Top 20 DIY Bloggere 2015

Surveybee kårer de 20 bedste DIY bloggere, som rent faktisk tjener penge på sin hobby. Hvis du selv ønsker at lave en blog eller en webshop, som indeholder din passion, kræver dette ofte hårdt arbejde og meget tid. Ejerne af disse 20 DIY blogs har alle gjort et fantastisk stykke arbejde på deres blogs, webshops og hjemmesider. Derfor har vi hos Surveybee valg at lave denne kåring, ikke blot for at hylde de dygtige bloggere, men også for at give dig tips og tricks, samt inspiration. 

Ønsker du ligesom disse bloggere at tjene penge hjemmefra, kan du læse mere om det her: Arbejd hjemmefra og tjen penge.

Du kan se de bedste DIY Bloggere i 2015 herunder og de er listet i alfabetisk orden.

Til de dygtige DIY bloggere:
Vi hos Surveybee er imponeret over jeres kreativitet og måden hvorpå, at I kombinerer jeres passion med jeres arbejde. Dermed mener vi, at I er Danmarks svar på de bedste DIY bloggere i 2015. Dette er en velfortjent påskønnelse, som forhåbentlig kan inspirere andre til at arbejde med deres passion. 

Awardbadge

 

Du er velkommen til at dele dette emblem med dine læsere og kunder, så de kan se at du er årets bedste DIY blogger, der inspirerer andre, både til at være kreative men også til at følge deres passion: 

<div style="clear:both"><a href="http://surveybee.dk/blog/2015/10/top-20-diy-blogger-2015/"><img src="http://surveybee.net/media/1258008/awardbadge.png" width="241" title="Top20DIYBlogger2015" alt="Top20DIYBlogger2015" border="0" /></a></div>

 

 Line

Bettina Holst

På Bettinas blog giver hun giver gode DIY tips og tricks til boligen. Man kan få ideer til alt lige fra hvordan man laver sin egen plantekasse til hvordan man kan bygge et unikt spisebord. Yderligere er der også inspiration til interiør og pynt til begivenheder. Dermed er Bettina’s blog alsidig og propfyldt med gode DIY-indlæg for de kreative.

Bettina har yderligere en webshop, hvor hun sælger sine egne smukke malerier. Hun tilbyder også maleworkshops, hvor man kan suge til sig af Bettina’s inspirerende person, som foregår hjemme i hendes eget atelier.

blog.bettinaholst.dk

Line

Bettinas bedste råd:

"Vær tro mod dig selv og din indretningstil. Indret dig med ting DU holder af. Kig rundt hvor du går/står; der er inspiration overalt - lige fra naturen´s farver til en dåse makrel i Netto. Miks nyt og gammelt, design og billige fund osv. Trænger du til en hurtig forandring, så mal en enkel væg. Gør det gerne ofte. Det tager ingen tid, men det er utroligt så meget en ny farve på væggen kan forandre. Skift pudebetræk. Selv har jeg et større lager af billigere pudebetræk og skifter jævnligt rundt. Puder og tæpper kan forandre på et splitsekund.''

Line

Billige Perler

Hos Billigeperler finder man bloggen der giver et hav af inspiration til at lave smukke smykker der passer til den nuværende trend. Er man ny indenfor smykkedesign, kan man ligeledes se nogle af de mange videoer som Billigeperler har lavet. I videoerne viser de hvorledes man fletter, knytter og syer.

Den ene halvdel af Billigeperler Ulla, laver selv smykker og har gjort det i mange år. Hun har derfor gjort det muligt med sin webshop, at hjælpe læserne bedst muligt på vej.

 

billigeperler.dk

Line

Flair

Ejeren af bloggen Flair hedder Michelle-Maria og man bør følge hende, hvis man skal have inspiration til at pifte sit hjem op. På Flair kan man få inspiration til DIY-projekter, hvor man enten giver nyt liv til et nuværende møbel eller hvor man laver pynteting fra bunden til boligen. Michelle-Marias projekter spænder vidt og man vil med garanti blive forelsket i flere af hendes indlæg.

