Betalte spørgeskemaer - Bliv belønnet for din mening, tilmeld dig i dag!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 23. august 2018

Tjen penge på spørgeskemaer

Mangler du lidt ekstra lommepenge? At tjene penge på spørgeskemaer er en god måde at tjene disse ekstra penge. Her hos Surveybee kan du tilmelde dig en håndfuld legitime og godt betalende paneler der tilbyder spørgeskemaundersøgelser. Det er 100% gratis for dig at bruge vores service og ligeledes gratis at tjene penge på besvarelser af undersøgelser.

Sådan kommer du igang

Ønsker du at tjene penge på spørgeskemaer kan vi let hjælpe dig på vej. Hos Surveybee har vi en gratis service hvor du kan tilmelde dig så mange undersøgelser du vil, på samme tid. Dette er 100% gratis og lovligt.

Vi har sikret at alle de paneler vi tilbyder er legitime og godt betalende. Således kan du ikke bare tilmelde dig en masse paneler, men samtidig sikre dig at det er paneler af høj kvalitet. Når du tilmelder dig hos os, skal du blot indtaste din data, vælge paneler, aktiverer din profil og så er du i gang!.

Vi vil naturligvis altid beskytte din data og hverken Surveybee eller panelerne vil dele din information med en tredjepart.

Hvor meget kan du tjene på spørgeskemaer?

Hvor mange penge du kan tjene på spørgeskemaer, kan svinge meget og afhænger af et par faktorer. Du vil naturligvis tjene mere hvis du besvare flere undersøgelser. Da antallet af spørgeskemaer kan svinge hver måned, kan det være en god idé at tilmelde dig flere paneler, således at du modtager flere undersøgelser.

For at modtage flere undersøgelser kan du ligeledes udfylde din profil detaljeret. Den information du skriver i din profil, bruger panelerne til at screene dig i forhold til spørgeskemaer. De ved derfor ikke om du passer til en undersøgelser hvis du ikke har givet dem lidt information om din livsstil og erfaring.

Længden på det spørgeskema du besvare kan ligeledes ændre på, hvor meget du får i betaling. De længere spørgeskemaer vil for det meste give dig mere i betaling. Nogle paneler giver dig mere omfattende spørgeskemaer, jo flere du har besvaret før.

Hvad kan du tjene på at deltage i spørgeskemaer?

Der er forskellige måder du kan blive belønnet for din besvarelse af spørgeskemaer. Nogle paneler tilbyder dig kontanter du vil få udbetalt til din Paypal konto. Nogle udbetaler når du rammer et hvis beløb og andre udbetaler en gang om ugen eller måneden.

De fleste paneler tilbyder dig gavekort som belønning for din besvarelser. Dette vil for det meste være gavekort til store anerkendte butikker og du vil derfor altid kunne finde et gavekort der er brugbart.

Der er ligeledes en sidste mulighed hvor du kan donerer de penge du tjener på spørgeskemaer til velgørenhed. Der vil for det meste være et par organisationer du kan støtte, heriblandt Røde Kors, Læger uden grænser og Verdens skove.

Det er fleksibelt at tjene penge på spørgeskemaer

Det eneste du skal bruge for at tjene penge på spørgeskemaer er, en mobil, tablet eller computer med internetadgang. Derfor er det en utrolig fleksibel måde at tjene penge, du kan altid gøre det på farten og det tager kun 5-10 minutter at besvare et spørgeskema.

Står du i køen i et supermarked eller måske i toget på vej hjem fra arbejde, kan du hurtigt besvare et spørgeskema. Således bruger du ventetiden på noget produktivt.

Alle kan deltage

Det kræver ikke nogen specielle kompetencer at kunne tjene penge på spørgeskemaer. Panelerne der står for spørgeskemaerne søger mennesker i alle aldre, med forskellige beskæftigelser og livsstile. Din mening er essentiel lige meget om du er 25 år eller 65 år, om du er astronaut eller kok.

Den eneste begrænsning der ligger fra panelernes side er, at du minimum skal være 14 år gammel. Ordningen er er godt middel til opsparing, til at dække ekstraudgifter i budgettet eller forbrug og som et alternativ til at lån penge.

Hvem står for spørgeskemaerne?

Det er næsten aldrig virksomhederne selv der sender undersøgelsen ud. De får for det meste markedsundersøgelses virksomheder til at stå for spørgeskemaet, da de har langt mere erfaring med det. Disse markedundersøgelses virksomheder laver et panel af mennesker der er klar til at give deres mening om produkter og reklamer, i bytte for belønninger såsom kontanter og gavekort.

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager