Sådan får du penge for din mening

Din mening er vigtigere end du tror!

Sådan, kan du tjene penge på din mening

Ønsker du at få penge for din mening, kan du gøre dette ved at deltage i forskellige undersøgelser og meningsmålinger. Når du svarer på en undersøgelser vil du modtage en belønning i form af kontanter, gavekort eller du kan lave en donation. Hos nogle paneler kan de også spørge til din mening om TV reklamer.

Det er en perfekt måde at blive hørt, have en indflydelse på de produkter der produceres og samtidig få penge for sin mening.

Undersøgelserne bliver foretaget af markedsundersøgelses selskaber, du skal derfor tilmelde dig deres paneler. I bunden vil du kunne se hvordan du kan tilmelde dig flere på en gang, så du får flere penge for din mening.

Derfor, kan du tjene penge på din mening

Før i tiden tog virksomheder ikke hensyn til din mening i lige så høj grad. Det var billigere blot at lave et produkt og masseproducerer det. Hen af vejen fandt de ud af at det var dyrer i længden at producerer produkter der ikke blev solgt fordi de ikke passede til kundens behov.

Der er derfor flere virksomheder i dag der med glæde vil give dig penge for din mening, så de kan producere produkter der passer til deres forbrugere. Så du hjælper ikke blot virksomheder når du giver dem din mening, du hjælper også dig selv da det vil resulterer i produkter der er tilpasset din hverdag fremfor masseproduceret som i gamle dage.

Læs mere om at tjene penge: Tjen penge: Sådan får du flere lommepenge

Hvor mange penge kan du tjene på din mening?

Du bliver naturligvis ikke rig af at besvare spørgeskemaer, men du kan dog tjene en pæn sum penge når man tænker på at du blot skal give din mening for at få pengene. Er du aktiv og svare på de undersøgelser der bliver sendt til dig, kan du tjene nok op til at have lidt ekstra luksus i løbet af måneden, såsom en ny trøje eller måske en ekstra kop kaffe på den lokale café.

Hos de fleste paneler kan du bestemme om du vil have dine penge udbetalt som kontanter, gavekort eller om du vil donerer dem. Så kom i gang med at give din mening så du kan få penge for den.

Din _mening

Sådan tjener du flere penge på din mening

Ønsker du at tjene så meget som muligt på din mening, skal du først og fremmest tilmelde dig så mange paneler som muligt. Herefter er det vigtigt at du udfylder din profil så detaljeret som muligt. Du modtager kun undersøgelser der passer på din profil, har du derfor eksempelvis ikke udfyldt at du har en bil, modtager du ikke undersøgelser herom.   

Der findes et hav af danske og internationale undersøgelses paneler der tilbyder dig penge for din mening. Det kan derfor virke en smule uoverskueligt at finde frem til de gode paneler og komme uden om dem der prøver at snyde dig. Hos SurveyBee har vi gjort arbejdet for dig. Vi har fundet de danske og internationale paneler hvor du trygt kan tjene penge på din mening. Ønsker du at tilmelde dig undersøgelser igennem SurveyBee, kan du læse hvordan herunder.

Tilmeld dig igennem SurveyBee

Det kræver tre simple trin at melde sig til undersøgelser gennem SurveyBee. Du skal blot vælge hvilke paneler du ønsker at modtage undersøgelser fra, herefter skal du udfylde dine oplysninger og til sidst skal du bekræfte det på din mail. Så er du igang med at tjene penge på din mening. 

Ønsker du at tilmelde dig igennem SurveyBee kan du gøre det her.