Online Entrepreneur Awards 2015: Kvinder med stort K

 

 

Hvad er Online Entrepreneur Awards 2015?

Online Entrepreneur Awards 2015 sætter fokus på danskere, der har gjort sig udmærket på internettet gennem medier som blogs, videologs, instagram og twitter. De nominerede bloggere skal ose af personlighed og have et drive, der gør at de skiller sig ud fra mængden. Derudover skal man have en vis form for indtægtskilde gennem sit virke.  

De nominerede i "Kvinder med stort K" er en inspiration til alle jer, der gerne selv vil igang med at starte en profitabel forretning på de digitale medier, samt alle jer, der bare elsker succeshistorier.

De nominerede:

Cecilie Villadsen

1. Cecilie Villadsen

americandreams.dk

Aalborgensiske Cecilie er synonymet for online iværksætter. Hun startede med at sælge tøj som 14-årige, efter hun havde redesignet et par bukser til smarte shorts. Hun fik god feedback og begyndte at sælge flere shorts på facebook, hvor folk var villige til at betale op til 1000 kr for hendes redesignede shorts. Derefter tog hun salget til nye højder på Trendsales. Men efter stor efterspørgsel på en egentlig webshop, efterkom Cecilie ønskerne og sælger nu tøj fra hendes webshop Amarican Dreams. Den snart 18 årige iværksætter opererer i dag i ni forskellige lande, og dermed indtager hun en klar førsteplads.

Cecilies bedste tip:

“Hvis din hobby bliver dit arbejde, bliver du helt klart drevet af motivationen. Nå dine mål og skab din fremtid. Ingen undskyldninger.”

Stephanie Bak

2. Stephanie Bak

koekkenetpaakvisten.dk

Køkkenet på kvisten er en dansk madblog, der er gået fra en fritidspassion til at være et næsten fuldtidsarbejde. Bloggen har nemlig vist sig at være så populær, at Stephanie nu prøver kræfter med en webshop. I kraft med at populariteten steg, begyndte Stephanie også at gøre sin blog mere personlig. Det har ført til at Stephanie, er begyndt at blive genkendt på gaden, hvor flere kommer op og spørger hende, om hun ikke er Stephanie fra Køkkenet på kvisten. Stephanie er et pragteksempel på hvordan man kan transformere interesse og hoby til forretning.

Her er Stephanies råd:

"Når du slet ikke kan lade være, skal du gå 100 procent efter det! 
Det er hårdt arbejde, og for mig var det i lang tid fuldstændig økonomisk ulønnet. Belønnningen får jeg til gengæld gennem anerkendelse fra mine følgere og fornøjelsen ved at lave det, jeg elsker aller mest. Det kan man ikke leve af alene - men den energi dét giver, kan man køre længe og langt på, så man kan yde det ekstra, det kræver at starte op som selvstændig. 
I mit tilfælde startede det hele faktisk som et tilfælde. - Passionen, hårdt arbejde, responsen og den motivation jeg får fra mine følgere har drevet Køkkenet på Kvisten til hvor det er i dag.
Mit noget selvmodsigende men samtidig bedste råd er derfor: 
Vær klar over hvad du går ind til og kast dig så hovedkulds ud i det, når du virkelig ikke kan lade være."

Anna

3. Anna Warrington

annawarington.dk

25-årige Anna fra København blogger om sundhed og træning. Motivationen bag er en rørende historie. Anna har nemlig skrøbelige knogler og har været igennem utallige operationer. Derfor er træning essentiel for Anna, og hun videregiver både gode tips og motivation til hendes læsere på bloggen. Blandt de inspirerende og personlige indlæg, lægger også sponsorerede indlæg op på sin blog.

Annas bedste tip:

"Vær passioneret og personlig! For at skabe et online univers hvor dine ord rammer andre, så må du give en del af dig selv. Tænk grundigt over hvad der gør lige netop DIG og DIN blog unik. Find din historie og begynd at formidle den - passioneret og personligt!"

Cecilie Lund

4. Cecilie Lund

fashionmom.dk

Cecilie er hjemmegående mor, med 5 børn på CV’et. Hun blogger om livet som hjemmegående mor, men også om modetøj på budget. Hendes råd er så gode at hun i december 2013 kom i Ude og Hjemme med sine tips. Udover sine sparetips, kommer Cecilie også med gode råd til opdragelse og hvordan man tackler små familiekriser. Livet som hjemmegående mor er ikke højt betalt, derfor tjener Cecilie lidt ekstra lommepenge ved at poste affiliate links med rabat på sin blog.

Trine Maria Larsen

5. Trine Maria Larsen

lortemor.dk

Oprindeligt fra Jylland, men nu bosiddende i København: 29-årige Trine blogger om det at være mor og alt det der ellers hører til det at være en moderne kvinde. På bloggen bliver tanker om alle hverdagens små mirakler og sure pligter luftet, sammen med en god portion kritisk og humoristisk sans. På denne måde når Trine ud til rigtig mange af Danmarks hårdtarbejdende kvinder. 

I en verden, hvor alle stræber efter perfektion, skaber Trine et pusterum og giver en håndsrækning til alle hverdagens kvindelige superhelte. Siden 2012 hvor bloggen startede, er interessen vokset stødt. Med et besøgstal på 100.000 om måneden, tjener Trine nu penge på at holde siden kørende ved b.la. at linke til andres hjemmesider.

