Betalte undersøgelser - Besvar online undersøgelser for lette penge

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 28. februar 2019

Sådan tjener man penge på at se reklamer

Der er mange måder man kan tjene penge på reklamer, på denne side vil det omhandle hvorledes man kan tjene penge ved at se reklamer. Det er ingen hemmelighed at man ikke bliver millionær på at se reklamer. Vi har dog alle stået i en situation hvor det kunne have været belejligt med lidt ekstra penge.

Herunder vil du kunne læse mere om hvordan du kan tjene penge på at se reklamer, de forskellige belønninger du kan modtage og hvad det kræver af dig.

Du bliver belønnet når du giver din mening om reklamer

Det moderne samfund er i konstant udvikling og dette er virksomhederne naturligvis opmærksomme på. Det er ikke længere en mulighed blot at gætte hvad forbrugere vil have. Virksomhederne har nu værktøjerne til at undersøge og lytte til forbrugernes mening, således at de kan producere det bedst mulige produkt og hermed også producere reklamer der ikke er kedelige eller irrelevante.

Din mening er vigtig for virksomhederne og du har derfor også mulighed for at tjene penge på at bedømme deres reklamer og produkter. Når du bedømmer reklamer får du ikke kun muligheden for at tjene penge men ligeledes muligheden for at have indflydelse på fremtidens reklamer

Kan jeg tjene penge på at se videoer?

Der er et udvalg af paneler i Danmark, der tilbyder dig penge og andre belønninger for at bedømme små videoer og reklamer. Hvad du gør for at få del i dette er blot at tilmelde dig og så er du i gang med at tjene penge.

Læs mere: Tjen penge online for din mening i undersøgelser!

Der kan være lidt forskel på hvorledes du kan tjene penge på at se reklamerne. Nogle paneler sender dig en email når der er nye reklamer til dig, hvor andre paneler kræver at du selv går ind på deres hjemmeside for at bedømme reklamer og videoer.

Det positive ved at du skal ind på panelets hjemmeside er at de mange gange har forskellige tilbud, konkurrencer og produkttests, hvor du kan tjene ekstra udover bedømmelserne af reklamer og videoer.

Gør det til en vane at bedømme reklamer

I løbet af en dag bruger vi meget tid på at vente, vi venter på busser, toge og i kø i supermarkedet. Hvorfor ikke bruge denne spildtid på at tjene penge på at se reklamer? Du kan se og bedømme reklamer lige meget hvor du er, så længe du har din mobil eller tablet med internetadgang.

Er du typen der ikke kan undvære din musik når du sidder i offentlig transport, har du altid muligheden for at tjene penge på at besvare undersøgelser frem for at tjene penge på bedømmelser af reklamer.

Husk på: Vær sikker i trafikken, undlad at besvare undersøgelser når du køre i bil, går over fodgængerfelter eller er i andre situationer der kræver din fulde koncentration, så kommer vi alle sikkert frem.

Udfyld din profil detaljeret

Det er ikke nogen hemmelighed at, jo flere reklamer og videoer du ser, jo flere penge tjener du. Da nogle paneler vælger målgruppe ud fra reklamen der skal bedømmes, er det vigtigt at du udfylder din profil så detaljeret som muligt. Således vil du få en større mulighed for at blive valgt, til at bedømme flere reklamer.

Der findes flere paneler der tilbyder dig en belønning for at bedømme reklamer. Vil du tjene flere penge, kan det derfor være en god idé at tilmelde dig flere paneler. Det er ligeledes svingende hvor mange reklamer du kan bedømme fra hvert panel. Ved at tilmelde dig flere paneler har du derfor mulighed for at optimere din indtjening.

Nogle paneler deler paneldeltagere op efter hvor mange reklamer de besvare og hvor hurtigt de gør det. Vil du have mulighed for at blive tilbudt flere reklamer, skal du sørge for at bedømme de andre hurtigst muligt.

Det er vigtigt at du er ærlig, således at du ikke får reklamer for eksempelvis biler, hvis du aldrig har ejet en. Det er vigtigt da de undersøgelser der laves, bruges af virksomheder til at forbedre deres reklamer til målgruppen. Så selv om det er rart at tjene mest muligt, er det ligeledes vigtigt ikke bare at tage imod alt.

Husk at tænke dig om når du vælger paneler

Internettet giver uendelige muligheder, hvilket også betyder at det giver uendelige muligheder for folk at snyde. Der er vigtigt at du tilmelder dig legitime paneler der betaler dig for dit arbejde og ikke prøver at få penge ud af dig.

Beder et panel dig om et startgebyr råder vi dig til at holde dig væk. Disse paneler beder dig om startgebyr for administrative grunde og så høre du aldrig fra dem igen. En god huskeregel er at du aldrig skal betale for at tjene penge.

Hos Surveybee har vi gjort det vores mission at sikre dig et udvalg af legitime paneler, således at du med ro i sindet kan tjene penge på at se reklamer. Vil du derfor have en sikker tilmelding til reelle paneler, er du velkommen til at tilmelde dig igennem Surveybee, du kan vælge dine paneler på forsiden.

Tjen ekstra penge på at se reklamer

Du vil ikke kunne tjene en månedsløn på at bedømme reklamer, men du vil kunne tjene en håndfuld lommepenge. Det er præcis således du skal se det at bedømme reklamer. Går du ind til det med tanken om at du skal lave en ekstra månedsløn, så vil du blive skuffet.

De penge du tjener på at se reklamer vil være 'hyggepenge', du kan bruge på et café besøg eller som tillæg til din næste shoppingtur. Det er altså penge, som kan dække ekstra forbrug og fungere som et alternativ til eksempelvis gældsætning gennem kviklån til unge.

  

 

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager