5 arbejdende celebrity-mødre

Disse celebrity-mødre arbejder stadig!

Selvom at det kan virke som om, at de fleste celebrities sidder hjemme på sofaen, imens pengene vælter ind, er dette ikke nødvendigvis realiteten. Mange celebrities arbejder faktisk hver evig eneste dag, både hjemmefra og rundt omkring i verden - og imellem disse hårdtarbejdende celebrities, finder man også mødre.

De kendte kvinder på vores liste jonglerer et arbejdsliv, mand og børn (ligesom alle andre kvinder ofte gør), alt imens de står til skue for hele verden. Man kan forestille sig at de fleste af disse kvinder nyder godt af fordelene ved at arbejde hjemmefra og flere af dem tjener også penge online.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Stilling: Skuespiller, producer, forfatter og instruktør
Børn: Maddox, 13 år, Pax, 11 år, Zahara, 10 år, Shiloh, 8 år, Know and Vivienne, 6 år.

Angelina der kan skrive flere stillinger på sit CV og som har hele 6 børn derhjemme, har rigeligt at se til. Hendes seneste skud på stammen, er at hun har arbejdet som instruktør og producent på filmen Unbroken. Yderligere kommer den nyeste film By the Sea d. 13 November, hvor både Angelina og hendes mand (red. Brad Pitt) har hovedrollerne.

Når hende og hendes mand arbejder sammen på samme film, har de muligheden for at tage deres børn med på arbejde. Dette kan minimere lysten til at arbejde hjemmefra, da man har andre muligheder for at balancere privatlivet og karrieren. Dog skrev hun en bog tilbage i 2003, hvor man kan forestille sig at dette arbejde er sket hjemmefra.

 Beyonce

Beyoncé

Stilling: Musiker, skuespiller og producer
Børn: Blue Ivy, 3 år

Beyoncé, som førhen har været en del af trioen Destiny’s child, blev i 2014 den kvinde der tjente mest i musikbranchen, ifølge Forbes. Hun fordoblede sin indtjening fra 2013 til 2014 og havde en indtjening på 115 millioner dollars.

Man kan forestille sig at hun arbejder hjemmefra med sin musik, da hun har datteren Blue Ivy på 3 år. Heldigvis for Beyoncé tillader teknologien at man kan tjene penge hjemmefra som musiker. Der er flere og flere onlinetjenester der streamer musik og gør det letter at udgive musik. Yderligere har flere kunstnere selv musikstudier derhjemme, hvilket betyder at de kan arbejde hjemmefra.

 Jennifer Lopez

Jennifer Lopez 

Stilling: Sangerinde, skuespiller, producer og designer
Børn: Max og Emme, 7 år.

Jennifer Lopez er kendt for at have mange jern i ilden, også selvom at hun har tvillinger på 7 år. Jennifer ejer virksomheden Nuyorican Productions, som er et film og tv produktionsselskab. Her har hun haft stor succes med at producere flere film og tv-projekter, som er blevet solgt til kendte kanaler i USA. Yderligere er hun også selv skuespiller i nogle af disse film, hvilket gør hende til en alsidig celebrity.

Yderligere udgav hun også bogen “True love” tilbage i 2014, som man kan forestille sig, at hun har arbejdet på hjemmefra. Denne bog blev en bestseller og omhandler hendes personlige op- og nedture i hende tidligere forhold.

 Kim Kardashian

Kim Kardashian

Stilling: Realitystjerne og social media guru
Børn: North, 2 år

Kim kardashian er den celebrity på denne liste, som har mest erfaring med at tjene penge online. Yderligere er hun mor til datteren North på 2 år og der er endnu en baby på vej.

Dog tillader hendes job at hun kan tjene penge online og arbejde hjemmefra. Med 31 millioner følger på Twitter og 29 millioner følgere på Instagram, har hun de sociale medier om sin lillefinger. Hun kan arbejde hjemmefra, ved at reklamere for forskellige produkter på de sociale medier og dermed tjene penge online.

Yderligere har hun også udviklet (med hjælp fra en ekstern virksomhed) spillet “Kim Kardashian: Hollywood”, som er en applikation til smartphones. Dette spil har taget hele verden med storm og siden sidste sommer, hvor spillet blev lanceret, har 28 millioner downloadet det.

 Victoria Beckham

Victoria Beckham 

Stilling: Fashion designer og sanger
Børn: Brooklyn, 16 år, Romeo, 12 år, Cruz, 10 år og Harper, 3 år.

Victoria er både modeikon og businesswoman i bedste velgående. Samtidig har hun 4 drenge, som er i alderen mellem 3-16 år. Dermed skal Victoria både have styr på et mindre fodboldhold og samtidig vedligeholde hendes karriere.

Lige nu har hun fokus på hendes designer-karriere og tøjlinje. Victoria har selv tøjmærket som er navngivet efter hende selv, og hun er selv inde over alle processerne, lige fra design til produktion. Salget af hendes tøj er mildest talt gået strygende og er blevet fordoblet fra 2013-2014 og hun tjente 30 millioner pund på et år. Igennem hendes designer karriere har hun også mulighed for at arbejde hjemmefra, imens hun tager sig af sine børn.

Selvom det er meget almindelig for kvinder både at håndtere job og børn, kan de fleste se fordelen i, at have et fleksibelt arbejde hvor man kan arbejde hjemmefra - Ligegyldigt om man er kendt eller ej. Mange celebrities har muligheden for dette, men ved “almindelige” typer af jobs har man også muligheden for dette.

Læs mere her: Opnå succes ved at arbejde hjemmefra