Tjen ekstra penge i din hverdag

Ønsker du at tjene lidt ekstra penge og supplere din indtægt? Så læs med her!

Ligemeget om du skal bruge de ekstra penge til månedlige udgifter eller ønsker lidt ekstra til sjov og ballade, så er der et væld af muligheder for dig. Disse tips er til dig der allerede har et job, men som ønsker at tjene lidt ekstra penge ved siden af. Ud fra den type du er, kan du herunder finde det perfekte match, hvorpå du kan tjene ekstra penge:

Festaben

Hvis du er en festlig type og er kreativ, kan du tjene ekstra penge på at skrive festsange i din fritid. Når sæsonen for konfirmationer starter er der mange der ønsker at få personlige festsange, hvilket du ville kunne lave på et par timer. Dog kræver dette at du markedsfører dig selv, så konfirmandens familier kan kontakte dig.

Dyreelskeren

Hvis du er glad for dyr kan du kombinere dette med et job, hvor du kan tjene nogle ekstra penge. Du kan enten passe hunde og katte når ejerne er på ferie eller blive betalt for at gå tur med dyrene til hverdag, hvis ejerne er sent hjemme. Det eneste det kræver er, at du er glad for dyr.  

Sprogeksperten

Hvis du besidder egenskaben hvor du kan flere forskellige sprog, har du en god mulighed for at tjene ekstra penge. Der er mange virksomheder der ønsker freelance oversættere, da de opererer i flere lande. Derfor kan de ofte have behov for hjælp til at få oversat tekster eller til at forstå tekster de modtager.

Rengøringsfreak

Flere og flere familier har en travl hverdag, hvor begge forældre er i arbejde. Her kan du slå til og tilbyde rengøringshjælp. Dette ville ikke kræve den helt store viden eller erfaring, så længe du kan gøre rent en gang om ugen. Du bør overveje hvor mange steder du kan gøre rent om ugen, alt efter hvor meget fritid du har og hvor mange ekstra penge du ønsker at tjene.

Mobilnørden

Hvis du har en mobilnørd gemt i dig og erfaringer med at reparere smartphones, så kan du let tjene ekstra penge på dette. I takt med at salget af smartphones har været og er stigende, vil der være et stort potentielt marked. Du vil kunne gøre dette efter arbejde eller i weekenderne og tage det antal kunder ind, der passer ind i dit skema.

Modeeksperten

Hvis du er lidt for glad at shoppe, så har du sikkert et proppet tøjskab. Her bør du overveje, om der er noget du kan undvære og dermed tjene lidt ekstra penge på dette. Der findes flere online platforme, hvor du har mulighed for at sælge dit brugte tøj og der er ofte mange interesserede købere.

Læs mere: Kan du tjene penge hjemmefra?

Tjenekstrapenge2

Beskytteren

Hvis du er typen der let kan administrere uroligheder og har autoritet, kunne du tjene ekstra penge ved at bliv ansat som dørmand. Dette kan du let gøre i din fritid i weekenderne, dog skal du være opmærksom at dette er nattearbejde.

Tekniknørden

Hvis du har styr på at lave hjemmesider og hvordan man kan administrere reklamer online, kan du tjene ekstra penge på dette. Hvis du laver en hjemmeside eller en blog, får skabt noget indhold og tiltrukket læsere, kan du tjene ekstra penge hvis du tilføjer reklamer på siden. Hver gang dine læsere trykker på en reklame, vil du få et fast beløb pr. click. 

Handymanden

Hvis du har flair for at gør-det-selv, kan du tjene ekstra penge ved at købe brugte møbler og sætte dem i stand. Der er gået inflation i ældre møbler og flere mennesker er interesseret i møbler der har patina. Du vil let kunne finde nogle brugte møbler i genbrugsforretningen eller på et loppemarked, der bare har brug for en kærlig hånd. Derefter skal du sælge møblerne, hvilket du kan gøre på platforme som Den Blå Avis eller grupper på Facebook.

Bogormen

Hvis du er stærk i enkelte fag såsom engelsk, matematik eller dansk, kan du tilbyde din erfaring og fungere som lektiehjælp og tjene ekstra penge. Mange forældre ser dette som en hjælpende hånd i hverdagen, specielt hvis deres barn har vanskeligheder i enkelte fag og har brug for hjælp til at opnå en højere karakter.

Læs mere: Tjen penge på din mening hjemmefra