Tjener du penge hjemmefra?

Ligger du på sofaen og ser tv? Så kan du lige såvel bruge tiden på at tjene penge.

Det er blevet langt mere populært at tjene lidt ekstra penge hjemmefra og dette er forståeligt, da det er hurtigt og simpelt at lave lidt ekstra penge online. Der er dog mange forskellige måder og hjemmesider hvorpå man kan tjene ekstra penge hjemmefra og det kan være en jungle at finde rundt i, hvilket også er grunden til dette indlæg.

Hvordan tjener man penge hjemmefra?

Der er utrolig enkelt at tjene penge hjemmefra og alle i Danmark kan være med. Når du vil tjene penge hjemmefra skal du blot finde en virksomhed der udbyder undersøgelser for penge. Du skal herefter melde dig til og så er du i gang.

Når du skal finde disse virksomheder kan det hurtigt blive tidskrævende og du kan risikere at ramme ind i virksomheder der blot er ude efter at snyde dig. Hos Survey Bee vil vi hjælpe dig med at tilmelde dig til de bedste undersøgelsespaneler, der også tilbyder dig den bedste pris pr. undersøgelse du besvare.

Ønsker du at gøre brug af Survey Bee skal du blot følge tre simple punkter

  • Vælg hvilke undersøgelser du vil tilmelde dig

  • Indtast dine oplysninger

  • Bekræft din tilmelding - og så er du klar!

Du skal starte med at vælge hvem du vil modtage undersøgelser fra, eksempelvis Eovendo eller YouGov. Det kan svinge fra et par undersøgelser om måneden til at du kan modtage nogle dagligt, det kan derfor betale sig at tilmelde sig flere sider. Du kan altid framelde dem igen.

Herefter skal du blot indtaste dine oplysninger såsom navn og email, hvorefter du skal aktivere dig på email. Så er du klar til at tjene penge hjemmefra!

Undersogelse _penge

Så meget kan du tjene hjemmefra

At besvare undersøgelser kan naturligvis ikke betale huslejen eller en ny bil, men det kan give dig lidt ekstra penge at have det sjovt for. Nogle undersøgelsespaneler lader dig også udbetale det i gavekort til eksempelvis kaffe eller boligudstyr, hvilket giver dig mulighed for at shoppe uden at ødelægge dit budget.

Der kan være forskel på hvor meget du bliver betalt pr. undersøgelse og der er derfor ikke et standardbeløb for hvad du tjener på en undersøgelse. På trods af at det ikke er høje beløb du får for en undersøgelse er det stadig gode penge i forhold hvor lidt du skal anstrenge dig for at få dem.

Hvorfor tjene penge på undersøgelser hjemmefra?

Når du skal tjene penge hjemmefra er der flere forskellige måder at gøre det på, hos Survey Bee mener vi at tjene penge på undersøgelser er en lettere måde at tjene penge på online, da du selv kan bestemme hvornår du vil arbejde og ligeledes hvor meget du vil lave. I forhold til andre måder at tjene penge online, hvor du eksempelvis skal vedligeholde en hjemmeside eller en Youtube kanal, så giver det langt mere frihed at kunne tjene penge gennem undersøgelser.


Når du tjener penge på at besvare undersøgelser og give din mening om reklamer, er du ikke bundet til at skulle gøre det hjemmefra. Du kan ligeledes besvare undersøgelser på mobilen, på vej i toget eller i bussen.