Tjen nemme penge på din mobil!

Hvis du har et ønske om at tjene nemme penge, kan du gøre dette på din mobil!

Hvis du står i en situation hvor du gerne vil tjene nogle nemme penge, kan din smartphone være vejen til dette. Du kan gennem forskellige applikationer og hjemmesider tjene beskedne, men nemme penge. Det kan være et godt supplement til din nuværende indkomst, hvor du kan få lidt ekstra nemme penge til aktiviteter, tøj eller andre mindre udgifter.

Sådan tjener du nemme penge

Vi har fundet 4 måder hvorpå du kan tjene nemme penge på din mobil. Metoderne spænder vidt, og du kan tjene nemme penge både gennem applikationer og hjemmesider. Herunder kan du finde den metode der passer dig bedst:

Tjen Nemme Penge På Mobilen 3

 

Foap - Med denne applikation kan du sælge dine billeder, som er taget med telefonen og tjene nemme penge. Når du tager et billede, kan du uploade det til Foap, hvorefter du har mulighed for at tjene omkring 30 kroner pr. billede (hvis der er nogle der ønsker at købe det). Dette er en let måde at tjene nemme penge på, selvom du næppe bliver millionær af det. Men hvis du har en passion for at tage spændende billeder, er det en god måde hvorpå du kan kombinere din passion med arbejde og supplere din indkomst.

 

Tjen Nemme Penge På Mobilen 1

 

Betfair - Hvis du har held med online betting, kan du også tjene nemme penge på dette. På Betfair har de udviklet en applikation, hvor du kan spille på forskellige kampe, indenfor forskellige sportsgrene. Hvis du har forstand på dette, samt er lidt heldig, har du muligheden for at tjene nemme penge. Dog skal man spille med forbehold, da det ikke altid er nemt at tjene penge ved at spille. Sommetider kan man også risikere at tabe penge, hvilket man ikke kan ved de andre måder at tjene nemme penge på.

 

Tjen Nemme Penge På Mobilen2

 

JobWalk - Med denne applikation kan du tjene nogle nemme penge, ved at tage billeder af varer når du er ude og handle, og derefter svare på spørgsmål vedrørende disse varer. Konceptet er meget simpelt, hvor du gennem applikationen på din telefonen får en opgave, som tager mellem 5-10 minutter. Yderligere kan du klare denne opgave imens du er ude og handle. En opgave vil som minimum give omkring 30 kroner og derfor er det lettjente penge.

 

Tjen Nemme Penge På Mobilen 4 

Surveybee - Selvom Surveybee ikke har lanceret en applikation, har du stadig muligheden for, at tjene nemme penge på din telefon hos os. Du kan nemlig, via din smartphone, gå ind på vores hjemmeside og tilmelde dig, samt udfylde spørgeskemaer og hermed tjene penge. Det tager mellem 10-20 minutter at udfylde et enkelt spørgeskema, hvorefter du får point som du kan veksle til en belønning. Dermed kan du tjene penge nemme når det passer dig, samt samle point igennem en måneds tid og herefter få en udbetaling.

 

Alt efter hvad der passer ind i din dagligdag, kan du vælge den applikation eller hjemmeside, som passer dig bedst til at tjene nemme penge. Yderligere kan du også vælge den måde, som passer bedst til din interesse. Hvis du har interesse i fodbold kan online betting være noget for dig, hvis du ønsker at din mening skal blive hørt, kan online undersøgelser være interessant og så videre. Vi håber at dette har inspireret dig til at tjene nogle nemme penge, så din mobil kan tjene sig selv hjem.