100 måder at tjene penge i 2016

Vi har alle brug for at tjene ekstra penge, her er vores bud på hvordan.

At tjene penge er en basal ting i livet, derfor er det også meget normalt at folk vil vide hvordan man kan tjene flere af dem. Vi har hos Surveybee lagt hovederne i blød, for at finde 100 meget praktiske måder at tjene penge i 2016. Det er nok ikke alle der passer lige netop dig, men det er det gode ved at listen er så lang. Du skal nok kunne finde et par måder der passer dig og ligeledes få en masse inspiration.

Der vil nok være mange måder at tjene penge på, udover vores liste vi vil derfor fortsætte med at finde nye måder på vores blog, hvor du naturligvis er meget velkommen til at finde inspiration. Mange af vores indlæg giver dig ligeledes en mere detaljeret beskrivelse af hvordan du kan tjene penge på de forskellige måder.

Lad os komme igang med listen så du hurtigt kan komme i gang med at tjene flere penge. Så her er den:

1. Tjen penge på din bil
Din bil kan give dig en stabil ekstra indtjening hver måned. Det eneste det kræver er at du lader virksomheder reklamere på din bil. Du kan ligeledes vælge at blive betalt i fribilletter til teatret, biografen eller til zoologisk have.

2. Livredder
Er du en vandhund? Så kan et sommerjob som livredder, være den helt rette måde for dig at tjene lidt ekstra. Du kan bruge din ferie med glade mennesker på ferie og samtidig være på job. Du skal naturligvis være en god svømmer, have et godt overblik og kunne det basale indenfor førstehjælp.

3. Havearbejde
Når sæsonerne skifter er der rigeligt at lave i haven. Ikke alle har tid og overskud til hårdt havearbejde. Hiv derfor hækkesaksen frem og tilbyd folk at klippe deres hække og plante årstidens blomster. At lave havearbejde er fysisk hårdt, men det siges at være afstressende for sindet. Så det måske ikke det værste ekstra job hvis du har et stillesiddende job og har brug for at bevæge dig.

4. Barnepige
Når børnene er trætte efter en lang dag, maden skal på bordet og vasketøjet skal ordnes, er der ikke meget tid til sin partner. Det er her du kommer ind, har du brug for et aftenjob kan du tilbyde par at passe deres børn en aften og sørge for de hjemlige ting, så de kan få en afslappet aften ude og nyde hinanden.

Barnepige _penge

5. Tjen penge på at slappe af
Sommeren er højsæson for indbrud og hænger sammen med at tusinder af familier efterlader deres hus tomt mens de tager på ferie. I stedet for at have åbent hus for tyve, kan du i den tid, tilbyde at passe folks huse for en lille sum penge. Sørge for at tænde lyset om aften, fjerne aviser og tømme postkassen.

6. Besøgsven for dyr
Vil folk på weekend ferie eller har nogle lange arbejdsdage kan det være umuligt at bruge nok tid på sine kæledyr. Dyr skal ikke bare fodres, man skal ligeledes brug tid med dem. Du kan derfor tjene penge på at være besøgsven for dyr.

7. Tjen penge på stranden
Om sommeren er der fuld gang i stranden, solen nydes og vandes fyldes med ferieglade mennesker. Vil du tjene lidt ekstra i sommeren kan du fylde en vogn eller en gummibåd med drikkevare, frugt og små snacks. Således skal strand nyderne ikke selv op til kiosken eller det nærmeste supermarked for at købe lidt lækkert og du kan tjene nogle ekstra penge.

8. Sælg dine feriebilleder
Er du skarp til at tage billeder der sidder lige i skabet, skal du tage dit kamera med på ferie. Dine feriebilleder kan være penge værd, hvis kvaliteten er i top. Du kan blandt andet sælge dem til virksomheder der bruger dem i artikler. Du kan også sælge dem til billed banker.

Læs mere: Tjen penge online 

9. Vlog dig til penge
Konceptet for vlogging er det samme som blogging, der er blot den lille forskel at der ikke blogges ved artikler men i stedet med små videoer. Alle kan vlogge, det eneste det kræver er at du har en interesse eller hobby du vil dele med andre i verden. Du kan vlogge om alt fra skønhed til livsstil eller sågar om din frimærkesamling.

10. Loppemarked
Har du hjemmet fuld af ting du for længst har glemt alt om? Så er det på tide at pakke det hele samme og svinge forbi det lokale loppemarked.

Loppemarked

11. Bliv barnepige om sommeren
Det er ikke altid muligt for forældre at få fri i børnenes skoleferie, så mange børn kan bruges deres ferie på fritidshjemmet. Tilbyd derfor forældre at tage deres børn med til zoologisk have eller biografen, så de får noget ud af deres ferie.

12. Slip forfatteren løs og tjen penge på små historier
Det er blevet meget lettere at få udgivet og solgt små fortællinger. Det kan både være fortællinger til børn eller små noveller til voksne. En hyggelig måde at tjene penge, hvis man nyder at skrive.

13. Lav scrapbøger til folk
Lav smukke scrapbøger for folk der ikke har tid eller ikke kan. Det kan både være en fysisk scrapbog eller en du laver online. Det er en generation hvor der ikke bliver lavet mange fysiske billeder, så at lave scrapbøgerne online, er nok det letteste. Der findes mange programmer hvor du let kan skabe flotte billedsamlinger, hvor du ligeledes kan tilføje små tekster.

14. Strik dig penge
Mestre du strikkekunsten? Der er penge at hente i strikketøj, selvom det kan virke som en gammel hobby. Du kan strikke på bestilling, hvis folk ønsker hyggestrømper i bestemt farve eller garntype. Det kan også være nogle der ønsker en speciel designet hue. Der er et hav af muligheder.

15. Tjen penge ved at male på børn
Det lyder måske lidt voldsomt, men det drejer sig blot om ansigtsmaling. Find events hvor du kan få lov at sætte en lille stand op med ansigtsmaling. Malingen koster for det meste ikke meget og tiden du vil bruge på det er op til dig selv.

16. Nogens støv, andres guld
Gør rent hos folk der er for dovne eller bare ikke har tiden. Det er en let og overskuelig måde at tjene penge på. De fleste der har folk til at gøre rent for dem, har også rengøringsmidler til rådighed, så det eneste det kræver er tid. Vil du have flere end én kunde, er det en god idé at finde nogle kunder der ligger ret tæt, så der ikke er så langt fra kunde til kunde.

Rengoring

17. Manicure/pedicure
Nyder du at pusle om folk, kan det være en god måde at tjene penge på. Det kræver nødvendigvis ikke en uddannelse indenfor faget, så længe at du bruger tid på at læse om det og naturligvis øver dig før du tager penge for det.

18. Tjen penge på hjemmelavet skønhedsprodukter
På Youtube og de forskellige modeblogge, finder du et hav af mennesker der laver deres egne skønhedsprodukter. Hvorfor ikke tjene penge på dette? Du kan lave lækre produkter uden nogen kemiske stoffer eller anderledes produkter såsom læbepomade med Nutella smag.

19. Tjen penge på Youtube
Lav en Youtube kanal og få en masse subscriptions. Således at folk får lyst til at bruge din Youtube kanal til at reklamere på . Det kan være lidt tidskrævende, så gør dette hvis det har din interesse og ikke kun for pengene.

Ønsker du at tjene penge på andre sider såsom Facebook, kan du læse mere her: Tjen penge hjemmefra, på Facebook

20. Blog til dig til penge!
En blog er en god måde at tjene penge da du helt selv bestemmer hvad du vil skrive om. Det tager dog noget tid at opbygge et navn. Når din blog er kendt og har mange følgere begynder virksomheder at vil reklamere igennem din blog.

21. Udvikle din egen app
Har du programmeringsfærdigheder? Hvis ja, hvorfor så ikke udvikle en app? Der findes mange kunder derude som har brug for en app. Faktisk er 56% af de apps som bliver udviklet i dag, er for kunder mod betaling.

