Online Entrepreneur Awards 2015: Kvinder og skønhed

 

 

Hvad er Online Entrepreneur Awards 2015?

Online Entrepreneur Awards 2015 sætter fokus på danskere, der har gjort sig udmærket på internettet gennem medier som blogs, videologs, instagram og twitter. De nominerede bloggere skal ose af personlighed og have et drive, der gør at de skiller sig ud fra mængden. Derudover skal man have en vis form for indtægtskilde gennem sit virke.  

De nominerede i "Kvinder og skønhed" er en inspiration til alle jer, der gerne selv vil igang med at starte en profitabel blog eller lignende på de digitale medier, samt alle jer, der bare elsker succeshistorier.

De nominerede:

Fie Laursen

1.Fie Laursen

fielaursen.dk

18-årige Fie har virkelig nået nye højder på de sociale medier. Med en fortid som mobbeoffer og spiseforstyrret, tog Fie Danmark med storm på de sociale medier med hendes personlige historie. Siden da er Fie begyndt at blogge mere om mode og skønhed, men hele hendes person oser stadig af personlighed og meninger, som hun ikke er bange for at give til kende. Fie tjener nu penge på sponsorerede indlæg på hendes blog, men hun har også brugt hendes store popularitet på de sociale medier som et springbræt til at prøve kræfter som musiker og sangerinde. Med andre ord er der i Fie Laursen tale om en rigtig online iværksætter. 

Fies bedste tip:

“Mit bedste tip er at købe et domæne, få lavet et fedt blog design og gå op i bloggens kvalitet, med billeder. En måde at opbygge læsere er også at skabe debats ved at skrive indlægs der vil trække omtale til sig. Ellers, at samarbejde med andre bloggere, så man kan linke til hinandens blogs og dele følgere. Nu har jeg haft en af DKs største blogs i 3 år, og det har bragt mig til hvor jeg er :)”

Cecilia Demante2. Cecilia Demant

youtube.com/user/NordicBeautySecretsD

Cecilia’s Nordic Beauty Secrets er både en youtube-kanal og blog. Derfor er der her tale om rigtig online iværksætter. 20-årige Cecilia skiller sig lidt ud fra andre skønhedsbloggere idet hun interesserer sig for kemien bag produkterne. På denne måde giver Cecilia ikke blot sin mening om de produkter hun anmelder, hun giver også en dybere indsigt i hvad produkterne indeholder og hvad disse ingredienser rent faktisk gør på kort og på lang sigt. Dette mix af skønhed og kemi viser på allerbedste vis Cecelia's glødende passion og engagement, og det fornemmes allerede fra første blogindlæg man læser. 

Cecilias bedste tip:
“Mit bedste tip til at få en succesfuld blog man kan leve af er, at det skal være passionen der driver værket. Integritet betyder alt i blogverden, og folk kan med det samme mærke, om du blot er i det for at tjene penge, eller om du har en reel passion for dit emne og for at dele din viden med andre. Start aldrig en blog fordi du vil tjene penge - start en fordi du ikke kan lade være!”Pudderdåserne

 

3.Katja Moikjær og Helene Hansson

pudderdaaserne.dk

Under kunstnernavnet pudderdåserne, blogger Katja og Helene om skønhed - tips, tricks og hudløs ærlige anmeldelser. Hvis du søger efter en dansk anmeldelse af et eller andet skønhedsprodukt på google, så finder du uden tvivl pudderdåsernes anmeldelse på side ét. I Katja og Helene får man to skønhedsdivaer, der på bedste vis sætter dagsorden inden og kvinder og skønhed - på godt og ondt. Katja og Helene har sat en ære i at dele deres ucensurerede mening om diverse skønhedsprodukter og behandlinger. Pudderdåserne accepterer sponsorerede indlæg og reklame - men de lover ingen rosende ord. Kun ærlighed.

Kristine Sloth
4. Kristine Sloth

Kristinesloth.dk

Aalborgensiske Kristine er en af Danmarks perler når det gælder videologging. På youtube taler Kristine åbent om det at blive kvinde og alle de problematikker, der følger med. Hun hylder også kvindeligheden og giver gode råd omkring sminke og skønhedsrutiner. Kristine bliver hyldet af piger fra hele landet, der følger med i hendes youtube-kanal. Populariteten har resulteret i at Kristine nu tjener penge på annoncører på hendes youtube-kanal. Det kan være reklamefilm, der bliver vist lige inden hendes film, eller sponsorerede produkter hun anbefaler på kanalen. Alle disse faktorer har medvirket til, at vi har nominere Kristine i kategorien Kvinder og Skønhed.
 

