Betalte undersøgelser - Deltag i betalte undersøgelser, tilmeld dig nu!

Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse, gavekort og gratis produkter. Underholdende, let og gratis!

 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Tjen penge nu!
Tilmeld dig på 30 sekunder!
Køn*
Fødselsdato*
Tilmeld dig gratis og tjen penge!
 • Få kontant udbetaling via Paypal eller et gavekort fra dine favorit brands.
 • Tjen op til 50 kr. pr. undersøgelse med de bedste undersøgelsespaneler i Danmark.
 • Mere end 60.000 danskere får allerede penge fra os, grib chancen!
Sidst opdateret: 23. august 2018

Hvad er betalte spørgeskemaer?

Konkurrencetilstanden i stort set alle brancher, har de sidste år ændret sig drastisk. Virksomheder har, indtil for nogle år siden, kunne klare sig med at producere et produkt og satse på mere klassisk og ensformigt markedsføring. Dette er blevet ændret i færd med udviklingen i samfundet og ligeledes den teknologiske fremgang.

Der er kommet langt flere virksomheder og et hav af muligheder for at markedsføre sig på en mere unik måde. I dag gør virksomheder deres bedste for at undersøge markedet og producere et produkt, der passer perfekt til dit behov.

Som man jo godt ved, er det dog umuligt at læse tanker, og det er her at betalte spørgeskemaer kommer ind. Ved at spørge forbrugerne om deres adfærd, vaner og hvad de foretrækker, er det muligt for virksomheden af differentiere sig og skabe et produkt, der passer perfekt til dem, der skal bruge det. 

Et spørgeskema kan eksempelvis være følgende:

En virksomhed ønsker at producere en ny energidrik og spørgsmålene i et sådant spørgeskema kan være følgende.

 • Hvor tit drikker du energidrik?
 • Hvornår på dagen drikker du oftest energidrik?
 • Hvad mener du en energidrik skal smage af? 
 • Kunne det være interessant at smage en energidrik med smag af hindbær?

Disse spørgsmål er alle lige til, og de er til en vis grad lette for enhver at svare på. Disse undersøgelser som virksomhederne laver, kan dog også være i form af fokusgrupper, interviews eller tests af et produkt.

Det er ikke ved alle undersøgelser at man bliver honoreret i kontanter. Ved online spørgeskemaer får du næsten altid muligheden for at blive belønnet med penge, men ved andre undersøgelser kan der være andre former for belønninger såsom at få lov at beholde produktet du tester eller et gavekort til virksomheden, der testes for.

Hvad skal du være opmærksom på ved betalte spørgeskemaer?

Som med alle andre brancher er der altid nogle virksomheder, der prøver at snyde og svindle. På internettet er det dog en del lettere for folk at snyde og samtidig nå ud til en større mængde mennesker. Vi har derfor en række ting, som du kan kigge efter, for at du trygt kan tjene penge online på spørgeskemaer.

Først og fremmest skal du naturligvis have din sunde fornuft med i baglommen. Lyder det for godt til at være sandt, er det 99% af gangene et scam. Eksempelvis er der en række virksomheder, der påstår, at du kan tjene flere tusind online på blot et par timer, er dette højst sandsynlig blot et trick, der kan få dig til at opgive sensitiv information eller downloade en fil med virus.

Der kan ligeledes være en side, der beder dig om et mindre opstartsbeløb for at aktivere din profil. Hvorefter de beholder dit gebyr, og du aldrig ser skyggen af en undersøgelse eller nogen belønning. Der findes ingen lovlige undersøgelsespaneler, der beder om et gebyr for, at du kan tjene penge på online undersøgelser. En god tommelfingerregel indenfor online spørgeskemaundersøgelser er, at du aldrig skal betale penge for at tjene penge.

En anden god tommelfingerregel er, at du aldrig skal videregive sensitiv personlig information, såsom personnummer eller kontonummer, for at tjene penge online. De fleste lovlige paneler tilbyder dig at få overført din belønning gennem Paypal, hvilket til hver en tid er den bedste løsning. Det er en god løsning, da pengene bliver overført til en tredjepart med høj sikkerhed, og dine informationer vil derfor ikke være i lige så høj risiko som hvis de videregives til en hjemmeside med lavere sikkerhed.

