butikker og webshops såsom Zalando, Unisport, Matas og H&M. Der er derfor altid noget man kan bruge sine optjente points til. For det meste når man vælger at få udbetalt i gavekort frem for kontanter, vil du få mere for dine penge.

Du har også en tredje mulighed, hvis du har lyst til at støtte et godt formål, tillader en del af panelerne dig at donere de penge du har tjent til en velgørenhed.

Udover belønningerne har de fleste paneler kvartal konkurrencer, hvor der trækkes lod mellem alle medlemmer. Vinderne kan få glæde af en stor pengepræmier eller nogle forskellige trøstepræmier.