Betalte undersøgelser - Besvar online undersøgelser for lette penge

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning
h-and-m
ikea
magazin
matas
paypal
zalando

Betalte undersøgelser - Besvar online undersøgelser for lette penge

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning

Tjen penge nu!

Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!

Sådan tjener man penge på at se reklamer

Der er mange måder man kan tjene penge på reklamer, på denne side vil det omhandle hvorledes man kan tjene penge ved at se reklamer. Det er ingen hemmelighed at man ikke bliver millionær på at se reklamer. Vi har dog alle stået i en situation hvor det kunne have været belejligt med lidt ekstra penge.

Herunder vil du kunne læse mere om hvordan du kan tjene penge på at se reklamer, de forskellige belønninger du kan modtage og hvad det kræver af dig.

Du bliver belønnet når du giver din mening om reklamer

Det moderne samfund er i konstant udvikling og dette er virksomhederne naturligvis opmærksomme på. Det er ikke længere en mulighed blot at gætte hvad forbrugere vil have. Virksomhederne har nu værktøjerne til at undersøge og lytte til forbrugernes mening, således at de kan producere det bedst mulige produkt og hermed også producere reklamer der ikke er kedelige eller irrelevante.

Din mening er vigtig for virksomhederne og du har derfor også mulighed for at tjene penge på at bedømme deres reklamer og produkter. Når du bedømmer reklamer får du ikke kun muligheden for at tjene penge men ligeledes muligheden for at have indflydelse på fremtidens reklamer

Kan jeg tjene penge på at se videoer?

Der er et udvalg af paneler i Danmark, der tilbyder dig penge og andre belønninger for at bedømme små videoer og reklamer. Hvad du gør for at få del i dette er blot at tilmelde dig og så er du i gang med at tjene penge.

Læs mere: Tjen penge online for din mening i undersøgelser!

Der kan være lidt forskel på hvorledes du kan tjene penge på at se reklamerne. Nogle paneler sender dig en email når der er nye reklamer til dig, hvor andre paneler kræver at du selv går ind på deres hjemmeside for at bedømme reklamer og videoer.

Det positive ved at du skal ind på panelets hjemmeside er at de mange gange har forskellige tilbud, konkurrencer og produkttests, hvor du kan tjene ekstra udover bedømmelserne af reklamer og videoer.

Gør det til en vane at bedømme reklamer

I løbet af en dag bruger vi meget tid på at vente, vi venter på busser, toge og i kø i supermarkedet. Hvorfor ikke bruge denne spildtid på at tjene penge på at se reklamer? Du kan se og bedømme reklamer lige meget hvor du er, så længe du har din mobil eller tablet med internetadgang.

Er du typen der ikke kan undvære din musik når du sidder i offentlig transport, har du altid muligheden for at tjene penge på at besvare undersøgelser frem for at tjene penge på bedømmelser af reklamer.

Husk på: Vær sikker i trafikken, undlad at besvare undersøgelser når du køre i bil, går over fodgængerfelter eller er i andre situationer der kræver din fulde koncentration, så kommer vi alle sikkert frem.

Udfyld din profil detaljeret

Det er ikke nogen hemmelighed at, jo flere reklamer og videoer du ser, jo flere penge tjener du. Da nogle paneler vælger målgruppe ud fra reklamen der skal bedømmes, er det vigtigt at du udfylder din profil så detaljeret som muligt. Således vil du få en større mulighed for at blive valgt, til at bedømme flere reklamer.

Der findes flere paneler der tilbyder dig en belønning for at bedømme reklamer. Vil du tjene flere penge, kan det derfor være en god idé at tilmelde dig flere paneler. Det er ligeledes svingende hvor mange reklamer du kan bedømme fra hvert panel. Ved at tilmelde dig flere paneler har du derfor mulighed for at optimere din indtjening.

Nogle paneler deler paneldeltagere op efter hvor mange reklamer de besvare og hvor hurtigt de gør det. Vil du have mulighed for at blive tilbudt flere reklamer, skal du sørge for at bedømme de andre hurtigst muligt.

Det er vigtigt at du er ærlig, således at du ikke får reklamer for eksempelvis biler, hvis du aldrig har ejet en. Det er vigtigt da de undersøgelser der laves, bruges af virksomheder til at forbedre deres reklamer til målgruppen. Så selv om det er rart at tjene mest muligt, er det ligeledes vigtigt ikke bare at tage imod alt.

Husk at tænke dig om når du vælger paneler

Internettet giver uendelige muligheder, hvilket også betyder at det giver uendelige muligheder for folk at snyde. Der er vigtigt at du tilmelder dig legitime paneler der betaler dig for dit arbejde og ikke prøver at få penge ud af dig.

Beder et panel dig om et startgebyr råder vi dig til at holde dig væk. Disse paneler beder dig om startgebyr for administrative grunde og så høre du aldrig fra dem igen. En god huskeregel er at du aldrig skal betale for at tjene penge.

Hos Surveybee har vi gjort det vores mission at sikre dig et udvalg af legitime paneler, således at du med ro i sindet kan tjene penge på at se reklamer. Vil du derfor have en sikker tilmelding til reelle paneler, er du velkommen til at tilmelde dig igennem Surveybee, du kan vælge dine paneler på forsiden.

Tjen ekstra penge på at se reklamer

Du vil ikke kunne tjene en månedsløn på at bedømme reklamer, men du vil kunne tjene en håndfuld lommepenge. Det er præcis således du skal se det at bedømme reklamer. Går du ind til det med tanken om at du skal lave en ekstra månedsløn, så vil du blive skuffet.

De penge du tjener på at se reklamer vil være 'hyggepenge', du kan bruge på et café besøg eller som tillæg til din næste shoppingtur. Det er altså penge, som kan dække ekstra forbrug og fungere som et alternativ til eksempelvis gældsætning gennem kviklån.