Apps .tjen

22. Tjen penge på din stemme
Der findes virksomheder over hele verden som tjener godt på at optage stemmer. Disse stemmer bliver brugt til reklamer, kort film, lydbøger, osv. Så hvis du har en god stemme, find en virksomhed online og start med at tjene penge.

23. Ebay og Amazon kan hive penge hjem
Er du heldig og finder altid gode tilbud ud i butikkerne? Udnytte din evne og køb varer på tilbud og sælg til normalpris online. Det er både nemt og kan hive mange penge hjem.

24. Sælg dine ting på Facebook
På Facebook er der mange grupper hvor du kan sælge dine ting uden at skulle betale nogle gebyre for salget. Så saml dine gamle sager, tag et billed og sæt en god pris. Mange af de ting der bliver solgt, bliver ligeledes hentet hos sælger, så du skal ikke engang på posthuset så meget. En let og hurtig måde at sælge de ting du ikke længere bruger.

25. Find småjobs på Facebook
Der er mange mennesker som poster på Facebook når de har brug for hjælp. Opgaver varierer meget, men er normalt lige til. Luft en hund, pas et barn, hjælp med at flytte en sofa. Følg med i de forskellige grupper og tjen penge på små opgaver.

26. Tjen penge på gaming
Har du styr på World of Warcraft, CS eller et andet stort spil? Så kan du let tjene penge på dette. Enten ved at sælge nogle eksklusive genstande fra spillet, træn en karakter op i et højt level og sælg karakteren, eller lave en Youtube kanal hvor du optager og kommentere dit spil.

27. Hvis den magiske side af dig selv
Er det dig der normalt har en kanin i hatten og et es i ærmet? Det kan være hyggeligt at trylle for børn og voksne, så hvorfor ikke tjene penge på det. Book dine weekender og lad folk vide at du er klar til at fortrylle dem. Du kan eventuelt bruge Facebook, til at fortælle folk hvor god du er til at trylle. Er du ikke meget for at trylle, kan du også tjene penge som klovn.

28. Tjen penge på valentines day
Valentines day er blevet meget populær i Danmark. På dagen (14.februar) findes der utallige mange der sælger blomster, chokolade, bamser og kort. Så ud og sælg en masse sukkersager til de kærlighedsramte.

Valentinsdag

29. Deltag i konkurrencer
De fleste sociale medier som for eksempel Facebook, Instagram og Snapchat, vrimler med konkurrencer. Finde de konkurrencer du synes bedst om og deltag. Om det er billeter til den næste bio tur eller en tur til Mallorca, det bestemmer du!

30. Mystery shopper
Tjen penge på at shoppe. Du skal blot gå ind i de forretninger du bliver bedt om og tjekke deres serviceniveau. For det meste er det lette opgaver hvor du er undercover og skal bede medarbejderne om rådgivning eller hjælp med noget. Er opgaven at du skal købe noget i butikken, vil du selvfølgelig få penge til at købe dette, da det ikke skal koste dig penge at tjene penge.

Kunne du tænke dig at læse mere om mystery shopping, kan du gøre det her.

31. Produkttester
Produkt testning minder meget om mystery shopping, men i stedet for at bedømme butikken, modtager du et produkt du skal prøve og ranke. For det meste får man lov at beholde det produkt man afprøver og du tjener derfor ikke kun penge men får også nogle produkter ud af det.

32. Giv mor kurser (Hvis du selv er mor, kan du lære andre nye mødre tricks og tips)
Der er mange førstegangsmødre der panikker lidt, da der er meget man skal vide og mange ting at huske når man har fået et barn. Hvad må de spise? Hvordan skal man pottetræne? Alle disse spørgsmål kan du hjælpe med og være en form for mor coach.

33. Crowdfunding (Hvis du vil starte dit eget firma)
Hvis du vil tjene penge til at starte dit eget firma, kan du lave en crowdfunding. Der spørger du folk om donationer til dit projekt. Det er samme koncept som at få en investore, du skal dog ikke betale pengene tilbage. Det er for det meste, mere succesfuldt hvis det er et firma der vil hjælpe andre eller løse et problem i samfundet.

34. Sælg din livshistorie
Der er mange der har gjort det indtil videre og hvorfor skulle din historie ikke være ligeså god? Så har du noget at fortælle om dit liv, er det bare med at komme igang!

