5 bedste apps til modebloggere

Få styr på dit travle liv som modeblogger

Som modeblogger er det vigtigt, at man er med på de sidste nye trends, selv har et opdateret skab og naturligvis kan snakke modesproget. Er du ny i modeverdenen har du sikkert lagt mærke til, at det er en jungle at finde rundt i. Men hvorfor ikke gøre det lettere for dig selv?

Herunder vil du finde de fem bedste mode-apps, til når du vil starte som modeblogger. De vil give dig de nyeste trends fra hele verdenen, lære dig sproget og viser dig hvor du kan holde dit eget klædeskab opdateret. De perfekte hjælpemidler for at finde rundt i junglen for en ny fashionista.

 

 

 Hgv

Chicfeed
Chicfeed er en app du som fashionista absolut ikke kan undvære, hvis du vil have en chance for at følge med i de nyeste trends. App’en samler de nyeste streetstyles og trends fra de bedste internationale modeblogs. Dette giver dig en fantastisk mulighed for at have fingeren på pulsen, uden at skulle købe sig fattig i modemagasiner og læse et hav af modeblogs.

Fashionterms

Fashion terms
Filigree, herringbone og cap sleeves, er du faret vild i modeverdenens utallige termer? Modeverdenen har sit helt eget sprog og man kan hurtigt blive forvirret. Fashion terms er her for at redde dig og kan hurtigt blive en vigtig livline. App’en indeholder en lang liste af mode termer, med billeder og forklaring på hvad det menes. Har du din egen modeblog eller blot ser nogle af de mange modeshows, er det en god idé at have denne ved lommen, så du kan snakke samme sprog.

Stylect

Stylect
Du kender måske Tinder app’en, hvor du kan swipe dig til kærlighed. Stylect har nu gjort det muligt for dig at swipe dig til ægte fashionista kærlighed. Du kan swipe dig igennem hundredvis af sko og finde frem til den helt rette støvler du mangler i skabet. Du kan ligeledes holde øje med priser og rabatter. Swipe dig til kærlighed ved første blik og få den afgørende finish til dit outfit.

Liketoknow

LIKEtoKNOW.it
‘’Hvor har du købt den?’’ Det er et af de spørgsmål der gang på gang kommer på Instagram - du kender det måske selv, når man finder et outfit på instagram og bare må have det. LIKEtoKNOW.it har udviklet denne app hvor du blot liker billedet, hvorefter du vil modtage en mail med, hvor du kan købe tøjet og ligeledes direkte links. At shoppe har aldrig været lettere og mere inspirerende.

Fleefinder

FleeFinder

Som modeblogger skal man også selv have sin garderobe opdateret. Det kan være en dyr fornøjelse at følge de nyeste trends. Det er derfor en god idé at finde et billigere alternativ, såsom at købe second hand og vintage på loppemarkeder. FleeFinder er en uundværlig app hvis man vil finde de bedste loppemarkeder i Danmark. Den er opdateret og lettere at bruge end at Google nettet tyndt. Så med FleeFinder er du klar til at gå på jagt efter nye stykker tøj til skabet.