Kan du tjene penge på Eovendo?

Ved du hvad Eovendo er og hvad du kan få ud af det?

Hvad er Eovendo?

Eovendo er en side der belønner dig for at give din mening om andre virksomheders reklamefilm. Virksomhederne bruger dette til at gøre deres reklamer bedre og de er derfor villige til at betale for at de modtager din mening.

Når du tilmelder dig vil du modtage en mindre penge belønning for hver reklamefilm du ser. Det kan variere, hvor mange reklamefilm du kan se om dagen. For det meste er det mellem 3-8 reklamefilm om dagen, med en varighed på omtrent et minut. Eovendo er 100% gratis for dig.

Kan det betale sig at bruge Eovendo?

Det korte svar på dette vil være ja, men det afhænger naturligvis af hvorfor du vil bruge Eovendo. Hvis det er for at spare op til en ny bil, så kan det ikke betale sig da det er mindre beløb du tjener. Ønsker du derimod blot at have lidt ekstra penge til eksempelvis en kop kaffe på en café eller nyt sengetøj, så kan det sagtens betale sig at bruge tid på Eovendo.

Da Eovendo kan bruges på telefonen, kan du ligeledes slå transporttid ihjel med at tjene lidt ekstra penge. Om du bruger Eovendo hver dag eller en gang om ugen resultere naturligvis også i hvor meget du tjener. Der er ingen regler for hvor meget du vil bruge det, men vil du have så meget ud af det som muligt er det anbefalet at se en reklame eller to om dagen.

Du kan derfor altid finde 5 minutter til at tjene lidt ekstra penge om dagen.

Hvis du vil tilmelde dig til Eovendo eller flere undersøgelsespaneler er du velkommen til at bruge vores gratis service, hvor du kan tilmelde dig flere på én gang.

Sådan tilmelder du dig Eovendo?

Hos Survey Bee har vi gjort det lettere for dig at tilmelde dig Eovendo og andre undersøgelsespaneler. Du kan på vores side tilmelde dig en eller flere undersøgelsespaneler på én gang og derved spare tid. Det eneste du skal gøre er at vælge hvilke undersøgelser du ønsker at tilmelde dig og derefter give dine kontakt oplysninger. Du vil hurtigt modtage bekræftelse på mail, du blot skal aktivere. Før du ved af det, vil du være i gang med at tjene penge online.

Ønsker du at tilmelde dig kan du blot trykke her, der vil føre dig til startsiden på Survey Bee.

Hvad kan jeg få ud af at bruge Eovendo?

Når du bedømmer videoer på Eovendo vil du blive belønnet med et pengebeløb, hvordan du ønsker at få udbetalt disse penge er op til dig selv. På Eovendo giver de dig mulighed for at udbetale kontant eller som et gavekort til en butik. Vælger du at udbetale kontant får du dem overført til din Paypal konto, hvor du kan overføre dem til din normale bank konto. Vælger du at få pengene udbetalt som et gavekort, vil du ved de fleste gavekort få en højere værdi end du har.

På Eovendo har de ligeledes en masse spil og konkurrencer, hvor du kan vinde ekstra præmier hver dag. Dagligt har du muligheden for at skrabe et virtuelt lod, med chancen for en penge gevinst eller et gavekort. Du kan ligeledes være med i nogle spil, der hvis du vinder, giver dig et lod til en af deres konkurrencer.

Spar penge hos Eovendo

Hos Eovendo kan du ikke blot tjene penge, du kan ligelede spare penge. Der er tit rabatter på forskellige produkter lige fra boligtekstiler til gadgets. Disse rabatter på produkter kan bruges af alle der er tilmeldt. Udover rabatten giver Eovendo ligeledes et par kroner når du gør brug af tilbuddet.