Sådan tjener du penge på spørgeskemaer

Sådan kan du tjene penge på at udfylde spørgeskemaer!

Har du overvejet, om du skulle tjene penge på spørgeskemaer? Så får du her den ultimative guide til, hvordan det kan lade sig gøre. Vi besvarer alle dine spørgsmål som hvorfor, hvordan og hvad. Herefter vil du være klar til at tjene penge på spørgeskemaer.

Hvorfor kan du tjene penge på spørgeskemaer? 

Det kan måske undre dig hvorfor du kan tjene penge på spørgeskemaer og hvorfor din mening er så værdifuld for virksomheder, at de ligefrem vil give dig penge for den. Kort sagt bruger virksomhederne penge, for at kunne spare penge eller tjene flere penge. Derfor kan du tjene penge på spørgeskemaer, imens virksomhederne undgår at skulle bruge for mange penge.

Men hvad bruger virksomhederne så din mening til? Virksomheder vil ofte gerne kende til potentielle forbrugeres mening før de udvikler et produkt, før de sætter nye produkter på hylderne eller før de sender en tv-reklame ud i æteren.

For at kende til forbrugernes præferencer, vil du ofte blive spurgt om din alder, hvilken by du bor i og præferencer indenfor visse emner. Herefter kan du tjene penge på det udfyldte spørgeskema, hvor at dine svar kan være med til at forme fremtidens produkter og reklamer.

Hvad kan du tjene på spørgeskemaer?  

Der findes flere forskellige undersøgelsespaneler i Danmark, hvor du kan tjene penge på spørgeskemaer. Dog skal du være opmærksom på, at det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvilken “belønning” du vil få og hvad det tjente beløb vil lyde på.

Her hos Surveybee kan du tilmelde dig flere undersøgelser, som er tilpasset til din målgruppe. Derfor får du heller ikke spørgeskemaer som ikke er relevante for dig. Jo flere undersøgelsespaneler du tilmelder dig, jo flere penge vil du kunne tjene på spørgeskemaer.

Yderligere skal du være opmærksom på, at nogle undersøgelsespaneler lader dig ikke tjene penge på spørgeskemaer. Derimod får du muligheden for at blive belønnet med gavekort til forskellige butikker eller muligheden for at deltage i lotteri, og hvis du er heldig, vinde endnu flere penge.

Læs mere: Tjen penge på din mening hjemmefra

Tjen Penge På Spørgeskema

Hvordan kan du tjene penge på spørgeskemaer?

Det er ret nemt at tjene penge på spørgeskemaer. Alt du har brug for er en computer og internet, herefter kan du gå online og udfylde spørgeskemaer, hvilket tager mellem 10-20 minutter og tjene penge. På grund af du kan gøre det online og at det ikke tager så lang tid, kan du let tjene penge på spørgeskemaer, både hjemme og i toget.

Hos Surveybee.dk har vi samlet undersøgelsespaneler som er interesseret i at høre din mening. Dermed kan du nøjes med at besøge ét website, for at tjene penge på spørgeskemaer. Du kan vælge så mange undersøgelser du vil deltage i og jo flere du tilmelder dig, jo flere penge kan du tjene.

Det er meget simpelt at tjene penge på spørgeskemaer og hos os skal du kun udvælge et par paneler, udfylde få informationer om dig selv og herefter er du klar til at svare på spørgeskemaer.

Læs mere: Hvorfor kan du tjene penge på din mening?