Betalte spørgeskemaer - Bliv belønnet for din mening, tilmeld dig i dag!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning
h-and-m
ikea
magazin
matas
paypal
zalando

Betalte spørgeskemaer - Bliv belønnet for din mening, tilmeld dig i dag!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning

Tjen penge nu!

Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!

Tjen penge på spørgeskemaer

Mangler du lidt ekstra lommepenge? At tjene penge på spørgeskemaer er en god måde at tjene disse ekstra penge. Her hos Surveybee kan du tilmelde dig en håndfuld legitime og godt betalende paneler der tilbyder spørgeskemaundersøgelser. Det er 100% gratis for dig at bruge vores service og ligeledes gratis at tjene penge på besvarelser af undersøgelser.

Sådan kommer du igang

Ønsker du at tjene penge på spørgeskemaer kan vi let hjælpe dig på vej. Hos Surveybee har vi en gratis service hvor du kan tilmelde dig så mange undersøgelser du vil, på samme tid. Dette er 100% gratis og lovligt.

Vi har sikret at alle de paneler vi tilbyder er legitime og godt betalende. Således kan du ikke bare tilmelde dig en masse paneler, men samtidig sikre dig at det er paneler af høj kvalitet. Når du tilmelder dig hos os, skal du blot indtaste din data, vælge paneler, aktiverer din profil og så er du i gang!.

Vi vil naturligvis altid beskytte din data og hverken Surveybee eller panelerne vil dele din information med en tredjepart.

Hvor meget kan du tjene på spørgeskemaer?

Hvor mange penge du kan tjene på spørgeskemaer, kan svinge meget og afhænger af et par faktorer. Du vil naturligvis tjene mere hvis du besvare flere undersøgelser. Da antallet af spørgeskemaer kan svinge hver måned, kan det være en god idé at tilmelde dig flere paneler, således at du modtager flere undersøgelser.

For at modtage flere undersøgelser kan du ligeledes udfylde din profil detaljeret. Den information du skriver i din profil, bruger panelerne til at screene dig i forhold til spørgeskemaer. De ved derfor ikke om du passer til en undersøgelser hvis du ikke har givet dem lidt information om din livsstil og erfaring.

Længden på det spørgeskema du besvare kan ligeledes ændre på, hvor meget du får i betaling. De længere spørgeskemaer vil for det meste give dig mere i betaling. Nogle paneler giver dig mere omfattende spørgeskemaer, jo flere du har besvaret før.

Hvad kan du tjene på at deltage i spørgeskemaer?

Der er forskellige måder du kan blive belønnet for din besvarelse af spørgeskemaer. Nogle paneler tilbyder dig kontanter du vil få udbetalt til din Paypal konto. Nogle udbetaler når du rammer et hvis beløb og andre udbetaler en gang om ugen eller måneden.

De fleste paneler tilbyder dig gavekort som belønning for din besvarelser. Dette vil for det meste være gavekort til store anerkendte butikker og du vil derfor altid kunne finde et gavekort der er brugbart.

Der er ligeledes en sidste mulighed hvor du kan donerer de penge du tjener på spørgeskemaer til velgørenhed. Der vil for det meste være et par organisationer du kan støtte, heriblandt Røde Kors, Læger uden grænser og Verdens skove.

Det er fleksibelt at tjene penge på spørgeskemaer

Det eneste du skal bruge for at tjene penge på spørgeskemaer er, en mobil, tablet eller computer med internetadgang. Derfor er det en utrolig fleksibel måde at tjene penge, du kan altid gøre det på farten og det tager kun 5-10 minutter at besvare et spørgeskema.

Står du i køen i et supermarked eller måske i toget på vej hjem fra arbejde, kan du hurtigt besvare et spørgeskema. Således bruger du ventetiden på noget produktivt.

Alle kan deltage

Det kræver ikke nogen specielle kompetencer at kunne tjene penge på spørgeskemaer. Panelerne der står for spørgeskemaerne søger mennesker i alle aldre, med forskellige beskæftigelser og livsstile. Din mening er essentiel lige meget om du er 25 år eller 65 år, om du er astronaut eller kok.

Den eneste begrænsning der ligger fra panelernes side er, at du minimum skal være 14 år gammel. Ordningen er er godt middel til opsparing, til at dække ekstraudgifter i budgettet eller forbrug og som et alternativ til at lån penge.

Hvem står for spørgeskemaerne?

Det er næsten aldrig virksomhederne selv der sender undersøgelsen ud. De får for det meste markedsundersøgelses virksomheder til at stå for spørgeskemaet, da de har langt mere erfaring med det. Disse markedundersøgelses virksomheder laver et panel af mennesker der er klar til at give deres mening om produkter og reklamer, i bytte for belønninger såsom kontanter og gavekort.