Hvis man ønsker lidt flair i sit eget hjem, har man muligheden for at købe Michelle-Maria’s egne kunstneriske akvareller. Desværre kan disse ikke fås i en webshop, men derimod kan man gå i butikken Gejst i Aalborg og blive den lykkelige ejer.

flair-blog.dk

Line

Michelle-Marias bedste tip:

"Mit bedste DIY råd er: Smid ikke noget ud. Tit kan tingene bruges til noget nyt, som for eksempel gamle magasiner, sikkerhedsnåle eller gavepapir. Det kan også være større ting, som kan få nyt liv med noget maling eller en ny lynlås. Tænk ud af boksen, måske kan man ikke komme på noget nu, men måske om nogle måneder."

Line

Forny Din Bolig

Som Mette Pedersen selv beskriver er hendes blog sit eget online boligunivers. Her får hendes læsere et væld af inspiration til, hvordan man let kan pifte boligen op, ved hjælp af få midler. Mette’s blog er specielt påvirket af, at hun ofte går i naturen og finder inspiration. På denne blog kan man blandt andet få tips til hvordan man kan lave knager af sten fra stranden, lave en lampe med grene og meget mere

Mette er også ejer af webshoppen som går under samme navn. På webshoppen har man mulighed for at finde alt hvad hjertet begærer, indenfor interiør til boligen. 

fornydinbolig.dk/kategori/blog 

Line

Mettes bedste tip:

''Mit bedste råd er at gå i naturen for her finder du de bedste og billigste DIY. Vær åben for kreativitet, og se muligheder. Naturen bringer en fantastisk varme og liv ind i indretningen. Vær modig og nysgerrig og saml fx gamle slidte stykker træ og grene ind, og sæt det sammen med nye ting. Pift de kolde materialer, såsom beton, glas og metal op med naturens materialer. Vær heller ikke bange for at anvende byggematerialer i indretningen, såsom belægningssten eller måske en gammel muretrelle. Det giver din bolig kant. Bedste hilsner /Mette''

Line

Groovybabyandmama

Denne DIY-blog bør enhver fashionista følge. Ejeren af bloggen hedder Trine og hun viser hvordan man selv kan sy sit eget tøj - både til en selv, men også sine børn. I hendes tutorials får man en komplet forklaring på hvordan man skal gøre, hvilket gør det lettere for læserne selv at springe ud i projekterne. Trines blog er helt unik, da det er sjældent man finder DIY-blogs, som viser hvordan man kan lave moderigtigt tøj.

Hvis man ikke selv er frisk på at spring ud i at gøre-det-selv, kan man købe Trine’s kreationer færdiglavet på hendes side.

groovybabyandmama.blogspot.dk

Line

Hannsblog

På Hannes blog kan man få inspiration til, hvordan man kan lave patchwork. Der er blandt andet mulighed for at finde Hanne’s vejledninger til diverse gør-det-selv patchwork, såsom armbånd, frugtposer og fadholder. Yderligere kan man også finde gratis mønstre og Hanne laver lettilgængelige guides, så selv nybegynderne kan være med.

Yderligere har Hanne også en webshop kaldet hannes-patchwork.dk, hvor der er mulighed for at købe alt hvad man skal bruge, for at lave patchwork.

 

hannesblog.dk

Line

Howtodofashion

Nanna der ejer Howtodofashion, har en stor passion for vintage, hvilket også kan ses på hendes blog. Hendes blog er gennemført og man kan mærke hendes personlighed gennem hendes indlæg. Ønsker man at lære mere om hvorledes man syer eller vil man blot have inspiration til det rette vintage look, så er Nannas blog det rette sted.

Nanna har ligeledes en rækker af workshops der på skiftende vis afholdes i København og Odense. Man skal ikke lade sig holde tilbage, da det eneste workshoppen kræver, er at man kan tegne en streg og har sin egen symaskine med.

 

howtodofashion.dk

Line

Kjoer -art

Katrine Jørgensen er ejer af siden Kjoer-art, hvor hun blandt andet blogger om personlige DIY projekter. Katrine laver alt lige fra sengeborde og lamper til skåle og plakater, hvilket betyder at der er masser af projekter at gå igang med. Hendes tilgang til DIY-projekter er meget artistisk, og derfor kan man også finde anderledes inspiration, der vil pynte i ethvert hjem.

