3 typer hjemmearbejde du kan tjene penge på

Mangler du også lidt ekstra penge? Her er nogle ideer til at tjene flere.

I gamle dage kunne man tjene på hjemmearbejde der indebar små opgaver såsom at folde kasser eller samle kuglepenne. Dette kan man ikke mere i dag, vi har derfor samlet tre eksempler på hvorledes du kan tjene penge hjemmefra.

1. Tjen penge som virtuel assistent

Papirarbejde og planlægning kan tage meget tid ud af ens dag, flere mennesker har derfor assistenter. Som virtuel assistent vil du være til rådighed et bestemt antal timer om ugen. Du arbejder hjemmefra og dine opgaver kan variere meget. Det kan eksempelvis være opgaver hvor du skal lave en stak fotokopier eller være ansvarlig for din kundes kalender i forhold til møder.

Lønnen kan svinge meget alt efter hvor mange timer om ugen eller dagen din kunde har brug for dig og naturligvis også hvilken typer opgaver der skal løses. Ønsker du at være virtuel assistent har du brug for en kopimaskine der har en solid kapacitet, en computer med hurtig internetforbindelse og naturligvis en telefon. Det kræver som sådan ikke en speciel uddannelse, da opgaverne for det meste er simple, de kan derimod godt være krævende mentalt da du skal have et godt overblik.

I forhold til de få ting du skal investerer i og at jobbet kan være meget flexibelt, ser vi det hos Surveybee som en rigtig god måde at tjene penge på hjemmearbejde. Det er ligeledes et hjemmearbejde du kan have ved siden af et studie, da du blot kan aftale med kunden hvornår du er ledig. Skal der blot laves kopier til dagen efter, kan du jo problemer gøre det om aften.

Du kan også læse mere om, at tjene penge hjemmefra

2. Hjemmearbejde som oversætter

Selvom internettet har rykke verden tættere sammen vil der højst sandsynligt altid være en sprogbarrierer mellem landene. Dette giver et fundament for dit potentiale hjemmearbejde. Snakker og skriver du mere end et enkelt sprog kan du tjene penge på at oversætte for andre.

Hvor mange penge du tjener som oversætter afhænger selvfølgelig af hvor mange ord du oversætter og hvor stort et projekt du sidder med. Oversættelsesopgaver kan være alt fra en artikel til oversættelse af en hel hjemmeside.

Som oversætter behøver du for det meste ikke andet end en computer med internet og et skriveprogram for at tjene penge. Da de fleste har en computer i forvejen er der derfor ikke mange udgifter i at blive oversætter.

Arbejdsbord

3. Grafisk design

Grafisk design er undervurderet, du ser grafisk design alle steder, på madvare, reklamer og sågar i aviser. Er du dygtig inden for faget er der derfor rig mulighed for at tjene penge på grafisk design.

Ud af disse tre muligheder, er grafisk design nok en af de teknisk krævende. Du skal enten have en uddannelse eller have brugt en del timer på at lære de forskellige teknikker og naturligvis også få viden om former, farver og linjer.

I forhold til udgifter ved at starte på grafisk design, kræver det ikke mere end blot en computer med internet. Så på dette plan er det langt fra krævende at tjene penge på grafisk design.