Tjener du ikke nok penge?

Det er ikke unormalt at mangle penge, men ved du hvad der kan gøres ved det?

Vi har alle på et tidspunkt i vores liv, følt at pengene ikke rakte langt nok. Det er naturligt at søge en løsning. Hos Survey Bee har vi derfor lavet en guide til dig som vil tjene flere penge og undgå at kontoen står tom hver måned. Vi vil i dette indlæg, ligeledes lære dig at optimere din nuværende indkomst. Hvis du ikke får styr på dit budget, er det underordnet hvor meget du tjener, så vil der altid være en stor chance for at du vil mangle penge.

For at tjene ekstra penge er der en række af ting du kan gøre for at optimere din konto. Vi har herunder lavet en liste af ting du kan gøre for at få en mere stabil økonomi og naturligvis tjene ekstra penge.

  • Tjen penge online.
  • Få et ekstra job.
  • Lav et budget.

Vi vil senere i indlægget gennemgå disse punkter, så du får en gennemført guide til præcis hvordan du kan tjene flere penge. Disse punkter er kun et forslag, vi er ikke alle ens og det kan være at du selv har en kreativ idé der virker bedre for dig. Overordnet er dette dog en ret sikker måde at tjene flere penge.

Tjen penge online

Når pengene ikke rækker må man finde en måde hvorpå man kan tjene flere penge. Der er naturligvis et hav af muligheder for at tjene penge, men har man i forvejen et job eller et studie, kan det være umuligt at have et ekstra fysisk arbejde. Så hvordan kan du tjene penge flere penge?
Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor meget ekstra tid du har, om du kun vil lave noget ugentligt eller om du vil bruge tid på det hver dag. Det kan være at du har 10 minutter til overs i toget eller en time hver onsdag. Hvornår du har tid, sætter ikke begrænsninger, da du kan tjene penge døgnet rundt.

En af de gode muligheder for at tjene penge, der sætter mindst begrænsninger for dig, er at tjene penge på undersøgelser og reklamefilm. En masse virksomheder vil med glæde betale for din mening, da det kan hjælpe dem til at udvikle bedre produkter og reklamer. Du kan derfor blive betalt for at give din mening om produkter, reklamer og servicer. Det eneste det kræver er internet adgang gennem en computer, tablet eller mobiltelefon. Du kan derfor tjene penge på farten, når du er på vej hjem fra job eller andre tidspunkter hvor du har 10 minutter til overs.

Undersøgelser _tilmeld

Tjener du penge på undersøgelser, er der ikke nogen minimums grænse for hvor meget tid du skal bruge på det. Du tjener alt efter hvor meget du laver og bestemmer derfor helt selv hvor meget tid du vil bruge og hvor mange penge du vil tjene. Ønsker du at tilmelde dig til undersøgelser kan du gøre det gennem Survey Bee hvor vi har samlet en masse sider og tilbyder dig at blive tilmeldt dem på én gang.

Du bliver nødvendigvis ikke rig af at tjene penge på denne måde, men det kan give dig lidt mere frihed til at købe en kop kaffe på en café eller en ny bluse. Ønsker du at tjene flere penge, skal du naturligvis også lægge mere tid i. Du kan eksempelvis lave en blog, en affiliate website eller en youtube kanal. Alt dette kan du gøre online og kan derfor også selv vælge dine arbejdstider. På trods af at du selv kan vælge arbejdstider, kræver disse måder at tjene penge, flere arbejdstimer end at tjene penge på undersøgelser. Du skal derfor arbejde langt mere hvis du vil tjene penge på en blog, frem for at besvare en undersøgelse.

Få et ekstra job

Der kommer flere og flere stillinger der er online og du behøver derfor nødvendigvis ikke at have et job hvor du skal være der fysisk. Du kan få et job hvor du blot skal bruge din computer og mobil, således kan du arbejde hjemmefra. En af disse jobs kan eksempelvis være at blive en virtuel assistent, hvor du online assistere en anden person. Opgaverne kan bestå i at renskrive tekster, skrive taler og andre små opgaver. At tjene penge gennem et online job sætter rammer for din arbejdstid da du naturligvis skal være færdig til den deadline du får.

Nogle steder vil du blive betalt timeløn og andre steder vil du blive betalt for den opgave du løser. Du vil få et større beløb for denne slags arbejde end ved eksempelvis undersøgelser, du vil derimod også være tvunget til at arbejde mere intenst og på de tidspunkter hvor arbejdsgiveren har brug for dig. Søger du derfor en måde at tjene lidt ekstra penge hist og her, er dette ikke måden at gøre det på.

Lav et budget

Tjener du ikke nok penge, kan det ligeledes skyldes at du ikke har et stabilt og overskueligt budget. Dette kan laves hurtigt og på en måde hvorpå det er let at rette i. Har du et budget er det langt nemmere at holde øje med, hvor dine penge forsvinder hen.

I første omgang skal du åbne et excel ark og opsætte dine udgifter og dine indkomster. Grunden til du skal lave det i Excel eller et lignende program er, hvis du kommer til at tjene flere penge eller bruge flere penge, kan du let ændre i dit budget.

Når alle udgifter og indtægter er sat op, skal du blot minus dem med hinanden. Har du et underskud skal du kigge på om du kan skære noget fra eller vælge en måde at tjene flere penge på. Har du et overskud er det en god idé at lave det til en opsparing, således har du altid penge på kistebunden.