Katrine Jørgensen har også tilknyttet sin egen webshop, hvor man kan købe hendes designet plakater, som igen understreger Katrine’s artistiske evner.

kjoer-art.com

Line

Lene Rix

Lene der har hjemmesiden Lenerix, har stor passion for design, illustration og indretning. Hun har ligeledes tendens til at udfordre sig selv når det kommer til det kreative, hvilket også gør hendes blog interessant. Hun giver råd til alt fra illustrationer til at sy et par sko og er derfor en anderledes DIY blog.

Der er tilknyttet en webshop, hvor man kan blive ejer af Lenes illustrationer og andre kreative kreationer. Lene har ved siden af Lenerix en række tøjmærker, som man kan købe rundt om i landet.

 

lenerix.dk

Line

Lenes bedste tip:

"Lad dig ikke bremse af nye og ukendte materialer hvis du har en god idé - og tag imod de skønhedsfejl der måtte opstå med åbne arme. Ofte kan de vendes til noget der er endnu bedre, end det du havde i tankerne."

Line

Livingsweetliving

Hos LivingSweetLiving fokuseres der på boligindretning, interiør og design. Bloggen giver råd om boligindretning og hver fredag afholdes der “DIY-fredag” med ugens kreative indslag til, hvad man selv kan lave til hjemmet.

Christina der driver hjemmesiden LivingSweetLiving har ligeledes valgt at have en webshop hvor der er mulighed for købe ting til at indrette hjemmet med. Her kan man få et stort udvalg af trendy boligting.

 

livingsweetliving.dk/blog

Line

Christinas bedste tip:

"Et populært DIY-indlæg på min blog er at lave låg til drikkeglas af perleplader: Lav en perleplade - en af de små runde,  af helt almindelige Hama perler. Hvis man ikke kommer perler i midten, er der plads til et sugerør. Denne perleplade kan man så lægge ovenpå sit drikkeglas, og man undgår sådan at få hvepse og andre insekter i sin drink.Hvis man laver forskellige mønstre til lågene, bliver det også nemt for folk at kende deres glas."

Line

Mariadenmark

På Mariadenmark kan manfølge bloggen der er sprængfyldt med gode sytips. Maria der ejer siden, har selv en forkærlighed for syning, hvilket uden tvivl kan ses på siden. I bloggen giver hun råd til halskraver, indsnit og meget mere.

Har man ikke syet tøj før eller er det noget tid siden, tilbyder Maria ligeledes kurser hvor der er mulighed for at få frisket dine teknikker op. Kurserne er enten online eller fysisk og man har derfor rig mulighed for at deltage.

 

mariadenmark.dk/blog

Line

 Modern Mood

Selvom at man hovedsageligt vil finde inspiration til indretning på modernmood, vil blogejeren Mette Eiberg også komme med gode tips og tricks. Man kan blandt andet finde simple DIY-guides der slår et slag for, at give gamle ting nyt liv. Yderligere findes der også kategorien “quickfix”, som er lette løsninger til dagligdagen.

Mette er også ejeren af webshoppen, der går under samme navn. På denne kan du finde alt hvad hjertet begærer til hjemmet. Stilen på produkterne, er den samme som på hendes blog: moderne, høj kvalitet og original.


modernmood.dk/blog

Line

Meltstudio

Elsker man at forkæle sin have og nyder naturens skønhed, så skal man følge MeltDesignStudios blog. Blogejeren er havedesigner og forfatter Dorthe Kvist. I bloggen giver hun de bedste DIY tips, på alt lige fra plantning, blomsterbinding og hvorledes man pynter hjemmet med naturens materialer.

Har man ikke grønne fingre, kan man tilmelde sig en af Dorthes foredrag eller købe en boligindretningspakke, hvor man får hjælp til at style sit hjem og/eller sin have.

