Arbejd online som blogger

Ønsker du at arbejde online som blogger, så læs med her hvordan du kan tjene penge online på din blog og hvor meget du kan tjene.

Hvis du ønsker at arbejde online som blogger er der et væld af muligheder. Hvis du interesserer dig for madlavning, mode eller teknologi, kan du starte en blog som du er passioneret omkring og en dag kan du tjene penge på denne. Dog kræver det meget arbejde, specielt online - ens læsere forventer ofte nye indlæg og at du interagere med dem på de sociale medier.

Arbejdonline

Sådan kan du arbejde online som blogger

Når man arbejder online som blogger, har man flere forskellige muligheder for at tjene penge. Herunder er de mest populære metoder, hvorpå man kan tjene penge online på sin blog:

Annoncering

Når du besøger en blog har du sikkert oplevet reklamer i form af bannere. Dette er den mest velkendte måde, hvorpå bloggere tjener penge. Dog kræver dette at man arbejder hårdt online og tiltrækker sig en læserskare, der har interesse i at klikke på disse bannere, før man tjener penge på annoncering.

Sponsoreret indlæg

Som overskriften indikerer kan du tjene penge online, ved at lave sponsoreret indlæg. Dette betyder at du skal udarbejde et indlæg omkring en virksomhed og deres produkter eller services, og herefter får du penge for dette. Flere og flere virksomheder ønsker at få omtalt deres produkter hos populære bloggere, da bloggernes online arbejde kan skabe positiv omtale for virksomhederne, uden at det er direkte markedsføring.

Fotoshoots

Ligesom med sponsorerede indlæg, vil nogle virksomheder gerne sættes i association med dig og dit image, hvis din blog er populær. Derfor kan dit arbejde online resultere i, at virksomheder vil betale dig for at være model for deres produkter.

Anmeldelser

Når du opnår en vis popularitet, vil virksomheder begynde at finde dig interessant. Dette betyder også at din mening omkring deres produkt eller service er meget relevant, samt at det skaber markedsføring for dem. Derfor kan du arbejde online og tjene penge ved at afprøve deres produkt eller service og herefter skrive om det på din blog.

Tip: Ved alle fire indtjeningsmuligheder skal du være opmærksom på, hvilke typer af virksomheder du ønsker at blive sat i relief med. Dette er vigtigt for dit online arbejde i fremtiden og dit image som blogger.

Så meget tjener bloggere

På nuværende tidspunkt er det meget forskelligt hvad den enkelte blogger tjener. Hvis man starter med at arbejde online som blogger, skal man i starten se det som en fritidsinteresse, der senere hen kan blive et deltids- eller fuldtidsarbejde.

Hvis man får succes med sit arbejde online, kan man tjene en god månedsløn. Populære bloggere i Danmark har afsløret, at på grund af det arbejde de laver online, kan de få en månedsløn på cirka 15.000-30.000 kroner om måneden.

Derfor kan du få en fornuftig månedsløn, når du arbejder online som blogger. Du kan både spæde din SU op hvis du er studerende eller hvis din blog bliver populær, kan du tjene en fornuftig månedsløn som du rent faktisk kan leve for.

Læs mere her: Råd til opstart af egen blog