5 måder at tjene penge på din ferie

Sådan kan du se hele verden, uden en stor opsparing!

Rejs og lær fra dig samtidig

Det behøver naturligvis ikke kun at være engelsk. Engelsk er blot et sprog, de fleste danskere har som andetsprog og ligeledes et sprog der er brug for i andre lande. Du kan ligeledes være frivillig indenfor andre områder såsom medicin eller arkæologi.

Nogle projekter skal man selv betale for, hvor andre er delvist gratis. Det svinger meget og du kan derfor søge rundt på nettet, så du kan finde den tur der passer dig bedst.

Når du vil se verden som frivillig, skal du være opmærksom på at det primært er uden for EU. Du skal ikke kun være frivillig for at se verden, du skal også have lyst til at hjælpe andre og have evner til at undervise.

Tjen dine penge i flyet

Som stewardesse kommer du til at opleve mange forskellige lande. Er du fuldtids stewardesse, vil du formentlig få de lange ture uden for EU, hvis du derimod er vikar får du kun ture inden for EU. Når du rejser de lange ture vil du være i landet omkring 24 timer, før du flyver hjem igen. Det er en fantastisk måde at rejse på, da du får set lidt af alle verdenshjørner.

Er du derimod vikar eller har det som studiejob har du større mulighed for selv at vælge dine vagter og det er en god måde at se Europa, hvis man er på SU. Ønsker du at læse mere om det at være stewardesse, kan du besøge bloggen Frkvildstrup.dk. Her forklare Frk. Vildstrup om hendes liv som stewardesse.

Tjen lommepenge på din rejseblog

Nyder du at dele dine oplevelser og give gode råd videre? Så kan en blog være den helt rette måde for dig, at se verden på. Mange bloggere bliver betalt for reklame på deres blog. Med andre ord, bliver du betalt for at dele dine spændende eventyr rundt i verden.

Det skal naturligvis siges at du ikke blot kan lave en blog og med det samme forvente at tjene penge. Det kræver noget tid at bygge en god blog op og ligeledes at lave nogle gode kvalitets indlæg. Når du har bygget en god blog op, skal du også sørge for at have meget trafik på din blog.

Der er mange tips og tricks at hente, er du derfor i tvivl om noget når du laver din blog, er det igang med at søge på Google. Du kan ligeledes hente inspiration fra nogle velintegreret rejsebloggere som Karen og Lotte, der har Rejseblokken. 

Læs mere: Tjen penge på din mening

Arbejd online og tjen dine penge i solen

Det er et utal af muligheder for at arbejde online. Det gode ved denne form for arbejde er at du ikke binder dig fysisk til en arbejdsplads. Du kan derfor rejse rundt som det passer dig og samtidig tjene penge.

Den mest almindelige måde at arbejde hjemmefra på, er at freelance. Der er et stort udvalg af freelance arbejde du kan lave, såsom grafiker, journalist eller eksempelvis model. Det kræver blot at du har evner indenfor det område du naturligvis vælger. Du kan også kigge på Regus.dk hvor de har nogle gode indlæg om det at arbejde hjemmefra.

Sælg dine ferie billeder

Du kan naturligvis ikke bare skyde løs og sælge billeder af dig selv på et badedyr. Når du vil tjene penge på dine billeder, skal du have i tankerne at det er billeder der skal kunne bruges i de forskellige medier eller som kunst på folks vægge.

Hvis du ønsker at rejse ud i verden med dit kamera, så altid husk at undersøg om du har det rette udstyr med dig. Du kan eventuelt få noget vejledning på Fresk.dk. Hvor en række dygtige fotografer deler ud af deres viden og erfaring.