Sådan kan du tjene penge online

Læs med og lær hvordan du kan tjene flere penge online

Selv helt små valg kan blive farvet af sin bankkonto, som eksempelvis om man skal vælge den dyre økologiske mælk eller den billige budget mælk. De fleste er derfor også interesseret i at tjene flere penge. Har man i forvejen et job, er studerende eller på barsel kan det være en udfordring at få et fysisk job, for at tjene lidt ekstra penge.

Vi vil derfor, igennem dette indlæg komme ind på hvorledes du kan tjene penge hjemmefra, hvad du skal være opmærksom på når du tjener penge online og hvad det kræver af dig.

Tjen penge online, på disse måder

Der er et hav af muligheder for at du kan tjene penge online, nogle måder er bedre end andre o g vi har derfor valgt at kigge nærmere på de måder du kan tjene penge hjemmefra. Når du kigger på de forskellige måder at tjene penge, er der stor forskel på hvor meget du kan tjene, hvor meget du skal arbejde for det og hvor tit du skal arbejde, for at tjene lidt ekstra penge online. Der er naturligvis også de mennesker der blot prøver at snyde dig, men dette vil vi komme ind på senere.

Tjen penge og vind præmier online, for din mening

Flere og flere virksomheder har fundet frem til at, når det kommer til udvikling og tilpasning af deres produkter, kan det i høj grad betale sig at lytte til forbrugerne. Der er derfor et stort antal af virksomheder, der ser din mening som et værdifuldt værktøj og er villig til at betale for din mening online.

Der er en række af undersøgelses paneler, der laver disse undersøgelser for virksomheder og du har derfor mulighed for at tilmelde dig en sådan side og få flere forskellige undersøgelser, i stedet for at skulle finde hver enkelt virksomhed der tilbyder penge for undersøgelser.

blogpost_10/08

På Survey Bee har vi samlet alle disse undersøgelsespaneler, så du kan tilmelde dig dem alle på én gang. Dette vil spare dig en masse tid og besvær med at finde og tilmelde dig de forskellige paneler. Du vil i løbet af kort tid være i gang med at give din mening og tjene penge på det.

Det er naturligvis ikke noget der kan betale din husleje, men tager du en undersøgelse om dagen der blot vare cirka 5 minutter, kan du let tjene penge til en kop kaffe på en café eller blot få nogle ekstra hundrede kroner om måneden. Du er ikke tvunget til at tage undersøgelser konstant og kan selv vælge hvad du vil deltage i. Der er derfor ikke de store krav til dig og i forhold til belønningen du får, kan det sagtens betale sig at bruge 5-10 minutter om dagen.  

Tjen penge på Facebook

Der er flere måder du kan tjene penge på Facebook, det kan dog være en stor fordel at have noget kendskab til markedsføring på Facebook. En måde du kan tjene penge på Facebook, er ved at starte en gruppe og få en masse følgere. Når du har en god håndfuld følgere eller likes, kan du annoncere for andre virksomheder, der så betaler dig for hver gang en person klikker på annoncen. Dette er blot en af de mange måder, hvorpå du kan tjene penge på Facebook.

Sådan tjener du penge på Youtube

Vil du tjene penge på Youtube er det en god idé at blive adsense partner, ved at gøre dette kan du tjene penge på din Youtube kanal. Det kræver dog en del at bygge din kanal op og få følgere/likes. Du skal derfor gøre op med dig selv, om du har tiden til at opbygge din Youtube kanal.

Bliv ikke snydt når du tjener penge online

Der er som sagt mange muligheder for at tjene penge online, iblandt disse er der desværre lige så mange der prøver at snyde dig for penge eller gratis arbejdskraft, som der reelle virksomheder. Du skal derfor altid være opmærksom når du prøver en ny indtjeningsmulighed online. Herunder vil vi gennemgå to punkter du skal være opmærksom på når du søger steder online hvor du kan tjene penge hjemmefra.

  • Tilmeld dig aldrig et sted der beder om opstartsgebyr fra dig.
  • Oplys aldrig konti oplysninger, medmindre det er gennem anerkendte steder såsom Paypal.

Disse to punkter er de mest basale rammer at forholde sig til når man skal tjene penge online. Mange af de virksomheder der prøver at snyde dig for penge vil eksempelvis bede om et opstartsgebyr, før du kommer i gang med at tjene penge gennem deres hjemmeside. Disse virksomheder vil blot tage dit gebyr og du vil aldrig komme i nærheden af at tjene penge på deres hjemmeside.

En anden måde de kan snyde dig på er ved at bede om dine kontooplysninger, så de kan overføre dine penge. Når du oplyser dette, vil de have adgang til din konto og kan derved tømme den. Opgiv derfor aldrig konto oplysninger medmindre der bliver gjort igennem en sikret portal såsom Paypal. Så er du sikret at du ikke mister penge frem for at tjene dem.

Hvad kræver det af dig, at tjene penge hjemmefra?

Når du skal tjene penge online, skal du som standard have adgang til en computer og til internet. Tjener du penge på at besvare undersøgelser og give din mening om videoer, kan du ligeledes gøre det fra mobilen.

Det kan være svært at bedømme hvor meget tid du skal bruge på det, da du selv sætter rammerne. Besvare du undersøgelser er det dog meget normalt at bruge 5-15 minutter om dagen alt efter hvor mange undersøgelser du vil igennem. Tjener du penge på Facebook eller Youtube kan det tage langt mere af din tid da der er mere forarbejde før du begynder at tjene pengene.