Tjen penge: Sådan får du flere lommepenge

Vil du have råd til en ny bluse eller måske blot et ekstra café besøg?

Tjen penge på et bijob

Der er et hav af muligheder for, at få et bijob der hverken kræver meget af dig eller af dine kompetencer. At tage et ekstra job vil ikke gøre dig millionær, men det giver dig muligheden for at tjene ekstra penge.

Da disse mindre jobs, normalt ikke er godt betalt, er det vigtigt at du finder en af de jobs som du syntes er hyggelige. Således tjener du penge på noget som du egentlig ikke ser som et rigtigt arbejde.

Er nogle jobs hyggelige? Det vil naturligvis altid være et arbejde, lige meget hvordan du ser på det. Nogle jobs er dog sjoverer end andre. Har du eksempelvis en haj til at handle ind og spille kort? Så er det den perfekte mulighed for at du kan tjene penge på det.

Flere og flere ældre får deres tid med hjemmehjælpen sat ned og der er derfor mange ældre der er villige til at betale en privat person til at bruge tid med dem. Du kan derfor tjene penge på at bruge tid med en rar ældre person og handle lidt småt ind.

Kunne bruge timer på at lege med hunde? Der er mange familier der ikke har nok tid til deres hund. Her kommer du ind og kan tjene ekstra lommepenge. Tilbyd familier at bruge et par timer om ugen med deres hund, gå lange ture og giv hunden opmærksomhed. Så kan du sagtens tjene ekstra penge hver uge.

Dette er blot et par eksempler på hvorledes du kan tjene penge på at have et ekstra lille bijob. Det er kun din fantasi der sætter grænser, så find et sted hvor din hjælp mangler og tjen penge på dette.

Bijob _penge

Arbejd hjemmefra og tjen lidt ekstra

Har du ikke så meget tid og foretrækker at kunne tjene penge mellem vasketøjet og støvsugningen? Så skal du helt klart finde den bedst mulige måde at tjene penge online. Der er flere forskellige måder at tjene penge og du skal finde den metode der passer din tid og viden bedst.

Har du aldrig været på internettet før er det alt for overvældende at starte med affiliate marketing, så skal du måske i stedet lave en fritids blog. At lave en blog tager ikke lang tid, vil du dog op og tjene mange penge på at blogge, skal du også lægge mange timer i det. Læg derfor en plan inden der passer til om du blot vil tjene lidt små mønter eller om du vil op og tjene mange penge.

Læs mereRåd til opstart af egen blog

Har du ikke de timer hver dag det kræver at vedligeholde en god blog, så kan du i stedet vælge en anden måde at tjene penge. Du kan deltage i online undersøgelser og meningsmålinger. Ved at give din mening kan du tjene lidt ekstra penge. Det eneste det kræver er at du er åben for at give din mening om forskellige produkter eller reklamer. Således får du også mulighed for at have indflydelse på de produkter der kommer på hylderne og de reklamer der sendes i fjernsynet.

Tjen penge ved at spare penge

En god måde at få ekstra penge er ved at spare i hverdagen. Dette virker måske ikke som en direkte kilde til at tjene flere penge, men der er flere mindre ting du kan gøre i hverdagen for at få et størrer overskud i budgettet.

En af de største udgifter i hjemmet, udover huslejen, er strøm, vand og varme. Dette er til gengæld også de poster der er lettest at skære ned på. Sluk vandet mens du børster tænder, hiv stik ud af stikkontakten når du ikke skal bruge apparatet eller computeren. Dette virker som småting, men i sidste ende løber det op til mange penge som du har arbejdet hårdt for at tjene.

Næste skridt er at spare penge på madindkøb, kig tilbudsaviser igennem for prishug og husk at tage en taske eller en pose med, således at du ikke skal betale for en ny hver gang. 2,50 kr er måske ikke meget, men handler du hver dag er det omkring 75 kr om måneden.

Lav en liste over alle disse små ting du kan ændre og så prøv at huske dig selv på det hver dag. Efter lidt tid er det blot blevet en rutine og du vil have flere penge på kontoen. Som sagt tæller det muligvis ikke som at tjene penge, men et gammelt ordsprog siger: Penge der er sparet er penge der er tjent.

Læs mere: Spis med omtanke