Tjen penge på at se film

Det lyder måske for godt til at være sandt, eller måske ligefrem som noget man kunne se sig selv prøve af. I dag gør internettet det således, at vi meget let kan få fat på hinanden. Dette er ikke kun gamle venner der finder hinanden på de sociale medier, det er også virksomheder og andre, der vil have fat på en bestemt målgruppe. Før i tiden var det en annonce i lokalavisen, men nu kan man nå alle, uanset hvor i landet, eller verden, de befinder sig.

Det er netop denne forbindelse af os alle, der er med til at være grobund for det samfund vi har i dag. Vi kan også nemmere, og er blevet mere villige for at rejse over længere afstande for det vi søger, end vi har været før i tiden. Præsentere en mulighed sig for os, er vi blevet meget mere tilbøjelige til at søge ud efter denne.

Men det behøver vi ikke engang mere, nu kan vi rent faktisk sidde derhjemme og med et klik med musen, tjene lidt ekstra til slik kontoen. Det kan ikke ligefrem erstatte et arbejde eller på andenvis en stabil indtægt, men der kan komme lidt ekstra ind hver måned, hvilket kan gøre hverdagen sjovere.

Adver

Tjen penge på at se reklamer

Vi ser dem hvergang vi tænder for TV'et, og på nogle kanaler er de der endda mere end selve showet vi ville se. Reklamer er over alt, på medierne, i det offentlige rum og i vores postkasse. Men nu hvor vi alligevel er tvunget til at se disse reklamer, og ganske ofte også har vores helt egen mening omkring dem, hvorfor så ikke tjene lidt på det?

Gennem diverse brugerundersøgelser, kan man nu se reklamer, give sin bedømmelse af dem, og derefter modtage en belønning. Belønningerne kommer i flere former og størrelser, men et praj kan være, jo mere detaljeret en undersøgelse og jo længere den er, jo mere vil man også kunne modtage i sidste ende.

Nogle tilbyder også penge i bytte for at se reklamen. Her er ikke tale om de helt store summer der gør dig til millionær på en dag, men nok til at man lige kan spare lidt op til et eller andet. Derudover vil der være lotterier og konkurrencer man kan deltage i, og hvis ikke det er penge der gives, så modtager man enten point der kan byttes til noget i webshoppen, eller en gave.

 Popcorn movie

Se film gratis i bytte for din feedback

Gider man ikke de reklamer der, og føler man heller ikke behøvet for småpenge er der, så kan man også vælge at få en oplevelse ud af sin service. Der bliver oftere og oftere holdt visninger af film. Her vil man blive inviteret til at se en film, for derefter i bytte at skulle udfylde et spørgeskema om filmen.

Man skal dog ikke forvente at komme ind og se de helt store hollywood film, faktisk vil man slet ikke få titlen afvide på forhånd, oftest heller ikke genren. Det betyder altså at man blindt går ind til en film, og er man sart i sit genrevalg, så skal denne metode måske ikke benyttes. Det er for dem der ønsker en hyggelig tur i biografen, uanset filmens genre.

Er filmen dårlig, ifølge alle eller bare en selv, er det naturligvis ærgerligt, men så må man jo notere dette i det efterfølgende spørgeskema. Det gælder dog også om at holde sig nogenlunde objektiv, for man meldte sig jo selv, og var ikke nødvendigvis en del af målgruppen. Heller notere at du ikke mente filmen ramte dig, frem for at pille den ned, hvis nu du kan fornemme den ikke var målrettet dig.