 

Cecilie Lange

6. Cecilie Lange

cecilielange.dk

Københavnske Cecilie er 24 år og uddannet finansøkonom. Ved siden af sit fuldtidsarbejde læser hun HD på CBS og blogger om fitness og livsstil. Cecilie har siden barndommen været meget glad for sport, og denne interesse har hun valgt at gøre til en mindre indtægtskilde i sine unge voksenår. På bloggen lægger Cecilie både videoer og billeder op, som inspirerer hendes læsere og over 6.000 følgere på instagram. Derudover lægger hun ind imellem sponsorerede indlæg på bloggen.

Tina Dalbøge

7. Tina Dalbøge

tinadalboge.dk

Aarhusianske Tina er en kreativ sjæl, der er glad for at bruge både hoved og hænder. Selv kalder hun sig for gør-det-selv-kvinde eller handy-hobby-kvinde, men mange vil nok snarere kalde hende ekspert på området. Tina tjener penge på sin webshop kreahobshop.dk, hvor alle kreative sjæle kan købe materialer til egne kreative projekter og hobbyer. Derudover har hun en aktiv blog, hvor hun deler ud af ideér og kreative påfund, alt fra bolig og madlavning til fest-fif og oplevelser. Derudover udtaler Tina sig også om sin mening om diverse aktuelle emner.

Emilie Middelhart

8. Emilie Middelhart

emiliblog.dk

Emilie blogger om livet som mor og hendes passion for moderne boligartikler. Denne passion har også udviklet sig til en lille forretning, Just Spotted, som Emilie driver sammen med kæresten Casper. Indholdet på bloggen omhandler primært Emilie og hendes søn, Saxo: Hverdag, sund mad og livets erfaringer. Udover at reklamere lidt for sin egen forretning, laver Emilie også aftaler med andre firmaer som hun nævner og linker til på bloggen.

Johanne Mygind

9. Johanne Mygind

nutidensmor.dk

26-årige Johanne står bag den relative nye blog nutidensmor.dk, som hun oprettede i 2014. Her blogger den aarhusianske pædagogstuderende om børn, graviditet og livet som selvstændig kvinde og familiemor. Oprindeligt startede Johanne på instagram, hvor hun stadig opererer i dag med 10.800 følgere.

Lisbeth Bjerrum

10. Lisbeth Kiel Bjerrum

itsfashionbaby.dk

Nordjyske Lisbeth blogger primært om mode for forældre og børn. Men på bloggen findes også andre personlige indlæg om bolig, bryllup, rejser og babyer. Den 33-årige jurist, der er bosat i København, havde i juni 2014 37.600 unikke besøgende på sin side. Gennem affiliate links, advertorials og sponsorerede indlæg kan Lisbeth tjene penge og produkter på sin blog.

Jeanette Hylle

11. Jeanette Hylleborg

voksenlivsstil.dk

Jeanette er 48 år og har en blog, der henvender sig til voksne modebevidste kvinder. På bloggen kan man udover at læse om mode, finde gode opskrifter, inspiration til boligen, boganmeldelser og i det hele taget læse om livet som voksen kvinde. Jeanette driver også webshoppen Best of Nordic, der sammen med sponsorerede blogindlæg bidrager til hendes indkomst.

Jeanette giver her sit tip:

“Mine bedste tip er at være troværdig og at skrive, fordi du har et ønske om at give noget. Du skal investere både tid og noget af dig selv for at give inspiration til andre uden nødvendigvis at tjene penge de første år. Lykkes du med at skrive ærligt og personligt, og bevare din integritet ved ikke at sige ja til alt, kan du stille og roligt opbygge noget, der giver værdi for læserne og som vil kunne kaste både en ekstraindtægt, men især også gode oplevelser og et netværk af sig”

Jeanett Drevsfeldt

12. Jeanett Drevsfeldt

missjeanett.dk

Jeanett er nybagt mor, men blogger også om andet end livet med baby. Rejse og mode fylder både meget i Jeanetts liv, og dermed også på hendes blog. Modeinteressen har udviklet sig til en webshop, missjeanettshop, hvor Jeanett sælger modetøj. Derudover skriver hun om spændende rejsebeskrivelser og anmeldelser af restauranter og forskellige aktiviteter på destinationerne. Jeanett tjener udover webshoppen, også på sponsorerede indlæg på bloggen

Jelena Durovic

13. Jelena

ivaerksaettermor.dk

Jelena blogger om livet som iværksætter, mor og det at være en moderne kvinde i en hektisk hverdag. Med iværksættersites og brands som sejedrenge.dk og Magic Robes (som er igang med at blive samlet under et og samme navn), er Jelena en travl dame, der knokler for at få arbejde og privatliv til at balancere og gå op i en højere enhed. Udover sin webshop har Jelena også en fysisk butik i København.

Mille Kortland

14. Mille Kortland

millekortland.dk

Mille er personlig træner, men markedsfører sig selv på nettet. På hendes hjemmeside fortæller hun lidt om sig selv, og giver gode tips til interesserede læsere om hvordan man kommer i gang med en aktiv hverdag. Ved at dele gode tips ud gratis, får Mille tiltrukket flere potentielle kunder til hendes side. På denne måde generer Mille interesse omkring sin forretning.