Vælg flere paneler og udfyld din profil detaljeret

Der er stor forskel på, hvor tit et panel udsender online spørgeskemaer, du kan tjene penge på. Nogle paneler sender to om måneden, mens andre sender to om ugen. Vil du derfor have en chance for at få et godt flow af undersøgelser hver uge, er det en god idé at tilmelde dig flere paneler.

Når du tilmelder dig flere paneler, vil du modtage flere spørgeskemaundersøgelser, og dermed har du også mulighed for at tjene flere penge. Blot husk at brug din sunde fornuft, når du vælger paneler, således at du kommer uden om de virksomheder, der prøver at snyde dig. Hvis du er i tvivl om hvilke undersøgelser du med ro sindet kan tilmelde dig, kan du tilmelde dig igennem Surveybee. Hos Surveybee har vi kvalitetstjekket alle de paneler, som vi tilbyder, at du kan tilmelde dig.

Når panelerne sender undersøgelser ud til respondenter, udvælger de, hvem der skal have undersøgelsen ud fra deres profil. Er det en undersøgelse om biler, er det naturligvis ikke relevant, at respondenter der ikke har bil eller kørekort modtager undersøgelsen. Det er derfor vigtigt, at du udfylder din profil detaljeret og sandfærdigt. Således vil du modtage det ultimative antal af spørgeskemaer, der passer til dig og din livsstil.

Vil du udforske andre muligheder for at tjene penge? Læs med her: Hvordan tjener man penge på nettet?

Gør det til en vane at tjene penge online

Man bliver betalt mindre beløb som belønning for hver spørgeskemaundersøgelse, og det er derfor en god idé at besvare undersøgelser dagligt hvis muligt, for at opnå en betydelig sum penge indenfor en overskuelig periode.

De fleste danskere bruger en stor mængde tid på at vente i løbet af en dag, nogle venter på busser eller toge, ande venter måske i køen til frokost eller køen i et supermarked. Hvorfor ikke bruge denne tid produktivt? Du kan uden problemer besvare de fleste undersøgelser på mobilen eller din tablet.

Gør det derfor til en vane om morgenen, når du venter på toget eller står i en af de daglige køer, at få besvaret en undersøgelse eller to.

Optimer din indkomst fra online spørgeskemaer

Føler du, at du går glip af alle de gode spørgeskemaundersøgelser og naturligvis belønningen? Det er der måske en god grund til. De fleste af de store paneler har en kort tidsramme for deres undersøgelser og en begrænsning på, hvor mange der må deltage. Da de har mange respondenter i systemet, bliver disse pladser hurtigt fyldt.

Vil du være en af dem der deltager i de bedre undersøgelser, skal du besvare undersøgelser hurtigst muligt. Jo hurtigere og gennemarbejdet du besvare undersøgelser, jo bedre signal sender du til panelet, og de vil for fremtiden også have en større tendens til at sende dig flere undersøgelser, end dem der ikke er så aktive.

Toppaneler
 • LifePoints

  LifePoints

  Bliv en del af verdens førende undersøgelsespanel! Det er gratis at tilmelde sig og du kan hurtigt tjene penge hos Global Test Market, uden bekymringer.

 • M3 Panel

  M3 Panel

  Tilmeld dig hos M3 Panel og optjen point til lækre gaver! Når du er af medlem af M3 Panel, modtager du spørgeskemaer, som du kan udfylde på din smartphone, tablet eller på din computer.

 • OpinionsLand

  OpinionsLand

  Opinionsland er ikke blot et panel der med glæde belønner dig for din mening, de giver dig ligeledes mulighed for at støtte velgørenhed uden at det koster dig en krone!

 • Danske Meninger

  Danske Meninger

  Bliv en del af Danske meningers anerkendte undersøgelsespanel, det er gratis og du kan let tjene penge til bl.a. Zalando, Matas og CDON!

 • MOBROG

  MOBROG

  Tilmeld dig hos Mobrog og bliv del af et fællesskab af 2.000.000 medlemmer på verdensplan. Deltag i spændende undersøgelser og optjen belønninger ved, at dele netop din mening. Det er gratis at tilmelde sig, så skynd dig at blive en del af fællesskabet!

