Tjen penge på at se videoer

Det kan blive lidt tørt at sidde og læse side efter side med spørgsmål og diverse valgmuligheder til svar. Har man virkelig svært ved dette, men stadig ønsker at tjene lidt ekstra på samme måde, kan man begynde at kigge på muligheden for at bedømme videoer og reklamefilm. Her kan varigheden svinge fra 15 sekunder til 3 minutter, men det har en helt anden underholdningsværdi i forhold til at sidde med en multiple choice.

Efter videoen er slut, vil man blive stillet spørgsmål omkring lyd og videokvalitet, og derefter alt fra om man kunne genkende afsender, til hvilken indpakt videoen havde på en. I tilfældet af det er reklamefilm, vil man for eksempel blive spurgt ind til, om man ville købe produktet på baggrund af reklamen, eller om man følte sig stødt af samme. Der vil i mange tilfælde også være mulighed for at uddybe sine svar, således at hvis man overordnet kunne lide den, men er generet af en enkelt detalje, kan man dermed være mere specifik i sin bedømmelse.

Det har naturligvis også en betydning, om man er i målgruppen eller ej, om man er i målgruppen. Er man 16 år er en reklame for biler knap så relevant, men det er stadig muligt at tilkendegive sin mening omkring reklamen. Ligeledes kan det være knap så mange mænd, der kan vurdere om en reklame målrettet mod kvinder er enten relevant eller tillokkende. Langt de fleste steder er det dog både muligt at til- og fravælge interesser og anden data, dermed kan man få en mere målrettede reklame mod en selv at bedømme. Det udelukker dog også, at man kan tjene på de andre relevante videoer.  

Surveybee Film Anmeldelser

Vær ærlig selvom andet kan friste

Dette er mere et råd, frem for en regel. Der sidder mennesker og udvikler disse videoer og reklamer, og også mennesker der læser alle resultaterne igennem. Det er altså ikke for at genere nogen eller bare for sjov, at der bedes om din mening således at de kan se hvorvidt deres reklame kan generere salg af deres produkt, og om det er relevant for de mennesker, de ønsker.

Det kan friste nogle at svare uærligt, ikke fordi de ønsker at snyde nogen, men fordi det kan gå hen og blive lidt for personligt. Føler man at denne mur rammes, er det langt bedre at besvare spørgsmålet med "ved ikke"/ "ønsker ikke at svare" mulighederne. På denne måde behøver man ikke at føle sig udsat, samtidig med at man undgå at give hvad der kan betegnes som fejlagtige informationer.

Man skal også huske på, at man ikke kan komme i vanskeligheder, hvis man for eksempel besvarer et spørgeskema med, "Ja jeg har kørt overfor rødt før". Ens besvarelser er udelukkende til brug for dem, der har lagt videoen op, og ikke til at finde syndere, snydere eller andet.

 

Surveybee Tjen Penge På Video

Tjen penge på youtube video

Det er en lidt anderledes måde at gøre det på, da man egentlig ikke tjener penge på at se videoen. Men det er faktisk muligt at uploade en video for derefter at have den som indtægtskilde. Det kræver dog en hel den views af videoen, før det overhovedet er muligt, samt at det ikke er de helt store penge, der vil komme trillende.

Man hører dog om dem, der tjener de helt store penge, og næsten kan kalde det en fast indtægt at have en youtube video, men de har også arbejdet for det. Det handler som regel om dem inden for spilindustrien, hvor der er en stor efterspørgsel og visning af diverse spil, kampe og lignende. Her vil der også være følgere på verdensplan, og det opnås ikke med en hjemmevideo.