 

meltdesignstudio.com/blog

Line

Dorthes bedste tip:

''Botanik er det allerhotteste tema i indretningen lige nu, og det gode er, at der findes masser af guld lige foran næsen af dig ude i naturen.
Gå på jagt i haven eller i parken, gem smukke kogler, fine blomsterstande og pres smukke blade. Mange blomster har fine og dekorative frøstande, tør dem og stil dem i fine vaser, eller lav flotte skulpturer ud af dem. Saml fine ting fra naturen, flotte blade og fine glatte kastanjer, træk dem på snor med glasperler der passer i farven. Find en flot stor gren, stil den i en vase og dekorer den med uldgarn, eller silkebånd i dine yndlingsfarve. Lav små stilleben af fund fra naturen, en smuk kogle på en flot flad sten, er fin sammen med små potter med stiklinger og en plante i et glasGå på jagt i haven eller i parken, gem smukke kogler, fine blomsterstande og pres smukke blade.
Vær opfindsom, tænk ud af boksen, og brug det der gør dig glad at kigge på.''

Line

Peekaboo

Peekaboodesign er den ultimative DIY-blog til dig, der ønsker at få inspiration til lettilgængelige projekter. Lene, ejer af Peekaboodesign, viser hvordan man kan lave sit eget botaniske billede ved hjælp af et par klemmer og skifterammer, hvordan man kan pifte en gammel taske op og meget mere. Lenes tilgang til at bruge gamle ting og give nyt liv, er med til at gøre DIY mere værdifuldt.

Lene har arbejdet med design i næste 20 år og lavet DIY projekter for interiørmagasiner. Yderligere har hun skrevet 3 DIY bøger som man kan købe online som e-bøger hos SAXO.

blog.peekaboodesign.dk

Line

Lenes bedste tip:

"Giv dit hjem personlighed med et godt mix af nyt, gammelt og noget du selv har lavet. Du skal altid have dig selv med, når du går på loppejagt. Det kan godt være at boligbladene dikterer at 1970’er keramik og messing er det hotteste lige nu, men du skal kun investere i modelunerne, hvis de taler til dig og stemmer overens med din overordnede stil. Jeg elsker at komme i et hjem, hvor jeg bliver overrasket, så prøv at tænk det ind; Det kan være en farvekombination, et materiale eller en ting der har fået en ny overraskende funktion. Følg ikke boligbladene slavisk, men brug dem som inspiration."

Line

Sirlig

På Denises blog Sirlig giver hun tips til flere forskellige DIY projekter og har valgt ligeledes at mikse det med hendes private liv, hvilket giver bloggen karakter. Man får ikke blot inspiration, men man kommer også tættere på hende der giver inspirationen.

På Sirlig har Denise tilknyttet en webshop, hvor man kan købe forskellige udsmyknings genstande til sit hjem. I webshoppen finder man alt fra lyskæder til plakater og balloner.

 

blog.sirlig.dk

Line

Denises bedste tip:

Alle burde tage et DIY-projekt månedligt! Det kan godt være at det ikke er lige kønt hver gang, men oftest er det også processen og ikke resultatet der gør dit næste DIY-projekt virkelig godt! Det er en fantastisk god fornemmelse, når en gæst i dit hjem siger "Hvor har du købt den?" og du stolt kan sige "Den har jeg selv lavet!". Man kan sagtens slå et for stort brød op – men så må man huske at det er okay at lave en rigtig god, vellykket lille bolle, fremfor et stort tørt brød, nu når vi er i brødmetaforen. Haha :-) Der er ufatteligt mange gode, vellykkede DIY-guides online, og dem skal man bare nappe til sig og få ført ud i livet!

Line

Skaberlyst

Er man klar til at folde sig ud med nål og tråd, så burde vejen gå forbi Skaberlyst. Signe der ejer siden, har fyldt sin blog med gode tips og tricks fra syverdenen. Hun har ligeledes en E-guide, der er hjælper til at vælge det rette stof og hvorledes man sammensætter mønstre.

