Vil du beholde din identitet for dig selv?

Hvad er identitetstyveri?

Der er mange forskellige bud på hvad betegnelsen identitetstyveri indebære.Det er derfor vigtigt at der bliver sat klare rammer om ordet, således at alle er enige i hvad der tales om. Identitetstyveri er når en anden person stjæler sensitive personlige data, såsom cpr nummer. Det dækker ligeledes over misbrug af de ulovligt tilegnet data, som eksempelvis at optage et lån eller shoppe med den stjålet identitet.

Identitetstyveri dækker ikke over, hvis man får stjålet sit dankort eller kontanter, da dette går ind under normalt tyveri.

Ved du hvordan der skal reageres ved identitetstyveri?

Julen er skudt igang og er en af de tider på året hvor der er ekstra gang i kreditkort, bankoverførsler og visning af ID. Vi har derfor valgt at lave guiden herunder, så du har muligheden for at reagere korrekt og så hurtigt som muligt. I guiden kan du se hvorledes du skal reagere hvis du har været ude for identitets tyveri, men ligeledes hvordan du kan forhindre identitets tyveri bedst muligt. 

Identitetstyveri1

Vil du gerne dele dette med dine læsere? Så brug denne kode:

 <div style="clear:both"><a href="/blog/2015/11/vil-du-beholde-din-identitet-for-dig-selv/"><img src="/media/1283655/identitetstyveri1_721x1823.jpg" width="500" title="identitetstyveri" alt="identitetstyveri" border="0" /></a></div>