Kristines bedste råd ner:

"Det vigtigeste når man gerne vil starte noget op, er at man er dig selv 100%, og ikke på noget tidspunkt ændre sin person uanset mængde af succes eller andet som kan være svært at hænge i, når man kan gå hen at blive et kendt ansigt"

Johanne Kohlmetz5. Johanne Kolmetz

johannekohlmetz.dk

Johanne er en rigtig entertainer, der driver både youtubekanal og almindelig blog. På både bloggen og vloggen, der i øvrigt supplerer hinanden rigtig godt, tester Johanne forskellige produkter og giver sin mening til kende for sine følgere. Johannes indlæg udstråler, at hun har et drive, en passion og engagement i de emner hun skriver om. Johanne laver både sponsorerede indlæg og anmeldelser på eget initiativ. Derudover bugner bloggen også af mode, inspiration, opskrifter og  selvfølgelig tutorials.

Miax6. Mia Jensen

youtube.com/user/miax1994

Mia fra vejle er en up-coming videologger, der går under navnet Miax1994 på youtube. Hun laver sminke- og hårtutorials, hauls og small-talk-videoer om andre skønhedsrelaterede emner. Mia engagerer desuden sine følgere i vloggen ved hjælp af dialoger som “Ask Mia”. Det krævede flere års hårdt arbejde før Mia begyndte at tjene penge på sponsorerede indlæg. Med andre ord er der her tale om online iværksætter med masser af potentiale, og en online iværksætter der kan agerer som forbillede for andre potientielle bloggere. 

Mias bedste tip:
“Når man starter en Youtube kanal, er det vigtigt at man gør det fordi man vil det 100%! Det kræver meget at lave videoer, og man når ikke til toppen på 2 dage. Det kræver erfaring, udfordringer, øvelse og tid! Det har taget mig 5-6 år at nå til hvor jeg er i dag. Vær’ dig selv  og skab noget du kan stå inde for. Start ikke for pengenes skyld. Gør det fordi du kan li’ det og fordi du har en passion for det! Pengen kommer efter noget tid og er en lækker bonus.”

Michelle Nielsen7. Michelle Nielsen

stonemuse.dk

24-årige Michelle fra Ikast blogger mest om mode og den moderne studerendes hverdag. Med base i Aarhus, ligger hun inspirerende billeder ud på både instagram og hendes personlige blog Stonemuse.dk. Michelle har over 5.000 likes på facebook og næsten 12.000 følgere på instagram, og desuden har hendes berømmelse også nået ud til avismedierne. Denne opmærksomhed har gjort Michelle interessant for sponsorer. Gennem reklamer på bloggen og henvisninger til andre hjemmesider tjener Michelle gode lommepenge. Michelles fortælling er et lysende eksempel på en succesfuld iværksætterhistorie; hun tjener ca. halvdelen af, hvad hun kunne tjene som kassedame, og det gør livet lidt sødere på SU.

Michelles bedste tip:
“Køb og lær at mestre et godt kamera med det samme og så er det er simpelthen bare at springe ud i det. Husk at bruge tid på at finde din egen stil og personlighed inden du begynder at tænke indtjening.”

Danielle Hoe8. Danielle Hoe

daniellehoe.dk 

Udover at blogge om livsstil, skønhedsprodukter og mode, skiller Danielle sig ud fra mængden ved åbent at skrive om plastikoperationer og andre kosmetiske tiltag. Med udgangspunkt i sin egen historie, deler den 23-årige CBS-studerende ud af sin erfaring, både det positive og det negative, og diskuterer emner som lavt selvværd. Danielle har trukket mere opmærksomhed til sin blog ved at melde sig til debatter i TV og dokumentarer om unge, der går under kniven.  Gennem sponsorerede indlæg om produkter og services, hun finder interessante, kan Danielle tjene penge eller få gratis produkter. 
Danielles bedste tip:
“Vær ærlig. Der findes rigeligt med mennesker derude, der går mere op i, hvad - eller hvor meget - de kan få tilsendt gratis, men utilsløret, åbenhjertig ærlighed er en sjældenhed nu til dags. Det viser dine læsere, at din blog er kvalitetsbevidst i såvel de virksomheder, du vælger at repræsentere, og de indlæg du skriver, og dét er en egenskab, der ikke kan sættes en pris på."

