Tjen hurtige penge i julen

Står du og mangler nogle penge til julegaver? Så læs med her!

Endelig har vi ramt December, hvilket betyder pebernødder, pynt og julekalender. Dog er der også mange udgifter ved denne dejlige tid, hvilket betyder at man kan stå i en situation, hvor man skal tjene hurtige penge.

Hvis du eksempelvis mangler den sidste gave til mormor og kontoen allerede skriger efter lidt ekstra penge, så skal du læse med her. Surveybee vil få dig godt igennem julen og give dig 6 råd til, hvordan du kan tjene hurtige penge.

Sådan tjener du hurtige penge

Sælg juledekorationer - Hvis du har et godt øje for dekoration, er der faktisk folk der ønsker at købe juledekorationer, fremfor selv at lave dem. Dette er både en hurtig og hyggeligt måde at tjene penge på, da det ikke tager mere end 15 minutter at lave en juledekoration og du hurtigt kan tjene penge på dem (hvis de er pæne) på eksempelvis Facebook.

Udlej din bil over julen - Mange familier skal enten fra sjælland til jylland eller omvendt over julen, for at se familien. Hvis du selv er så heldig at have din familie i nærheden og din bil er parkeret derhjemme julen over, så kan du udleje denne og tjene hurtige penge. Du kan blandt andet bruge den danske tjeneste MinbilDinbil.dk til at tjene hurtige penge, ved at udleje din bil.

Sælg julekager eller kreative ting - Rundt omkring i landet kan du finde mange julemarkeder, hvor du kan tjene hurtige penge. Dette kræver dog at du enten er en haj i et køkken eller at du har et speciale i at lave julepynt. På disse markeder kommer der ofte mange mennesker, som er interesseret i at købe alt hvad hjertet begærer til julen. Så hvis du kan lave julekager, slik, nisser eller julekort, så kan du tjene hurtige penge her.

Tjen Hurtige Penge I Julen

Ryd sne i juletiden - Selvom Danmark ikke er kendt for at have snefyldte landskaber, er der stadig en chance for at fortove og veje kan blive dækket af sne i løbet af julen. Her kan du tjene hurtige penge, ved at tilbyde snerydning. Enten kan du kontakte folk du kender, som ikke selv har tiden til det ellers kan du tilbyde din service på de sociale medier.

Udnyt din juleferie og deltag i undersøgelser - Hvis du selv skal sidde i en bil i flere timer til jylland eller du har noget ekstra tid i juleferien, så kan du tjene hurtige penge ved at deltage ibetalte undersøgelser. Dette tager ikke mere end 15-20 minutter og du skal ofte svare på spørgsmål omkring dine præferencer. Dette betyder også at du er med til at forme næste års produkter - ja måske endda næste års julegave!

Bliv babysitter over julen - Julen betyder ofte julefrokoster, juleshopping og meget mere, hvilket kan være en travl tid for forældre. Du kan tilbyde at babysitte deres barn og tjene nogle hurtige penge, imens de får klaret julegaverne til børnene eller når de selv skal til julefrokost på deres arbejde.

Tag julefotos - I juletiden er der mange familier der ønsker at få taget personlige billeder, som de enten kan bruge som julekort eller som de kan beholde som et minde. Hvis du er skarp til at tage billeder og til at arbejde med billedprogrammer, kan du tjene hurtige penge ved at blive julefotograf. Dette kræver dog at du laver noget forarbejde, hvor du kan vise dine evner, så du bliver den foretrukne julefotograf i din by.