Betalte undersøgelser - Deltag i betalte undersøgelser, tilmeld dig nu!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning
h-and-m
ikea
magazin
matas
paypal
zalando

Betalte undersøgelser - Deltag i betalte undersøgelser, tilmeld dig nu!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

Process Icon
1. Tilmeld dig gratis
Process Icon
2. Besvar undersøgelser online
Process Icon
3. Modtag din belønning

Tjen penge nu!

Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!

Hvad er betalte spørgeskemaer?

Konkurrencetilstanden i stort set alle brancher, har de sidste år ændret sig drastisk. Virksomheder har, indtil for nogle år siden, kunne klare sig med at producere et produkt og satse på mere klassisk og ensformigt markedsføring. Dette er blevet ændret i færd med udviklingen i samfundet og ligeledes den teknologiske fremgang.

Der er kommet langt flere virksomheder og et hav af muligheder for at markedsføre sig på en mere unik måde. I dag gør virksomheder deres bedste for at undersøge markedet og producere et produkt, der passer perfekt til dit behov.

Som man jo godt ved, er det dog umuligt at læse tanker, og det er her at betalte spørgeskemaer kommer ind. Ved at spørge forbrugerne om deres adfærd, vaner og hvad de foretrækker, er det muligt for virksomheden af differentiere sig og skabe et produkt, der passer perfekt til dem, der skal bruge det. 

Et spørgeskema kan eksempelvis være følgende:

En virksomhed ønsker at producere en ny energidrik og spørgsmålene i et sådant spørgeskema kan være følgende.

  • Hvor tit drikker du energidrik?
  • Hvornår på dagen drikker du oftest energidrik?
  • Hvad mener du en energidrik skal smage af? 
  • Kunne det være interessant at smage en energidrik med smag af hindbær?

Disse spørgsmål er alle lige til, og de er til en vis grad lette for enhver at svare på. Disse undersøgelser som virksomhederne laver, kan dog også være i form af fokusgrupper, interviews eller tests af et produkt.

Det er ikke ved alle undersøgelser at man bliver honoreret i kontanter. Ved online spørgeskemaer får du næsten altid muligheden for at blive belønnet med penge, men ved andre undersøgelser kan der være andre former for belønninger såsom at få lov at beholde produktet du tester eller et gavekort til virksomheden, der testes for.

Hvad skal du være opmærksom på ved betalte spørgeskemaer?

Som med alle andre brancher er der altid nogle virksomheder, der prøver at snyde og svindle. På internettet er det dog en del lettere for folk at snyde og samtidig nå ud til en større mængde mennesker. Vi har derfor en række ting, som du kan kigge efter, for at du trygt kan tjene penge online på spørgeskemaer.

Først og fremmest skal du naturligvis have din sunde fornuft med i baglommen. Lyder det for godt til at være sandt, er det 99% af gangene et scam. Eksempelvis er der en række virksomheder, der påstår, at du kan tjene flere tusind online på blot et par timer, er dette højst sandsynlig blot et trick, der kan få dig til at opgive sensitiv information eller downloade en fil med virus.

Der kan ligeledes være en side, der beder dig om et mindre opstartsbeløb for at aktivere din profil. Hvorefter de beholder dit gebyr, og du aldrig ser skyggen af en undersøgelse eller nogen belønning. Der findes ingen lovlige undersøgelsespaneler, der beder om et gebyr for, at du kan tjene penge på online undersøgelser. En god tommelfingerregel indenfor online spørgeskemaundersøgelser er, at du aldrig skal betale penge for at tjene penge.

En anden god tommelfingerregel er, at du aldrig skal videregive sensitiv personlig information, såsom personnummer eller kontonummer, for at tjene penge online. De fleste lovlige paneler tilbyder dig at få overført din belønning gennem Paypal, hvilket til hver en tid er den bedste løsning. Det er en god løsning, da pengene bliver overført til en tredjepart med høj sikkerhed, og dine informationer vil derfor ikke være i lige så høj risiko som hvis de videregives til en hjemmeside med lavere sikkerhed.

Vælg flere paneler og udfyld din profil detaljeret

Der er stor forskel på, hvor tit et panel udsender online spørgeskemaer, du kan tjene penge på. Nogle paneler sender to om måneden, mens andre sender to om ugen. Vil du derfor have en chance for at få et godt flow af undersøgelser hver uge, er det en god idé at tilmelde dig flere paneler.

Når du tilmelder dig flere paneler, vil du modtage flere spørgeskemaundersøgelser, og dermed har du også mulighed for at tjene flere penge. Blot husk at brug din sunde fornuft, når du vælger paneler, således at du kommer uden om de virksomheder, der prøver at snyde dig. Hvis du er i tvivl om hvilke undersøgelser du med ro sindet kan tilmelde dig, kan du tilmelde dig igennem Surveybee. Hos Surveybee har vi kvalitetstjekket alle de paneler, som vi tilbyder, at du kan tilmelde dig.

Når panelerne sender undersøgelser ud til respondenter, udvælger de, hvem der skal have undersøgelsen ud fra deres profil. Er det en undersøgelse om biler, er det naturligvis ikke relevant, at respondenter der ikke har bil eller kørekort modtager undersøgelsen. Det er derfor vigtigt, at du udfylder din profil detaljeret og sandfærdigt. Således vil du modtage det ultimative antal af spørgeskemaer, der passer til dig og din livsstil.

Vil du udforske andre muligheder for at tjene penge? Læs med her: Hvordan tjener man penge på nettet?

Gør det til en vane at tjene penge online

Man bliver betalt mindre beløb som belønning for hver spørgeskemaundersøgelse, og det er derfor en god idé at besvare undersøgelser dagligt hvis muligt, for at opnå en betydelig sum penge indenfor en overskuelig periode.

De fleste danskere bruger en stor mængde tid på at vente i løbet af en dag, nogle venter på busser eller toge, ande venter måske i køen til frokost eller køen i et supermarked. Hvorfor ikke bruge denne tid produktivt? Du kan uden problemer besvare de fleste undersøgelser på mobilen eller din tablet.

Gør det derfor til en vane om morgenen, når du venter på toget eller står i en af de daglige køer, at få besvaret en undersøgelse eller to.

Optimer din indkomst fra online spørgeskemaer

Føler du, at du går glip af alle de gode spørgeskemaundersøgelser og naturligvis belønningen? Det er der måske en god grund til. De fleste af de store paneler har en kort tidsramme for deres undersøgelser og en begrænsning på, hvor mange der må deltage. Da de har mange respondenter i systemet, bliver disse pladser hurtigt fyldt.

Vil du være en af dem der deltager i de bedre undersøgelser, skal du besvare undersøgelser hurtigst muligt. Jo hurtigere og gennemarbejdet du besvare undersøgelser, jo bedre signal sender du til panelet, og de vil for fremtiden også have en større tendens til at sende dig flere undersøgelser, end dem der ikke er så aktive.