35. Udlej dine ejendele
Der er meget få mennesker der gider at købe en motorsav for at bruge den én gang eller har råd til en specifik håndtaske. Du kan derfor leje dine ting ud til andre og kræve et dagligt beløb.

Tjen .penge

36. Tag online undersøgelser
Vil du tjene lidt ekstra lommepenge kan du tilmelde dig online undersøgelser. Dette kan både indebære at besvare undersøgelser, give din mening om produkter og vurdere reklamer. Du vil ikke blive millionær på dette, men du kan tjene lidt ekstra at have det sjovt for.

Vil du læse mere om at tjene penge på online undersøgelser, kan du gøre det her: Online undersøgelser, hos Surveybee

37. Lav smykker
Er du kreativ og har flair for design? Så kan du uden de store udfordringer, lave flotte smykker og sælge dem online eller til venner og familie. Du kan enten gøre dette som en lille side indtægt eller gøre det starten på din egen virksomhed.

38. Tjen penge som deltids bartender
Har du ikke noget imod at bruge din weekend på at mixe drinks og underholde bar gæster, så kan du tjene penge som bartender. Der er naturligvis nogle der kræver at du er uddannet, men ansøger du et sted med meget simple drinks burde det ikke blive et problem.

39. Virtuel assistent
Flere mindre virksomheder har brug for en assistent, dog ikke fuld tid. Det er her du kommer ind. Du kan tilbyde mindre virksomheder at klare mindre opgaver såsom at kopiere og scanne papirer eller eksempelvis holde styr på en persons arbejdskalender.

40. Vær levende besked bringer
Nogle sender blomster eller en æske chokolade, men hvorfor ikke sende et rigtigt kram eller en sang? Tilbyd folk at tage ud og kramme en anden person eller tage forbi nogen for at synge en sang for dem. Det er kun fantasien der sætter grænser.

41. Lav en E-bog
E-bøger er en stor ting for tiden og der bliver skrevet et hav af dem. Hop med på bølgen! Der er ingen grænser for hvad du kan skrive om og det er en god måde at få en bog på markedet uden at skulle godkendes af et forlag.

42. Tjen penge på online casinoer - Hvis du er god!
At tjene penge på et casino kræver ikke blot at du er god og heldig nok til at vinde men ligeledes at investere penge for at tjene penge. Så denne form er nok mest for gamblerne, der også ser det hyggelige i at spille på casino.

43. Hjælp de ældre
Ældreplejen er ikke hvad den har været, staten skal skære ned og det rammer desværre de ældre. Derfor er der mange ældre der er villige til selv at hyre lidt ekstra hjælp til eksempelvis at handle ind, slå græs og vaske tøj. Man kan naturligvis også være sød at gøre det frivilligt hvis man har tiden til det.

44. Saml flasker
Denne siger lidt sig selv, find en tom pose i køkkenet og gå på jagt i byen! Der ligger tusinder af pantflasker rundt omkring, så ikke nok med at du tjener penge så hjælper du også med til at holde gaderne rene.

Flaske .penge

45. Reparer folks tøj
Er du god med nål og tråd? Så er der ingen tid at spilde. Folk får tit ødelagt en lynlås eller slået hul på et par bukser. Her skal du springe en og tilbyde din hjælp for et mindre beløb.

46. Lav hjemmesider
Det kræver for det meste en uddannelse at kunne programmere en hjemmeside fra bunden. Har du derimod styr på Wordpress kan du tilbyde bloggere at du opsætter hele deres Wordpress med tema og design, for et mindre beløb.

47. Sælg regnfrakker og paraplyer når det regner 
Det regner altid i Danmark, så hvorfor ikke udnytte de kedelige regnvejrs dage. Find et sted i nærheden af dig hvor der er massere mennesker og vær klar med engangs regnfrakker og paraplyer, til at sælge.

48. Tjen penge på gamler lamper, stole og borde 
Kan du godt lide at bruge hænderne? I så fald kan du købe gamle møbler og give dem nyt liv. Der er altid et marked for unikke møbler som ingen andre har, så giv dem nyt og anderledes stof eller en farve malling som sjældent bruges til møbler.

