Tjen penge på internettet - her er fire måder

Internettet er stedet, hvor vi automatisk søger hen for at finde alskens informationer, hvor vi interagerer, ser sjove klip og meget mere. Men hvordan er det nu lige, at man kan tjene penge på internettet?

Det er ingen hemmelighed, at vi bruger ekstremt meget tid foran computerskærmen, hvor internettets og alle dets muligheder er vores foretrukne beskæftigelse. Den megen tid kan derfor omsættes til penge, hvis tiden altså udnyttes mere produktivt.

Shutterstock _210619498 (2)

1#

Ebay behøver vidst ingen nærmere præsentation, da den efterhånden kan kategoriseres som en slags Godfather inden for e-handel. Siden 1995 har folk kunne købe og byde på nye og gamle varer på ebay. Det er altså et stort auktionshus. Hvis man anskuer det fra et forretningsperspektiv, så har potentielle kunder mulighed for at se de ting du sælger alle døgnets 24 timer. For at optimere dine chancer for et salg, så bør du ikke sælge alt muligt gammelt ragelse, så at sige. Men du bør derimod sælge nogle ting, der er mere nichepræget. De forretninger der klarer sig bedst er dem, der sælger nicheprægede ting til et bestemt publikum.

2#

Hvis du besidder en stor portion produktivitet og kreativitet, bør du måske overveje at sælge ting, som du selv har fabrikeret. Det er altså en mulighed for at blive en del af det voksende handelsmekka, som flere og flere mennesker efterhånden har fået øjnene op for. At sælge sine egne varer kræver naturligvis, at du har en e-butik, hvorfra du kan distribuerer dine varer. I takt med den stigende efterspørgsel er der i dag flere, der tilbyder hjælp i forhold til opsætning, således at din side bliver brugervenlig og fleksibel. Fleksibiliteten er et af nøgleordene, idet en e-butik giver dig mulighed for at arbejde ved siden af. Du bør du være bevidst omkring, at det er særdeles tidskrævende at have egen butik, også selvok det bare er en e-butik. Det kræver blandt andet meget organisering, strukturering og koordinering i forhold til din hverdag.

3#

Internettet er bloggernes hjem. Det er her de kan skrive deres subjektive meninger og holdninger - og det er der altså nogle, der har slået kapital af, og gjort til deres levevej - og flere og flere gør det. At oprette sin egen blog og skabe en loyal læserskarer kan på sigt vise sig, at blive en betydelig indtægtskilde. Som blogger er det altid vigtigt, at din blog har et catchy navn, der får folk til at besøge, og vigtigst af alt, huske den. Det kan derudover være en fordel at tilføje en masse links i starten, så andre hjemmesider eller bloggere vil linke tilbage til dig. Et god råd til dig, der overvejer at springe ind i bloggersfæren, men mangler et relevant emne, så er det altid en god idé at blogge om de ting, der rører sig i samfundet. Det er helt automatisk de ting, der står klarest i folks erindring. Du kan også benytte dig af affiliate marketing som indtægtskilde. Flere og flere virksomheder vil betale for, at du sender trafik deres vej, der muligvis kan generere indtægter.

4#

Et af de nyere skud på stammen er online brugerundersøgelser. Du kender dem sikkert allerede - og har formentligt hørt sætningen "tjen penge hjemmefra". Du skal altså svare på spørgsmål eller vurdere på bestemte produkter eller servicer. Du skal dog ikke forvente, at du kan gøre det til din primære indtægt og levevej. Men det er helt sikkert et alternativ, der kan booste din økonomi, men det er en smule tidskrævende.

Ovenstående er måder, hvorpå du kan tjene ekstra penge. Du skal dog ikke forvente, at det vil forgylde dig økonomisk, men du skal derimod se det som et alternativ.

Læs mere: Tjen penge hjemmefra med et affiliate site