Sådan udvælger vi vores undersøgelsespaneler

Tilmeld dig flere undersøgelser på én gang.

Hos Survey Bee tilbyder vi dig tilmelding til en række af undersøgelsespaneler såsom Eovendo og YouGov .Før vi tilbyder dig, at tilmelde dig har vi været igennem en process for at sikre at de er aktive og at du kan få en god belønning for dit arbejde.

En af vores partnere er blandt andet Eovendo, der er et stabilt undersøgelsespanel der tilbyder dig penge for din mening, rabat på produkter og sjove spil med præmier. Eovendo er en af de servicer i Danmark der giver rigtig gode muligheder for at du kan tjene penge online. Dette er også en af grundene til at vi har valgt at have Eovendo som en del af vores service.

Ønsker du at tilmelde dig Eovendo eller flere af undersøgelses panelerne, kan du gøre det her på Survey Bee. Det kræver blot 2 minutter og et par enkelte klik.

Hvordan tilmelder man sig til undersøgelser?

Her på Survey Bee har vi valgt at gøre det lettere for dig at, tjene penge online. Derfor har samlet en håndfuld af de bedste undersøgelsespaneler i Danmark og givet dig muligheder for at tilmelde dig så mange du vil på én gang. Vil du derfor, eksempelvis kun tilmeldes Eovendo, kan du dette.  

Når du skal tilmelde dig undersøgelsespaneler skal du blot følge tre simple trin. Først skal du vælge hvor mange og hvilke undersøgelses paneler du ønsker at tilmelde dig. Herefter skal du indtaste dine oplysninger. Når du har gjort dette vil du modtage en mail hvor du blot skal bekræfte din tilmelding. Med disse tre simple trin, er du nu igang med at tjene penge online.

Hvor mange penge kan jeg tjene på undersøgelser?

Det er meget forskelligt fra panel til panel, hvor meget du kan tjene og hvordan de betaler dig. Eovendo har eksempelvis flere forskellige måder at betale dig på. Der kan du både blive betalt kontant eller få det udbetalt som et gavekort. Du kan ligeledes være med i lodtrækningen om præmier hver dag hos Eovendo.

Hos nogle af de andre paneler kan du ligeledes få udbetalt kontant og som gavekort. Enkelte af panelerne tilbyder dog også at du giver pengene til velgørenhed eller eksempelvis støtte et barn i Afrika.

Er det sikkert at tilmelde sig undersøgelses panelerne?

Tilmelder du dig til undersøgelser gennem Survey Bee kan du være sikker på at det er paneler som vi har haft i søgelys og stoler på vil gøre det bedste de kan for at yde god service overfor dig. Der er ikke nogen af vores partnere der laver scams og vores partnere har været på markedet i et længere stykke tid. Hvis vi blot tager et kig på Eovendo er det en yderst troværdig side man kan stole på. De har ikke kun en flot trustpilot score men også en stabil service.