49. Skriv blogindlæg og artikler
Mange hjemmesider der har en blog, har ikke altid tid til at uploade nye indlæg til deres læsere. Du kan derfor tilbyde at skrive disse tekster for dem, så de altid er opdateret. Det kræver selvfølgelig lidt tid at skrive disse, så du skal være glad for at skrive.

50. Lav grafisk design
Du kan tjene en god pose penge på at lave mindre grafisk arbejde for virksomheder, det kan eksempelvis være at lave nogle pæne visitkort eller speciel lave grafiske billeder der passer perfekt ind på deres kontor.

51. Lav dine egne madvare og sælg dem
I supermarkederne sejler vi i kemikalier, dette kan du sætte en stopper for. Lav madvare såsom syltetøj eller ketchup, uden E numre og tjen penge på at sælge dette. Det vil naturligvis ikke være i kæmpe mængder du kan sælge til supermarkederne.

Madvare

52. Tjen penge som festarrangør
Det er mange gange uoverskueligt at holde større fester eller arrangementer. Man skal ikke blot holde styr på en lang liste af ting, men samtidig tale med gæsterne og hygge sig. Stil dig derfor til rådighed og hold styr på alle de praktiske ting, så festen køre på skinner og værten kan hygge sig.

53. Tjen penge som bouncer i weekenderne
Har du let ved at tage kontrol over presset situationer og med ro i kroppen finde en løsning? Så burde du ansøger som bouncer i weekenderne. Du kan tjene gode penge på dette og du møder en masse nye mennesker.

54. Har du livserfaring? Coach andre!
Det er ikke noget bedre end en god peptalk eller en man kan spare med om svære beslutninger i livet. Tjen derfor penge på at støtte andre igennem deres liv og de mange store beslutninger.

55. Få lidt ekstra i lommen
Kan du mere end ét sprog? Så burde du tjene penge på at oversætte. Du kan oversætte alt fra produkt manualer til hjemmesider. Nogle opgaver kan være lidt store, så det er godt at du er hurtig på tasterne.

56. Bliv massør
Kan du ramme de helt rette punkter? Så lad andre få glæde at dette. Få fingre i en massage bænk og så er du hurtigt i gang med at tjene penge.

57. Afhold kræmmermarkeder og tag penge for stadeplads
Arranger et loppemarked, du ikke nødvendigvis selv er med i. Du skal blot lægge sted til og så tage penge for stadepladser. Det er en let og overskuelig måde at tjene penge. Udover det kan du hurtigt møde en masse nye mennesker.

58. Spørg din forældre om penge
Dette er naturligvis ikke den traditionelle måde at tjene penge på. Mangler du dog lidt til huslejen er det altid et bedre valg at spørge sine forældre eller andre familiemedlemmer, fremfor at tage et forbrugslån. Vil et forbrugslån alligevel være den foretrukne løsning, bør du starte med at søge efter et rentefrit lån.

59. Lej dit hjem ud
Kan du bo hos en veninde i en periode eller vil du blot tjene til huslejen mens du selv er på ferie, så kan Airbnb hjælpe dig med lige netop dette. Det er let og overskueligt. Tag nogle billeder af dit hjem, sæt en pris pr. dag og så er du i gang.

Lej .hjem

60. Tjen penge på medicinske forsøg
Medicinske forsøg kan være alt fra at prøve en ny diæt til medicin for en kronisk lidelse. Selvom det ikke er risikofrit er naturligvis tage alle forbehold der kan tages, således at det er så sikkert som muligt. Udover pengene får du også mulighed for at hjælpe fremtidige personer med samme lidelser.

61. Saml små penge rundt omkring i dit hjem
Denne er meget simpel, vi har langt flere penge liggende end vi lige går og tror. Find en stor beholder og begynd at smid alle de mønter i, du finder under sengen, sofaen og i jakke lommer.

62. Sælg metal
Der er mange som tror at det kun er guld og sølv, der er værd at sælge. Dette er ikke nødvendigvis korrekt. Der er ligeledes penge at hente ved at sælge metal såsom kobber.

