Tjen mest muligt på undersøgelser

Ønsker du at få så meget ud af spørgeskemaer du kan? Så læs med her.

Dét nogle ikke er klar over er, at der er flere forskellige små ting du kan gøre for at tjene flere penge gennem undersøgelser. Disse små tricks kan du læse mere om herunder, så du kan få en større indtjening.

 Undersogelser _tjen Penge

Meld dig til flere undersøgelser

Antallet af undersøgelser hver undersøgelsesselskab sender ud, svinger meget. Du kan derfor tjene flere penge ved at melde dig op til flere undersøgelsesselskaber såsom YouGov, Eovendo og Toluna. Du er ikke tvunget til at besvare alle undersøgelser du modtager og skal derfor ikke være nervøs for at modtage for mange.

Vær åben for reklamer og videoer

Undersøgelser er ikke det eneste du kan tjene penge på. Flere af undersøgelsesselskaberne tilbyder også at betale dig penge for, din mening om TV reklamer og videoer. Vær derfor åben for at tjene penge på forskellige former for undersøgelser.

Længere undersøgelser betaler mere

Nogle reklamer kan virker lange, men de kan betale sig. Mange virksomheder betaler mere for de detaljeret besvarelser. Så selvom du måske skal bruge 2 minutter mere på en undersøgelse, bliver du også betalt bedre for besvarelsen.

Udfyld dine oplysninger grundigt

Når du tilmelder dig et panel, skal du udfylde din personlige profil. De undersøgelser du bliver inviteret til, er på baggrund af din profil. Du skal derfor udfylde så meget som muligt, for at få alle de undersøgelser der passer til dig. Naturligvis skal du kun udfylde for de områder der passer til din livsstil, har du eksempelvis ikke en bil, er det ikke en god idé at udfylde information omkring biler.

Hvordan tjener man penge på sin mening?

Du kan tjene penge på flere måder, du kan besvare undersøgelser, give din mening om reklamer og blive produkttester. For at kunne tjene penge på denne måde, skal du blot tilmelde dig de forskellige undersøgelsespaneler der findes.

Vil du ikke bruge et hav af tid på at finde kvalitets paneler der betaler dig godt, kan du tilmelde dig en gruppe af paneler her på Surveybee. Du vil kort efter din tilmelding modtage en email, hvor du skal aktivere din tilmelding, og så er du i gang.

Læs mere: Sådan kan du tjene penge online

Du bestemmer selv hvor mange paneler du tilmelder dig, men som nævnt tidligere får du mere ud af at tilmelde dig flere paneler og blot besvare de undersøgelser du har tid til.