Fordele og ulemper ved at tjene penge online

Dette skal du overveje inden du tjener penge online.

Flere virksomheder har igennem tiden valgt at gætte sig frem til hvad kunden vil have. Dette har resulteret i at mange penge er blevet spildt på at rette fejl. I dag har virksomhederne indset at der ikke er grund til at gætte hvad kunden vil have, når man blot kan spørge dem.

Virksomhederne er derfor villige til at betale for din mening og deres produkter, reklamer og dine egne købsvaner. Det eneste du skal gøre for at tjene penge online på undersøgelser er, at tilmelde dig et undersøgelsespanel, du vil derefter automatisk modtage undersøgelser du skal svare på. Enten ved at logge ind på hjemmesiden eller de vil blive sendt til din mail.

Som man gør med ethvert job opvejer man altid hvad man tjener på det i forhold til hvad man skal yde. I dette indlæg har vi derfor opsat fordele og ulemper ved at tjene penge online, så du blot skal tage stilling til disse fordele og ulemper.

Penge _fordele

Fordele ved at tjene penge online

Der er naturligvis mange fordele ved at tjene penge, men specifikt for at tjene penge online er der ligeledes en håndfuld. Der er naturligvis altid forskel på hvad man individuelt ser som en fordel og vi har derfor valgt at tage de mest overordnet fordele ved at tjene penge på undersøgelser.

Den første fordel er ligeledes en af de største, du kan besvare undersøgelser over alt så længe du har internetadgang. Dette betyder at du uden problemer kan tjene lidt ekstra penge på vej hjem fra jobbet eller studiet, så længe du blot har en computer, tablet eller mobil ved hånden.

Du kan tage undersøgelser når det passer dig og er ikke bundet til at skulle deltage i et minimum af undersøgelser. Hvilket med andre ord betyder at du kan tjene penge om morgenen, ved middag eller om natten, hvis det er på det tidspunkt at du har tid. At du ikke er tvunget til et minimum af undersøgelser gør at du helt selv kan være herrer over hvor mange penge du vil tjene.

Ulemper når du tjener penge online

Der er naturligvis ulemper ved alt, også ved at tjene penge online. En ulempe ved at tjene penge online er, at det udelukkende er små beløb og at timelønnen kan være lille. Ser man derfor ikke online undersøgelser som tidsfordriv, kan man føle at det er en lille udbetaling.

Enkelte undersøgelses paneler udbetaler primært kun i gaver, donationer og gavekort. Ønsker man at blive betalt i kontanter, er dette naturligvis en ulempe ved at tjene penge online. Man kan vende den og sige at de penge man tjener er beregnet som lommepenge og man kan derfor blot få det udbetalt til en butik man kan lide at handle i.

Der er enkelte bedragere i branchen som prøver at snyde penge fra dig, fremfor at lade dig tjene penge. Det kan derfor være en ulempe hvis du ikke er vant til at bruge nettet. Hvis du er nervøs for dette anbefales det at du holder dig til de store velkendte virksomheder eller gør brug af vores service på Survey Bee.