 • Wilke

  Wilke

 • GfK Mini-Danmark

  GfK Mini-Danmark

  Gfk Danmark har et hav af undersøgelser du kan tjene penge på! Du vil til tider modtage undersøgelser der er utraditionelle og underholdende. De venter på din mening, så skynd dig at blive tilmeldt!

 • i-Say

  i-Say

  Tilmeld dig Ipsos iSay - Tag undersøgelser, del dine meninger, få indflydelse på fremtiden! Ipsos iSay giver dig muligheden for at få indflydelse på brands, medier, politik og meget mere! Din mening kan gøre en forskel, og du kan blive belønnet for den med Ipsos iSay.

Hvis du har andre spørgsmål

I tilfælde af at du har andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på info@surveybee.dk. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål mandag - fredag, fra kl. 08:30 til 16:00. Vi bestræber os på altid at besvare din henvendelse indenfor 1-3 hverdage.  

Do’s & Don'ts indenfor betalte undersøgelser

Opretter du en Paypal, behøver du ikke opgive din kontoinformation til undersøgelsespanelet. Således er din egen konto i sikkerhed, og du kan samtidig holde øje med, hvor meget du har tjent på betalte undersøgelser, igennem din Paypal konto.

Der kan være forskel på, hvordan panelerne belønner dig for at besvare undersøgelser. Nogle paneler betaler dig kontant igennem Paypal, og andre belønner dig med gavekort, produkter eller giver dig muligheden for at donere penge. Find ud af hvordan du ønsker at blive belønnet, og vælg de paneler der kan tilbyde dig dette. Det kan ligeledes være en god idé at se, om de gavekort de tilbyder er til en forretning, du vil handle i.

Antallet af undersøgelser som panelerne sender ud kan svinge meget fra uge til uge. Vil du tjene så meget som muligt, er det derfor en god idé, at du tilmelder dig flere paneler. Jo flere paneler du er tilmeldt, jo større er chancen for, at du vil have minimum én undersøgelse om ugen.

Besvarelserne på de undersøgelser du tager bruges af virksomheder til at udvikle deres produkter, så de passer bedre til brugernes behov. Svar derfor altid ærligt, så vi kan få flere produkter, der kan gøre hverdage lettere og sjovere.

De fleste får i forvejen rigtige mange mails hver dag. For at sikre at undersøgelserne ikke forsvinder mellem reklamer og spam, kan det være en god idé at lave en mail kun til undersøgelser. Det vil ligeledes gøre det lettere for dig at holde øje med, hvor mange undersøgelser du har modtaget og besvaret.

Panelerne har et bestemt antal besvarelser, de skal bruge til hver undersøgelse. Venter du en uge med at besvare undersøgelsen, risikerer du, at de allerede har fået de besvarelser de skal bruge. Derfor er det en god idé at tjekke sin mail dagligt, så du kan sikre dig at få del i de betalte undersøgelser.

Når du besvarer undersøgelser, er det panelerne der skal betale dig og ikke omvendt. Du kan desværre risikere at ramme ind i et panel, der prøver at snyde dig. De kan eksempelvis bede dig om et startgebyr, og når det er betalt, hører du aldrig fra dem igen. Du vil derfor ikke kun miste penge, men du vil heller ikke tjene penge. Hos Surveybee har vi sikret os kun at have legitime paneler, så du trygt kan tjene penge på betalte undersøgelser.

Du vil ikke blive rig på at besvare betalte undersøgelser. Det er udelukkende for at tjene ekstra lommepenge. Nogle virksomheder tilbyder dig flere tusind kroner, men der er stor chance for, at disse virksomheder vil snyde dig for penge. Vi anbefaler derfor, at du holder dig til paneler, der tilbyder en realistisk belønning for dine besvarelser.

Det kan tage lidt tid at samle penge til et gavekort eller en udbetaling, men hav tålmodighed og besvar så mange undersøgelser du kan.

Mød holdet

Mark Thorsen CEO
Kasper Nielsen Head of IT
Kasper Henningsen Software Developer
Aris Vourvoulias Head of Content & Publishing
Denise Joy Communication Manager