Klara Holm9. Klara Holm

klaraholm.dk

24-årige Klara har en youtubekanal, der bliver fulgt af over 14.000 følgere. Dette er en succes, Klara har brugt over 2,5 år på at brygge op og har i dag flere sponsorerede indlæg. På sin kanal uploader hun mest videoer om sminke og skønhedsprodukter, men Klara kommer også rundt omkring andre interesse-emner som mode, træning og mad. Udover youtubekanalen, supplerer Klara de sociale medier med en personlig blog, hvor kreative billeder og inspiration bliver delt.

Alma Spies

10. Alma Spies

almaspies.com

Som Alma selv fortæller i sin blog, er hun en 15 årige københavner med store drømme. I bloggen findes indlæg for enhver smag. Ønsker man at blive opdateret på de seneste nyheder indenfor mode eller skønhed finder man det her. Herudover har Alma også gjort plads til indlæg, hvor hun giver indretningstips eller tips til en sund kost. I de seneste indlæg kommer man helt tæt på Almas liv, idet man følger hendes liv som udvekslingsstudent i USA. Alma viser vejen for vores læsere, der ønsker at blogge sig til en ekstra indtjening, blandt andet ved at lave indlæg, som sponsorerede af virksomheder.

Amanda Bugge

11. Amanda Bugge

amandabugge.dk

Med 3700 unikke besøg om måneden går det i den rigtige retning for 21-årige Amanda, der blogger om mode. I fremtiden ser hun sig selv som kendt modedesigner, og hun vil gerne udvikle sit eget mærke og egen tøjkollektion. Hun er allerede så småt startet på hobbyplan: Fritiden bliver nemlig gerne brugt på at designe og sy sit eget tøj, hvis tiden ellers tillader det. Når man læser hendes blog, er der der ingen tvivl om at Amanda er godt på vej til at nå sit mål. Indtil videre må Amanda nøjes med det hun tjener på bloggen.

Camilla Julie 1

12. Camilla Julie Hansen

camillajulie.dk

Camilla arbejder til dagligt som projektkoordinator, men i fritiden driver hun en blog, der giver ekstra lommepenge til dagen og vejen. Med over 1000 læsere om dagen, er Camillas hobbyblog blevet en success. Camilla skriver især om sig selv og sit eget liv, især hendes historie om 20 kgs vægttab har fyldt meget. På det seneste blogger Camilla dog meget om mode, og hun kommer glædeligt med gode tips og produkter, og til til hvor disse kan købes. 

Julies tip er:

“Gør din blog interessant for virksomhederne ved, at lade din personlighed og troværdighed skinne igennem”.

Maria Le Hanh13. Maria Le Hanh

modemedmere.dk

28-årige Maria har både en blog og en youtubekanal, hvor hun flittigt uploader indlæg og videoer om mode, produkter og skønhed. Hendes blog er en af de første slagsen i Danmark, og hun er stadig aktiv. Med en journalistuddannelse bag sig, leverer Maria varen. Velskrevne blogindlæg og underholdende videologs, der indeholder favoritprodukter, hauls og tips. Maria kan være et sandt forbillede for vores læsere. 

Pernille Frium14. Pernille Frium

fashionbyfrium.com

Pernille er uddannet fashion designer og blogger om mode. Hun deler både moderigtig inspiration og egne kreative projekter og kreationer på bloggen. Billederne på bloggen er ofte billeder af høj kvalitet af Pernille selv og hendes outfit. Men indlæg om trends, cravings og af mere personlig karakter forekommer også. Man kan virkelig fornemme Pernilles passsion og unikke bloggerstil i hendes indlæg, og lige netop disse to elementer sætter hun også en tyk streg under i hendes tip.

Pernilles bedste tip er:

“Blog om det du virkelig brænder for og find din egen personlige bloggerstil. Det må næsten være grobunden for en god blog.”

Simone Wulff15. Simone Wulff

simonewulff.dk

Simone går i 3.g og bruger fritiden på tøj, mode, cafébesøg og sociale medier. Simone har både en blog og en youtubekanal at holde ved lige. På bloggen skriver Simone om hendes hverdag og poster inspirationsbilleder, men hun lægger også rabatter og konkurrencer op i ny og næ. På youtube postes der hauls, personlige historier, meninger og co-videos. Simone er et rigtigt forbillede for de af vores brugere, der godt kunne tænke sig at tjene lidt siden af SU'en.