63. Skovl sne
Når først det sner i Danmark, så kommer det i store mængder. Selvom det er smukt at se på, kan det gøre veje og fortove usikre. Derfor går samtlige danskere ud for at skovle sne i den bidende kulde. Klæd dig derfor godt på og tilbyd folk at tage den sure tjans for dem.

64. Tilbyd bilvask
Selvom en rigtig bilvask gør et godt arbejde, vil det altid blive bedre når en rigtig person gør det. Der bliver taget langt større hensyn til bilen. Så sæt flyers op og tilbyd at vaske folks biler.

65. Gå på skattejagt 
Det er måske en af de punkter der lyder lidt sjovere og selvom det måske ville være mange menneskers drøm at være pirat for en dag så er det ikke hvad der menes. Få fingre i en metaldetektor og gå en tur på stranden. Der tabes hver dag rigtige mange penge og smykke på stranden som er umulige at finde igen uden en metaldetektor.

Skattejagt

66. Gå på jagt og sælg byttet
Mange er villige til at betale gode penge for et frisk slagtet bytte, frem for de gaspakket kød produkter i supermarkedet. Find riflen frem og hop en tur i skoven.

67. Vær en falsk kæreste
Dette er en meget anderledes måde at tjene penge. Der er services hvor folk kan booke en kæreste. I vil aldrig mødes men blot skrive sammen på beskeder og i ny og næ ringe sammen. Folk bruger dette når de eksempelvis er til familiefester og er trætte af at tante Olga hele tiden presser på for at man skal have en kæreste.

68. Kalligrafi 
Kalligrafi er en helt bestemt måde at skrive på, du har måske set det på bordkort eller invitationer. Lære du at skrive på denne måde, kan du tjene penge på at lave håndskrevet invitationer, skilte og bordkort.

69. Dekorere folks vægge med gavlmalleri
Pryd private hjem med smukke vægmalerier. En hvid væg i hjemmet kan hurtigt blive til et smukt stykke kunst der udtrykker personligheden for dem der bor der.

70. Lav andres negle
At lave negle kræver lidt øvelse, prøv dig derfor frem på venner før du begynder at kræve penge for at lave negle.

71. Fej blade sammen i efteråret
Hver årstid betyder havearbejde og når bladene falder af træet er det tid til at finde riven frem. Tilbyd naboer, venner og familie at rive bladene i deres have sammen for et mindre beløb. Har du lidt musik i ørene, kan det være en hyggelig opgave.

72. Bag dig til lommepenge
Er du mester i at mixe ingredienser om til lækkert bagværk eller er du god til at pynte kager? Så er der penge at tjene, ved at bage for andre. Du kan eksempelvis bage til fødselsdage, bryllupper eller julefester.

Kage

73. Design tøj
Køb noget meget basalt hvidt tøj og dip dy det, så det får flotte og unikke mønstre. Du skal naturligvis have sans for farvesammensætning. Er du god til at sy, kan du også re-designe tøjet. Alle ønsker noget unikt og det kan du give dem.

74. Granny food
Det har været overalt på de sociale medier for tiden. De ældre kan ikke selv lave mad og det mad de får fra staten er langt under alle standarder. Lav en service hvor de ældre kan bestille mad hos dig, naturligvis inklusiv levering. Straks har du en mindre virksomhed og samtidig hjælper du de ældre.

75. Sprogkurser
Har du evner indenfor mere end ét sprog, kan du tjene penge på at dele ud af din viden og evner. Du kan let tage en håndfuld penge for dette.

76. Alt mulig mand
Det er ikke alle der kan finde ud af at bruge en skruemaskine eller fikse en stoppet kloak. Har du derfor hænderne skrue rigtigt på, kan du hjælpe andre med nogle af dagligdagens udfordringer.

77. Hjemme frisør
Du behøver ikke at åbne en hel klinik, du kan tjene penge på at klippe venner og bekendte. Det kræver at du har plads i hjemmet til at klippe folk.

78. Klage person
Du kender det måske selv, når man sidder i lange telefon køer, for at snakke med dit telefonselskab, dit forsikringsselskab eller andre selskaber hvor du har problemer med deres service. Men hvad hvis du tjener penge på det? Bliv betalt for at klage for andre.

Telefon

79. Mad til turister
Man tager ikke til Danmark fordi man vil på badeferie og ligge i 40 graders varme på stranden. Det er derimod et land spækket af historie og lang kultur. Så hvorfor ikke give turisterne den fulde oplevelse? Tjen penge på at lav god gammeldags dansk mad til turister der vil smage autentisk dansk mad.

80. Exchange student
Næsten alle universiteter tager udenlandske studerende ind hvert år. Alle disse studerende har brug for et sted at bo, mens de tager et semester i Danmark. Da huslejen kan være ekstrem dyr i de områder, hvor vi har de største universiteter, kan det betale sig at tilbyde de studerende et værelse, for en lavere pris.

81. Tag billeder til konfirmationer 
Konfirmation er for det meste en stor dag for forældre, et tegn på at deres barn træder ind i de voksnes rækker. Det er en dag de vil huske resten af livet. Hjælp dem derfor med at forevige mindet ved at tage billeder både i kirken og til festen efter konfirmationen.

82. Stryg tøj for andre
At stryge tøj er en af de mange trivielle opgaver man skal igennem i løbet af ugen. Der er mange som ikke gider og andre der ikke kan uden at brænde tøjet. Træd derfor til og tilbud at stryge tøj. Så kan du let tjene lidt ekstra penge.

Stryge .toj

83. Vent på andres pakke
Postmænd og fragtmænd kommer altid når man er på arbejde. Man har glædet sig til at få sin pakke og så er man ikke hjemme når den kommer. Det kan hurtigt blive et rod med at skulle arrangere nye dage fragtmanden kan komme eller at skulle ned og stå i kø på posthuset. Så tjen penge på at lade folk sende pakker hjem til dig, hvis du alligevel er hjemme.

84. Kærlighedscoach
Kærlighed er en mærkelig størrelse og for de fleste kan det til tider være meget forvirrende. Tjen penge på at hjælpe folk med at få et overblik over deres kærlighedsliv. Det behøver ikke nødvendigvis kun være i forhold til en partner, det kan også være personens kærlighed til sig selv der har brug for hjælp.

85. Fritidsmodel
Man behøver ikke være model i Vouge for at tjene penge som model. Der er mange modeller der blot har det som en hobby. Du kan blandt andet også tjene penge som håndmodel, hårmodel eller fodmodel.

86. Puds sko
Puds sko på gaden for folk. Det kan måske være grænseoverskridende for nogle, men finder du det rette sted med massere forretningsfolk, kan der være penge at tjene.

Sko

87. Skriv festsange
Skriv sange til fester og højtideligheder, såsom konfirmationer, bryllupper eller runde fødselsdage.

88. Tjen penge som jobcoach
At skrive et godt CV, søge de rette stillinger og klare sig godt til jobsamtalen. Der er et hav af ting man skal være god til når det er tid til at finde nyt job. Tjen penge på at hjælpe folk med at blive bedre til dette, så de kan få deres drømmejob. Hjælp dem med at styrke deres selvtillid, rette deres CV og hjælp dem med hvorledes man gennemskuer et jobopslag.

89. Bliv freelance skribent for aviser
Der skal skrives et hav af artikler både til den fysiske avis men ligeledes til avisernes online medier. Det er derfor ikke altid at deres faste redaktører kan nå at skrive alle disse artikler. Har du flair for at skrive, så lav en artikel og send ind til dem som en prøve artikel.

90. Del aviser ud
Dette er måske et job som enkelte huske fra de var unge, men det er ikke kun unge der kan dele aviser ud. Det kan også være en dejlig morgentur inden man skal på sit rigtige arbejde. Man kommer ikke til at tjene flere tusind, men det vil bringe lidt ekstra ind på kontoen hver måned og være god motion.