Signe får det hele til at ligne en leg i sin mange blogindlæg, dog er det naturligvis noget der kræver øvelse. Derfor har Signe kurser i syning, for nybegynderer såvel som øvedet. Man kan både tage kurserne online og fysisk.

skaberlyst.dk/blog

Line

Signes bedste tip:

"De 2 bedste råd, jeg har fået i mit arbejde med at bygge Skaberlyst op, er fra amerikanske Marie Forleo og fra danske Maj Wismann. Det ene er "Just do it" (ok, den har Marie jo ikke selv fundet på...men det virker). Det andet er "Fingrene i tasterne". Essensen af de råd, og grunden til at jeg i dag lever af Skaberlyst, er at hvis man vil noget, så må man arbejde for sagen. Vil man drive en blog, så må man sætte sig ved tasterne og skrive blogindlæg. Hvis man går rundt om sig selv i cirkler, mens man overvejer om den røde farve i baggrunden skal være 3 toner lysere eller mørkere, så kommer man ingen vegne."

Line

Smyks

På denne blog har man muligheden for, at blive inspireret til at lave sine egne smykker. Man får tips og tricks til at lave alt lige fra dit eget unikke læderarmbånd til en etnisk inspireret perlekæde. Hos Smyks går de ikke på kompromis med deres guides og de fanger tidens tendenser, hvilket gøre disse guides endnu mere vellykket.

Der er ikke langt fra inspiration, til at man rent faktisk kan gå i gang. Smyks har nemlig sin egen webshop, som er proppet med alt lige fra perler og materialer som man skal bruge, for at lave sit eget smykke. Smyks har også en fysisk butik i København, hvor du kan få inspiration fra deres store udvalg. 

blog.smyks.dk

Line

Bedste tip fra Smyks designer, Charlotte:

''Mit bedste råd er, at du skal være tro mod din passion og vision, og sørge for at gøre din blog "personlig". Dine projekter og billeder skal udtrykke hvem du er og hvad du har på hjerte.
Beslut dig for en gennemgående stil i dine billeder og generelle udtryksmåde, som kendetegner dig som person eller virksomhed.

Vores vision for bloggen har været, at gøre den visuelt lækker, at følge tidens tendenser, og at lave nemme og let tilgængelige projekter, som alle kan gå i gang med. De billeder, vi benytter i bloggen, viser de færdige smykker samt tydelige trin for trin billeder - suppleret med tekst. Det er vores overbevisning, at dette i kombination skaber en god og let tilgængelig DIY-blog.''

Line

Tina Dalbøge

På Tina Dalbøge’s blog har man mulighed for at få inspiration til pynteting til sit hjem. Man kan blandt andet finde guides til lysestager, opbevaringsmuligheder og pynt til sin fest. Samtidig er Tina også god til at finde på gør-det-selv projekter som børnene kan deltage i. Tinas blog er helt unik og hun introducerer læserne for en masse små DIY-projekter, som alle kan deltage i.

Tina har også den ultimative DIY-webshop, hvor man kan købe alt hvad hjertet begærer af hobbymaterialer. Derfor er det let lave en bestilling online på de ting man skal bruge og gå igang med sit næste DIY-projekt.

tinadalboge.dk

Line

Tusindfryd

Wenche, der har bloggen Tusindfryd, giver et hav af muligheder og inspiration til at strikke eget tøj og pynt til hjemmet. Hendes DIY indlæg er detaljeret guides med billeder, så man kan følge med i hele processen. Tusindfryd er en god og gennemarbejdet blog, der viser at Wenche virkelig har passion for strikning.

På Tusindfryd er der ligeledes en tilhørende webshop, hvor man ikke blot kan købe noget af hendes strikket tøj, men ligeledes købe alle de ting det kræver, for selv at blive en strikke guru.

Tusindfryd-blog.blogspot.dk

Line

Yarnfreak

Hvis man er fan af at gør-det-selv med garn, så er Yarnfreak-blog det perfekte match! Camilla, som ejer yarnfreak, gør det moderne at strikke og hun tager læserne med trin-for-trin, så alle kan være med. Man kan få inspiration til knyttede armbånd, pynt til helligdagene og meget mere. Yarnfreak er med til at gøre strik moderne igen og viser at man ikke kun kan lave grydelapper ud af strik.

Camilla gør det let for de fleste at blive en yarnfreak, da hun har en online webshop, hvor man kan få de nødvendige diy-materialer hjem til døren. 

yarnfreak-blog.blogspot.dk

Line