91. Tjener til fester 
Nogen catering firmaer tilbyder kunder, tjenere, kokke og bartendere når de levere mad til en fest. Lav en aftale med disse catering firmaer om at de skal bruge dig som tjener til fester. Er det ikke muligt at komme i kontakt med disse cateringfirmaer, kan du altid selv promovere, ved at hænge flyere op. Det ses eksempelvis tit i Netto, at der er sat flyere op på deres tavle.

Fest .penge

92. Sælg kager
Tjen penge på at lave et kagesalg, ligesom da man var lille og havde en lemonade stand. Bag en masse lækre kager og muffins, sælg dem for 10-15 kr. og måske lidt drikkelse til. Husk at lave flere forskellige slags og ligeledes tage hensyn til allergier. Der er et hav af allergier i dag såsom lactose- og nøddeallergi.

93. Lav sange
Er du god til at få tekster til at passe sammen og ord til at gå op i en højere enhed, så er det måske på tide at du skriver din første sang. Du behøver ikke selv at synge den, du kan blot sælge den til nogle som elsker at synge men ikke kan skrive sange.

94. Hold elektronik kursus for ældre
De ældre er ikke født med Iphone i hånden som mange af os andre, de vil derimod godt have fordelene ved den udviklende teknologi. De vil have muligheden for Facetime med deres børnebørn. Lav et kursus for ældre hvor de kan lære de mest basale ting på deres smartphones og tablets.

95. Videoredigering
Lav amatør videoredigering for folk der vil lave små film eller musik videoer men ikke har et stort budget til en professionel. Du skal have lidt viden om videoredigering, men hvis du holder det på et lavt amatørplan, kan du læse dig til meget af det online.

96. Bliv træningsbuddy
Det er i forvejen hårdt at træne, men at få slæbt sig selv op i centeret er næsten hårdere. Tilbyd dig selv som træningsbuddy, hvor du hjælper folk med at komme op i træningscenteret.

Traen

97. Spil musik til folks fester
Er du god som DJ eller kan du spille et instrument? Så kan du tilbyde musik til fester og tjene penge på at andre hygger sig. Det kan eksempelvis være til store fester såsom bryllupper.

98. Bliv konsulent indenfor skat og økonomi
Privatøkonomi kan være en vanskelig ting, hvis man mener at ord som skat, fradrag, renter, afdrag og lån er et farligt ord, kan der være langt til at få styr på sin økonomi. Har du rigtig godt styr på disse ting, kan du tjene penge på at rådgive andre mennesker i hvorledes deres økonomi bedst muligt kan hænge sammen med deres livsstil. Du kan ligeledes hjælpe og rådgive i forhold til forbrugslån, det er her mange mennesker tager en dårlig beslutning.

99. Tupperware party
Er du god med ordene og kan rådgive folk på bedste vis? Så skal du måske blive selvkørende sælger. Du kan lave Tupperware parties hjemme hos folk, med 5-10 mennesker. Det kræver lidt at tjene penge på denne måde, men det er et socialt job. Det behøver naturligvis ikke kun være Tupperware, der findes mange produkter du kan sælge på samme måde, eksempelvis tøj, legetøj og make up.

100. Fæld træer
Dette kræver naturligvis at du har det rette udstyr og har styr på hvorledes man skal skære træet korrekt, så det ikke vælter ned i naboens hus eller bil. Sikkerheden når man fælder træer er det vigtigste. Du skal ikke blot vide hvorledes man klatre op i træet korrekt men du skal ligeledes have de rette sko, seler og tøj.

Tjen .penge .paa .trae

Dette var vores liste af 100 måder du kan tjene penge i 2016, vi håber at den var nyttig og gav dig inspiration til at booste din indtjening i dette år. Kunne du tænke dig mere information eller inspiration om hvorledes du kan tjene mere, er du velkommen til at holde øje med vores blog, hvor vi hos Surveybee vil komme med flere ideer hen af vejen.

Kunne du tænke dig at tjene penge på undersøgelser, tilbyder vi hos Surveybee at du kan tilmelde dig flere paneler på én gang. Vi har kvalitetstjekket alle partnere og du kan derfor være sikker på ikke at blive snydt når du skal have din belønning for besvarelser af undersøgelser.